Alla hjärtans dag är precis runt hörnet och det är den perfekta tiden att visa lite extra kärlek till din bar. Att skapa en romantisk atmosfär kommer att locka par som söker efter att spendera en speciell kväll. Du kan göra detta genom att dekorera med festliga prydnader, erbjuda special dryckeserbjudanden, sätta stämningen med karaoke och erbjuda matrabatter. Varför inte även ordna en rolig interaktiv aktivitet som speed-dating? Här är våra idéer om hur du kan göra din bar mer inbjudande för Alla hjärtans dag!

1. Skapa festlig stämning med dekorationer

Du tänkte förmodligen samma sak också. Men att dekorera din bar inför Alla hjärtans dag är ett säkert sätt att få folk i feststämning! De flesta dekorationer för Alla hjärtans dag kan göras enkelt och billigt, men har fortfarande en bra effekt. Ställ fram festliga dekorationer som pappershjärtan och ballonger i rosa och rött.

Du kan också vara kreativ med ljus och göra det extra romantiskt genom att sänka dem eller ställa in röda ljus för en mer stämningsfull känsla, samt använda ljus eller värmeljus för att öka romantiken i din bar.

Skapa en festlig stämning med dekorationer

2. Erbjud specialerbjudande på drycker

Att erbjuda speciella dryckeserbjudanden är ett utmärkt sätt att göra din bar minnesvärd på Alla hjärtans dag! Var kreativ med cocktails - prova några temadrinkar som 'kärleksbrygder' eller rosa champagnefloats. Det finns massor av Alla hjärtans dag-tema cocktails att utforska.

Du kan också skapa olika typer av paket så att par kan dela på något speciellt under sitt besök; rabatter på vinflaskor, två för en på martinis osv. Oavsett vad för slags erbjudanden du väljer att köra, är det viktigt att marknadsföra det både internt och online i förväg, så att alla är medvetna om dem! Se till att du annonserar dina specialerbjudanden så att alla vet vad de kan förvänta sig när de kommer in!

Två alla hjärtans dag-teman i rosa martinis.

Om du inte vill införa en helt ny meny kan du också hålla det enkelt genom att erbjuda rabatter på t.ex. champagne. Det kommer göra din bar mer lockande för par som söker en romantisk kväll ute.

3. Sätt stämningen med karaoke

Karaokekvällar kommer att skapa en unik upplevelse på din bar denna Alla hjärtans dag! Skapa en scen med lampor och mikrofoner så att par kan känna sig som riktiga rockstjärnor när de sjunger sina favorit kärlekssånger tillsammans.

Använd ett karaokesystem som Singa Business för att ge kunderna gott om sångalternativ, från klassiska kärlekssånger till mer moderna hits. Du kan uppmuntra folk att sjunga romantiska sånger genom att erbjuda karaokeslåtlistor fyllda med romantiska låtar för dem som ännu inte vet vilken sång de vill sjunga. Du kan till och med erbjuda priser eller giveaways som gratis drycker, rabatter på måltider eller presentkort beroende på hur bra de gör det. Var kreativ! Par kommer garanterat att minnas denna kväll som full av romantik och musik.

Ett par som sjunger en romantisk ballad tillsammans på scenen.

4. Erbjud matkampanjer

En speciell rosa pizza på alla hjärtans dag.

Förbered några unika rätter eller desserter med Alla hjärtans dag-tema. Detta kommer att göra din bar mer tilltalande för dem som söker en romantisk kväll. Några idéer kan vara t.ex. hjärtformade pizzor, red velvet tårta eller andra festliga alternativ. Erbjud rabatterade priser på dessa rätter för att göra dem ännu mer attraktiva! Du kan också erbjuda speciella kombinationer som vin och chokladtryfflar eller champagne och jordgubbar. Det ger paren en anledning att njuta av något sött tillsammans medan de firar.

5. Speed Dating: locka singlar till din lokal

En bild av en man med ett vinglas på en bar som gör speeddejting, med klockan framför sig.

Ska du bjuda in singlar till din bar på Alla hjärtans dag? Varför inte krydda till det genom att arrangera speed dating? Det kommer definitivt locka de som söker kärlek samtidigt som de vill ha kul. Skapa olika ämnen eller frågor som kan hjälpa till att starta konversationer mellan deltagarna så att de snabbt kan lära känna varandra utan att känna sig alltför obekväma. Ge dem tillräckligt med tid att prata innan du ringer i klockan för nästa dejt så att alla får chansen att knyta kontakter under kvällen. Och glöm inte att ordna drycker till specialpriser eller små snacks som t.ex. choklad - dessa små detaljer kommer att lägga till extra romantik och charm!

Alla hjärtans dag-firandet på din bar kommer säkert göra den till en succé den här säsongen! Dekorationer, drinkerbjudanden, karaoke och speciella matrabatter får folk att känna kärlekens stämning, medan speed dating ger singlar något roligt och spännande att prova på. Alla dessa fantastiska idéer kommer att hjälpa till att göra din bar till en av de mest romantiska platserna på Alla hjärtans dag! Om du behöver flera idéer på högtider du kan ha i din bar, kolla in vår högtids guide här