Du kanske känner till att Singa Karaoke har en konsumentapp utöver vår Business karaokeprogramvara. Men visste du att Singa faktiskt erbjuder en mängd olika fördelar både för ditt företag och dina kunder?

Singa appen erbjuder fördelaktiga funktioner för den bästa karaokeupplevelsen för dig och dina kunder. Det inkluderar bl.a. en lokal funktion, utvalda spellistor och en mobilförfrågningsfunktion, där dina kunder kan begära låtar från sina telefoner.

Låt oss fördjupa oss i vad Singas konsumentapp har att erbjuda och hur du kan använda den för att gynna ditt företag:

Marknadsför din venue (Singa Business Pro & Box)

Som Singa Pro- eller Box-kund skapas automatiskt en digital venue för dina kunder. Detta gör att dina kunder kan göra sångönskningar via mobilen och se hur lång den aktuella kön är för att sjunga.

En bild från konsumentapplikationen var du kan göra sångönskan och se hur lång kön är

Det är inte bara till fördel för kunderna som besöker dina venues, utan det gör också att personer kan söka efter var det finns karaoke eller genom Singa-konsumentappen för att hitta just din venue via appens och den online-baserade karaoke-hittaren. Det här kan vara ett fantastiskt marknadsföringsverktyg som hjälper din venue att bli upptäckt, inte bara av Singa-användare utan även av alla som letar efter karaoke.

Vi rekommenderar att du lägger till en beskrivning av din venue samt håller din information uppdaterad med dina öppettider och vilka dagar i veckan du erbjuder karaoke. Detta kommer att hjälpa potentiella kunder att upptäcka och lära sig mer om din venue. Om du har karaokerum rekommenderar vi att du lägger till en bokningslänk för att låta kunder kontrollera tillgängligheten och enkelt boka en session. Några av våra venues profilsidor rankar högt i sökmotorer och har varit en fantastisk marknadsföringsresurs för deras ställe.

En bild på var du kan hitta din närmsta Singa karaoke venue
Var du kan hitta din närmaste Singa karaoke venue

Tips att inkludera i informationen om din venue:

  • Öppettider
  • När och vilken tid ni har karaoke
  • Vilka andra aktiviteter ni erbjuder på ert ställe
  • Länk till er webbplats eller bokningslänk
Från en av Singas venue sidor "The Fox" som skriver om deras venue
Ett exempel från The Fox venue sida

Ordna karaoke tävlingar

Karaoke tävlingar är ett utmärkt sätt att hålla dina kunder taggade inför er kommande karaokekväll. Om du funderar på att ordna en karaoke tävling själv, kan du kolla in några av våra följande tips.

Människor som sjunger på scen från karaoke VM
Alla sångare från karaoke-VM 2018

När det gäller tävlingsinriktade karaokeentusiaster har de vanligtvis lite olika behov jämfört med den vanliga, livliga fredagskvällspubliken. Genom att köra din tävling i Singa Pro-appen förbättrar du tävlingsupplevelsen genom att erbjuda samma låtval till alla deltagare. Det låter dem också justera tonhöjden på en given låt för att bättre passa deras röst, samt välja mellan olika versioner av sången. Ofta hittar sångare en version av en låt de gillar och håller sig till den.

Singas konsument applikation var du kan ändra tonhöjd och version
Konsument applikationen som erbjuder möjlighet att ändra tonhöjd och version av en sång

Med Singa konsumentappen är det också möjligt att öva med sin önskade version hemma. Detta innebär att alla kommer att ha tillgång till låten, tonhöjden och den önskade versionen i god tid innan och förhindrar eventuella problem eller arga sångare under tävlingens gång.

Om du ordnar en tävling kan Singa också erbjuda presentkort och rabatter för Singa appen till dina deltagare. Kontakta vår support för att få veta mer.

Önska låtar via mobilen (Singa Business Pro & Box)

Visste du att dina kunder kan göra låtönskan från sin Singas konsument app? En fantastisk funktion som är mycket enkel att använda och skapar värde för både din personal, er karaokevärd och era kunder.

Dina kunder kan enkelt luta sig tillbaka och slappna av, bläddra igenom Singas låturval och göra en låtönskan för att sjunga via deras mobil. För din personal eller karaokevärd finns det inget krångel med papperslappar eller att glömma att lägga till en sångare i kön; istället kan de fokusera på att underhålla dina kunder och ge dem den bästa kundupplevelsen.

Läs mer om hur man begär låtar på Singa Pro.

För att få detta att fungera på bästa sätt rekommenderar vi att du skapar med Singas QR-kod snygga flygblad i din venue. Dina kunder kan då skanna dessa för att ladda ner konsumentappen. Du kan få Singas QR-kod och andra utskriftsmaterial från Singas marknadsföringspaket. Dessutom kan du använda Singas reklam funktionen i Singa Pro-appen för att dela QR-koden.

Singas QR-kod till konsument applikationen
Singas QR-kod till konsument applikationen

Du kan läsa mer om hur du använder dig av annonsering i Singa Business Pro appen här.

Skapa anpassade låtlistor

En bild från Singas kurerade lista på hemsidan singa.com
Du hittar kurerade låtlistor på singa.com, konsument appen eller Singa Pro appen

Med Singa Business Pro och Box kan du se alla låtlistor som konsumenterna har skapat i konsumentappen, i Singa Pro appen. Dina kunder kan i förväg kolla in Singas låturval, skapa sina egna låtlistor och sjunga de låtar de vill sjunga när de kommer till din venue. Detta är ett utmärkt sätt för någon som har födelsedagsfest, möhippa eller för återkommande kunder som vet vad de vill sjunga.

Det är också en fantastisk funktion för dig som företag om du har en karaokekväll med tema. Skapa en låtlista före evenemanget med det tema du har den kvällen och låt dina kunder välja låtar från den specifika låtlistan. Låtlistan kan skickas i förväg till dina kunder så att de kan tagga upp stämningen inför kvällen och öva på låten innan de går upp på karaoke scenen. I Singa har vi även skapat utvalda låtlistor som du kan välja från.

Så här skapar du och dina kunder låtlistor:

1. Gå till singa.com eller konsumentappen på App Store eller Google Play.

2. Skapa ett konto (om du inte redan har ett).

3. Sök efter dina låtar och tryck på de tre punkterna bredvid låten.

4. Tryck på "Lägg till...".

5. Lägg till låten i en av dina låtlistor eller tryck på + och namnge din nya låtlista

6. Nu har du skapat en låtlista!

Dina kunder kan nu söka efter låtlistan i huvudmenyn på Singa iPad under "Hitta låtar".

Kolla in Singas marknadsföringspaket för ännu mer kundmaterial

I den här bloggen gick vi igenom hur Singa konsumentappen kan användas för att gynna din venue och erbjuda en ännu bättre kundupplevelse. Om du vill stärka din kundupplevelse ytterligare, rekommenderar vi dig att kolla in vårt Singa-marknadsföringspaket för venues där vi erbjuder quiz, utskriftsvänliga sångguider och massor av andra värdefulla material för att hjälpa din venue att lyckas med karaoke.

Marknadsföringspaketet finns tillgängligt när du loggar in på admin.singa.com.

Bild från Singas överlevnadsguide för karaoke
I Singas marknadsföringspaket hittar du en överlevnadsguide för karaoke