Karaoke system gör det enkelt för dig som företag eller privatpersoner att alltid ha tillgång till dina karaokeprodukter, oavsett var du befinner sig. Med en prenumeration har du alltid tillgång till de senaste låtarna, funktionerna och uppdateringarna. På så sätt behöver du inte oroa dig över att förse dina kunder med en föråldrad version eller själv sjunga till gamla låtar som inte längre spelas på radion.

Oavsett om du är ett företag som vill lägga till ett karaokelokal i din klubb eller bar eller bara letar efter det rätta karaoke systemet för personligt bruk har du kommit till rätt ställe. Nedan har vi listat de bästa av de bästa karaoke systemen du kan hitta:

De bästa karaoke systemen för företag

Med online karaoke system kan du som företag enkelt hålla ditt karaokeutbud uppdaterat. Du behöver aldrig oroa dig för att låtarna är för gamla eller att systemen inte fungerar. Du får all support, alla verktyg och tillgång till låtar som du behöver för att kunna erbjuda en högkvalitativ kundupplevelse.

Här är de fyra bästa alternativen som du absolut skall komma ihåg när du letar efter det bästa alternativet för just ditt företag:

Singa

Singa pro-prenumeration på en iPad.

Singa leder den nya karaoke-eran i barer, nattklubbar och nöjesställen som vill förbättra sina upplevelser med flexibla karaoke system. Med deras företagspaket har företag tillgång till tusentals karaokelåtar. Deras online karaoke system är enkla att använda och innehåller alla moderna funktioner som en kund behöver för en heltäckande karaoke upplevelse. Singa erbjuder också paket som är till för karaoke sessioner i privata rum. Dessa är perfekt för små grupper som vill roa sig med vänner och familj.

Pris: Hos Singa hittar du flera olika paket. Singa Business Lite kostar 1295 kr/månad, Singa Business Pro Unlimited 1695 kr/månad och Singa Business Box 1995 kr /månad. För att nämna några av de populäraste.

Fördelar:

 • Singa Pro har de bästa funktionerna för karaokeboxar för företag, som till exemple en  timer, AutoPlay, Kioskläge och en fjärrkontroll.
 • Den beröringsfria upplevelsen gör det enkelt för kunderna att begära karaokelåtar direkt från en mobilapp när de vill.
 • Det mest prisvärda alternativet för antalet funktioner och möjligheter.

Nackdelar:

 • Business Lite-paketet har inte lika många inbyggda funktioner och ger inte hela Singa Pro-upplevelsen.

KaraFun

Skärmdump av KaraFuns karaoke-spelare.
Bildkälla: karafun.com

Karafun är ett populärt karaoke system som har funnits i över 16 år. Med deras karaoke system kan företag erbjuda en högklassig och modern karaokeupplevelse. Deras system är pålitligt, har lågt underhåll och är ett av systemen med allra bäst innehåll. Karafun använder en specialgenererad URL som individer kan komma åt från sina mobiler innan det är deras tur att gå upp på scenen. Med tillgång till dussintals flerspråkiga spellistor, över 30 genrer och avancerade funktioner som du inte hittar någon annanstans, är Karafun ett toppval för alla företag!

Pris: Karafun har en komplett lösning för företag som vill komma igång och varje rum kostar $229/månad.

Fördelar:

 • Karafun tillhandahåller de resurser du behöver för att hantera din karaoke utrustning.
 • Du får tillgång till tekniska guider och enkla installationsinstruktioner.
 • Med karaoke systemet får du över 400+ nya låtar varje månad.

Nackdelar:

 • Begränsat urval av låtar för ett månadsabonnemang.
 • Högre månadskostnad med mindre funktioner.
 • Inga anpassade spellistor eller annonseringsalternativ.

Sunvig

Sunvig Karaoka Kabin i en bar.
Bildkälla: sunvig.com

Sunvig är ett spännande karaoke system för företag, barer och restauranger. Det bästa karaoke alternativet för för privata rum är deras Karaoke Kabin. Det är en arkadmaskin som bjuder kunden att njuta av karaoke som ett spel snarare än en upplevelse. Karaoke Kabin har utseendet och känslan av ett arkadspel och kan rymma två stycken spelare. Kunden kan enkelt gå fram till Kabin, betala i maskinen och gå in med en av sina vänner. Efter att varje person sjunger en låt vinner spelaren som har fått de bästa poängen!

Pris: Alla priser bestäms på begäran.

Fördelar:

 • Det krävs ingen app, ingen surfplatta eller karaokeutrustning.
 • Kontaktlösa betalningsalternativ, så att dina anställda inte behöver vara inblandade.

Nackdelar:

 • De flesta låtarna är från EU och kanske inte är den bästa lösningen i andra länder.
 • Inga reklam- eller kampanjlösningar är inbyggda.
 • Har mer av en spelkänsla än ett privat karaoke rum.
 • I Karaoke Kabin ryms det endast två personer samtidigt.

Singtrix karaoke system

Singtrix karaokeutrustning i en modell med mixer, mikrofon och högtalare.
Bildkälla: singtrix.com

Behöver du karaoke utrustning för en fest eller till din karaoke bar? Då är Singtrix ett toppen alternativ! Hos dem kan du hitta all utrustning du behöver för att skapa en karaokekväll utan dess like. Med hjälp av deras karaokemaskin, som justerar ljudeffekter, kan allas sångröster plötsligt låta riktigt bra. Para alltså ihop Singtrix med något av de redan nämnda karaoke systemen, och du har en komplett karaoke utrustning. Här kan du dessutom läsa mera om vad det egentligen är som du behöver i praktiken för att skapa karaoke.

De bästa karaoke apparna för personligt bruk

Dagens teknik gör det enklare än någonsin för människor att njuta av karaoke överallt. Om du är en person som vill fortsätta med det roliga efter att du lämnat baren eller helt enkelt vill förbättra din sång talang så att du kan överraska dina vänner totalt nästa gång du går ut på en karaokekväll, är följande appar något för dig!

Singa

Kvinna som sjunger med Singa-appen på mobilen i sitt hem.

Med Singa-appen kan du sjunga karaoke online, var du än vill. Den kan förvandla din telefon, dator eller smart-TV till en personlig karaokemaskin. Som användare får du tillgång till högkvalitativa karaokelåtar, temalåtar och en växande lista med nya låtar. Appen hjälper dig också att hitta den närmaste karaokebaren, så att du kan gå upp på scenen när du har lust att visa upp dina talanger.

Pris: Singa har fyra olika paket. Singa Free är helt gratis, Singa Premium kostar 9,99€ /månad, Singa Premium kostar 89,99€/år och ett tvådagarspass kostar 5,90€.

Fördelar:

 • Singa Premium ger dig tillgång till obegränsad sång och ljud av högsta kvalitet.
 • 2-dagarskortet är perfekt för en karaokefest med dina vänner.
 • Det mest prisvärda alternativet i förhållande till antalet funktioner och möjligheter.

Nackdelar:

 • Med Singa Free kan du bara sjunga tre gratis låtar per dag. Om du vill ha hela Singa-upplevelsen måste du uppgradera till Premium.

KaraFun

Modell av KaraFuns app på mobil, dator och TV.
Bildkälla: karafun.com

För de som gillar att sjunga karaoke hemma i vardagsrummet, erbjuder KaraFun en app för för många enheter och behov. Med 49 000 låtar är det ett bra val för den som letar efter en app för solo karaokesång eller för att sjunga med vänner. KaraFun online karaoke kan användas i webbläsaren, på mobila enheter (Apple, Android) samt på Smart TV.

Pris: KaraFuns system kostar 7,99 €/månad och 2-dagars Party Pass kostar 4,99 €.

Fördelar:

 • Prisvärd och lätt att använda.
 • Kan användas i många enheter.
 • Du kan ladda ner låtar offline.
 • Kul tillägg: innehåller Vocal Match för att matcha din röst med olika låtar.

Nackdelar:

 • 49 000 låtar, så det kan saknas låtar som du skulle vilja sjunga.

StarMaker

Starmakers logo.
Bildkälla: starmakerstudios.com

Med StarMaker Karaoke-prenumerationsappen kan du sjunga duo med vänner, sjunga som ett proffs och spela olika onlinespel. Appen är utformad för att hjälpa dig att hålla kontakten med dina vänner och utforska dina talanger tillsammans med andra musikälskare. Det finns också spännande specialeffekter och alternativ för att spela in och redigera låtar.

Pris: StarMaker kostar $16,99 /månad.

Fördelar:

 • Tillgång till över 1 miljon låtar med ett bibliotek som uppdateras dagligen.
 • Gratisversionen av appen är bra.
 • Unika samarbetsfunktioner.

Nackdelar:

 • Högre månadskostnad än andra alternativ

Lucky Voice

En vy av Luckyvoice-appen på en iPhone.
Bildkälla: luckyvoicekaraoke.com

Med Lucky Voice online-karaoke kan du sjunga med hjälp av din webbläsare, iPad, iPhone, surfplatta eller Android-enhet. Lucky Voice är en välkänd aktör i karaokevärlden - särskilt i Storbritannien - och har även andra karaoke erbjudanden, bland annat system för företag och karaokebarer. Karaokeappen är väldigt charmig och familjevänlig, vilken gör den rolig och enkelt att använda för hela familjen!

Pris: Lucky Voice kostar $7,99 /månad. Appen kan användas gratis, men endast ett begränsat antal låtar är då tillgängliga för sång.

Fördelar:

 • 14 dagars gratis testperiod webbversionen.
 • Färdiga spellistor för hela familjen.

Nackdelar:

 • Antal låtar: 10 000 låtar (i Storbritannien).
 • Gratis alternativen är begränsade.

Karaoke system ger premium tillgång till de bästa låtarna och upplevelserna. Oavsett om du är ett företag som vill skapa en fullfjädrad karaokeupplevelse i din bar eller om du bara letar efter något att njuta av på egen hand: Vi är här för att hjälpa dig!

På Singa anser vi att karaoke är ett av de bästa sätten att skapa kontakter med dem du vill umgås med mest. Med ett högkvalitativt online karaoke system har du alltid tillgång till musik och kan när som helst släppa loss till dina favoritlåtar.

Bekanta dig med och prenumerera på Singas system som företag eller privatperson idag!