Oletko vastuussa seuraavien firman pikkujoulujen järjestämisestä? Vallitsevan tilanteen takia monet päätyvät järjestämään juhlat tänä vuonna virtuaalisesti. Monilla pää lyö kuitenkin tyhjää online-ystävällisista ja turvallisista bileideoista, jotka olisivat myös hauskoja ja lisäisivät työntekijöiden sitoutuvuutta ja tyytyväisyyttä. Onneksi pelastukseksi on olemassa karaoke!

Joulubileet, kesäjuhlat, perjantain after workit... virtuaalikaraoke sopii niihin kaikkiin!

Tässä artikkelissa kerromme, miksi karaokebileet ovat erityisesti näinä erikoisina karanteenien ja etätöiden aikana paras vaihtoehto seuraavaan henkilöstötilaisuuteesi. Opit myös miten saat virtuaaliset toimistobileet lentoon niin, että ne ovat helppoja sekä hauskoja järjestää ja niin turvallisia kaikille kuin mahdollista.

Jos haluat keskustella vaihtoehdoista yksityiskohtaisemmin laita viestiä juha.heikkinen@singa.com

Miksi online-karaoke toimii niin hyvin virtuaalisissa henkilöstöbileissä

Karaoke vaan yksinkertaisesti takaa aina parhaat bileet. Siis AINA! Olemme nähneet sen omin silmin tuhat kertaa. Karaokessa vain on jotain taianomaista. Ja parasta on, että taika on osallistujien itsensä luomaa. Ulkopuolisia esiintyjiä ei näihin bileisiin tarvita, koska online-karaokebileissä tähtiä ovat kollegasi. Ja tietysti myös sinä itse, mikäli hyppäät virtuaaliselle karaokelavalle!

"Työntekijöillämme oli tosi hauskaa ja he kyselevät jo koska järjestämme tämän uudestaan! Se oli yksi hauskimmista tilaisuuksistamme, emmekä malta odottaa seuraavien karaokebileiden järjestämistä."

Marta Bello, vieraanvaraisuus- ja tapahtumavastaava, WeWork

online karaoke with singa's employees

Karaoke on usein tiimityötä, jossa löydät työkavereistasi puolia, joita et ennen tiennyt edes olevan. Karaoke on todella interaktiivinen kokemus. Samalla kun laulaminen on todella hauskaa, se myös vahvistaa yhteisöjä ja saa ihmiset työskentelemään paremmin yhdessä. Laulamisella on myös paljon vaikutuksia fyysiseen ja psyykkiseen hyvinvointiin, mikä tekee työskentelystä ja elämästä ylipäänsä hauskempaa ja nautittavampaa.

Karaoke on loistava keino työntekijöiden sitouttamisen ja tyytyväisyyden lisäämiseen. Usko minua, olemme laulaneet paljon täällä Singalla ;)

Kuinka järjestät parhaat online-karaokebileet henkilöstöllesi

Voit tehdä sen yksinkertaisesti tai hifistellen, kumminkin se on yhtä hauskaa.

1) Yksinkertainen tapa järjestää online-karaoke kollegoittesi kanssa

a person singing singa's karaoke
Työntekijäsi voivat jatkaa Singan avulla laulamista virtuaalibileiden jälkeen kotona.

Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä on hoitaa henkilöstöllesi Singa-karaoke ja valita videopuhelusovellus. Suosittelemme käyttämään Zoomia video-osuuteen. Löydät lisää vinkkejä aiheesta "Näin järjestät online-karaokebileet Zoom-videopuhelussa" -blogikirjoituksestani.

Jos haluat tarjota Singa-karaoken työsuhde-etuna ja antaa henkilöstöllesi mahdollisuuden jatkaa laulamista kotona, ota minuun yhteyttä juha.heikkinen@singa.com niin pistetään asiat tapahtumaan!

2) Next level -tapa: järjestä henkilöstöllesi virtuaaliset karaokebileet, joita he eivät tule koskaan unohtamaan!

Kuten olemme monet huomanneet, niin videopuhelusovellukset saattavat ajoittain olla oikukkaita. Erityisesti silloin kun alat laulaa niillä, saatat kohdata haasteita äänen pätkimisen ja viiveen kanssa, joita et tietenkään sun bileisiin halua. Lisäksi hyvä karaokejuontaja pitää tunnelmaa yllä shown aikana ja nostaa kokemuksen täysin uudelle tasolle.

Tämän takia järjestelyt on joskus hyvä jättää ammattilaisille. Ei siis lauluosuutta - se kuuluu tietysti kaikille - mutta laadukkaan tapahtuman järjestäminen hyvällä äänen- ja kuvanlaadulla on helpommin saavutettavissa ammattilaisen toimesta, joka on järjestänyt virtuaalisia karaokebileitä tuhansia kertoja ennenkin.

online karaoke
Hollywood-tähti Tom Ellis oli suorastaan liekeissä Singan virtuaalikaraokessa!

Hmmm, kuka se voisi olla? Ta-daa, vastaus on taas Singa! Olemme järjestäneet online-karaokebileitä esimerkiksi Netflixin Lucifer-sarjasta tutun tähtinäyttelijä Tom Ellisin kanssa, sekä pohjoismaiden johtavan teknologiatapahtuma Slushin bileissä. Laita minulle siis viestiä juha.heikkinen@singa.com, niin autan sinua parhaiden karaokekekkereiden toteuttamisessa.