"Ain laulain työtäs tee, on hauskempaa kun yhdessä me käymme siivoukseen, mä siivouslaulun teen, ei kauaakaan kun kaiken saan mä laulain paikoilleen”

Lumikki ja seitsemän kääpiötä

Muistatko tuon erittäin tarttuvan kappaleen Lumikki-sadusta? Pahoittelut tämän klassisen korvamadon iskostamisesta taas tajuntaasi, mutta siinä piilee myös tärkeä opetus.  Laulamisella on nimittäin paljon fyysisiä ja henkisiä terveysvaikutuksia, jotka tekevät työstä ja elämästä ylipäänsä hauskempaa ja nautinnollisempaa.

Karaoke on usein ryhmätyötä, jossa tutustut työtovereittesi puoliin, joiden olemassaoloa et edes tiennyt. Sen lisäksi, että karaoke on erittäin hauskaa, se vahvistaa myös yhteisöjä ja saa ihmiset toimimaan paremmin yhdessä.

Tältä Singan karaokebileet keskimäärin näyttävät :D

Jos haluat antaa työntekijöillesi jotain jännittävää ja erilaista, niin Singa Business Pro on siihen täydellinen ratkaisu. Se on todella moderni, kustannustehokas ja helppokäyttöinen tuote mihin tahansa paikkaan, jonne karaoke halutaan raikamaan. Singa on myös 100-prosenttisesti lisensoitu käytettäväksi työpaikoilla, toisin kuin esim. Youtuben karaokevideot.

Tässä on pari syytä, miksi sinun pitää saada karaoke saman tien työpaikallesi!

1. Karaoke on osallistavaa ja tuo ihmiset yhteen

Vaikka nopea soolokaraokesessio lounastauon aikana voi antaa sinulle hyvän vauhdin loppupäivään, on laulaminen usein parasta yhdessä koettuna. Karaoke vahvistaa ihmisten välisiä siteitä ja auttaa luomaan syvemmän yhteyden heidän välilleen. Tiiviimmät yhteisöt toimivat paremmin yhdessä.

”Jäsenillämme oli hauskaa ja he odottavat jo seuraavaa kertaa! Se oli yksi suosituimmista happy houreista, joita meillä on ollut ja emme malta odottaa karaoken järjestämistä uudelleen. "

Marta Bello, Vieraanvaraisuus- ja tapahtumavastaava, WeWork

2. Karaoke tekee parhaat bileet

Rankan työpäivän jälkeen ei ole parempaa tapaa rentoutua kuin vapauttaa sisäinen laulajasi ja pitää hauskaa ystävien kanssa. Ja ei, alkoholin ei tarvitse olla välttämättä mukana kuvioissa. Sinun tarvitsee vain astua ulos mukavuusalueeltasi ja pitää hauskaa yhdessä. Kuten tämä kaveri:

3. Laulamisella on todistetusti terveyshyötyjä

Hyviä asioita tapahtuu niille, jotka singaavat. Karaoke voi parantaa fyysistä ja henkistä terveyttäsi vahvistamalla immuunijärjestelmääsi, parantamalla ryhtiäsi, vapauttamalla stressiä, vapauttamalla endorfiineja ja tekemällä sinusta onnellisemman jne. Lista vain jatkuu ja jatkuu.

4. Karaoken järjestäminen Singan kanssa on erittäin helppoa

Singa Business Pro toimii iPadilla, joka tulee veloituksetta paketin mukana.

Jos haluat aloittaa maanantaiaamupäivän kokouksen kajauttamalla suosikki karaokelaulusi, tarvitset vain näytön, kaiuttimet ja toivotusta äänenvoimakkuudesta riippuen - mikrofonin. Kaikki nämä ovat yleensä jo valmiina kokoushuoneissa tai tapahtumatiloissa.

Jos siis henkilöstösi ei vielä laula, ota meihin yhteyttä, niin korjaamme tilanteen heti. Vilkaise https://singa.com/business/, lähetä sähköpostia myynti@singabusiness.com tai soita meille arkisin klo 9-16 +358 44 743 7700, niin kerromme lisää.