Karaoke blir allt mer populärt och framförallt i Stockholm finns ett växande utbud av karaokeställen där du kan sjunga av hjärtans lust. Karaoke är en grymt bra social aktivitet och det finns många olika slags ställen att välja mellan i vår kära huvudstad. Är du sugen på att samla dina polare i ditt alldeles egna karaokerum? Eller letar du efter en stimmig bar där du samtidigt kan avnjuta en och annan öl tillsammans med en bit mat och spela några rundor biljard?  Här presenterar vi Stockholms bästa karaokeställen!

Du kan alltid använda vår venue sökare för att hitta Singa-drivande venues var du än befinner dig. Använd listan nedan för att söka på din favoritplats:

City/Norrmalm

Moyagi

På Moyagi i Stockholm kan du sjunga karaoke i en japanskinspirerad miljö.



Det är omöjligt att tala om karaoke i Stockholm utan att nämna Moyagi. Alla som gillar karaoke borde definitivt lägga till denna pärla på listan över ställen värda ett besök. Det här är definitivt inte en vanlig karaokebar, utan snarare ett helt eget koncept. Med sina 12 moderna karaokerum i varierande storlek, håller Moyagi en väldigt hög standard också i en internationell jämförelse. Som namnet kanske skvallrar om, hämtar Moyagi med sig en exotisk fläkt från Japan. Du kan förvänta dig samurajer, utsökt japansk och koreansk plockmat och förstås klassiska drinkar som hör en bra karaokekväll till. Moyagi är också ett utmärkt ställe för en aw, men vi rekommenderar varmt ett besök i källaren där stämningen en fredagskväll verkligen är i taket. Om du är instagrammare så kommer du också att älska Moyagi. Varför? Dra dit, vettja!

Känns som att jag är en del av filmen Lost in translation.


Golden Hits

I Karaokebaren på Golden Hits är du välkommen att sjunga karaoke.


Den som älskar hitlåtar, schlager och mello ska absolut styra kosan mot Golden Hits på Kungsgatan. På Golden Hits kan du värma upp inför kvällen med karaoke och sedan styra steget mot dansgolvet – det ryktas om att Golden Hits kanske är det roligaste dansstället i hela huvudstaden. På Golden Hits är det tillåtet, kanske rekommenderat, att ösa på med våra käraste hitlåtar, både nya och gamla. Förbered dig på en kväll (och varför inte natt) i sällskap av ett glatt gäng och en gnutta glamour. I Karaokebaren är alla mer än välkomna att sjunga, och oavsett om du sjunger din första karaokelåt eller är en van karaokesångare kommer du att trivas. Ifall du vill fylla på med energi mellan sångerna kan du med fördel boka ett bord för dig och dina vänner och avnjuta en halloumiburgare och en milkshake i baren.

Stockholms mest prestigelösa karaokebar.

Hilma

Njut av musik, karaoke, god mat och goda drinkar på trendiga Hilma.


Vad händer om man kombinerar ett designhostel med karaoke? Man kommer så nära den japanska karaokedrömmen som möjligt! I baren Hilma som håller till i lyxhostellet Generator kan du boka ett privat karaokerum utrustat med discoljus och ett ljudsystem i toppklass. Hilma är ett ställe som passar ypperligt för personer med ett öppet sinne, redo för nya äventyr. I barens internationella atmosfär har du goda möjligheter att träffa nya människor från olika länder. Varför inte njuta av god mat och trendiga drinkar som kittlar dina sinnen, sjunga karaoke i din egna karaokebox och skaffa dig en tatuering i samma veva? Titta in i Hilmas smakfullt inredda och inbjudande miljö, du blir garanterat inte besviken.

Den här klubben är lit.

Gute

På Gute kan du boka ditt eget karaokerum.


Om du gillar kött och grillat bör du styra stegen mot Gute. Stället är perfekt för en aw en fredag då du kan avnjuta en burgare, lite skumpa och förstås karaoke. På Gute kan du boka ditt eget karaokerum för ett större gäng kompisar, kollegor eller familjemedlemmar då ett privat rum rymmer upp till 18 personer. Karaokerummet är utrustat med den senaste tekniken och du kan välja sånger ur ett stort urval. Efter karaoken kan du fortsätta kvällen på dansgolvet ackompanjerad av en DJ.

Klar favorit i Stockholmsdjungeln.

Solna

S2 Restauranghall

Har du alltid velat sjunga karaoke på din lunchpaus? Behöver ett avbrott under shoppingturen eller ha en fantastisk utekväll med dina vänner? I Westfield Mall of Scandinavia hittar du S2 Restauranghall. Med deras unika atmosfär och goda drycker och mat har de 7 privata karaoke-lounger i olika teman tar dom den japanska karaokekulturen till en ny sofistikerad nivå.

En unik karaoke upplevelse man inte vill missa

Vasastan

O'Learys Norrtull

På O'Learys Norrtull kan du sjunga med dina vänner i ett karaokrum.


O’Learys Norrtull kan du gå all in med amerikansk mat, karaoke och mängder av tv-sport. Även här kan du och ditt gäng sjunga er hesa i ert egna karaokerum. Inne i karaokerummen kan ni beställa snacks och dryck via QR-koder för snabb servering, så det finns inget som hindrar er från att sjunga i flera timmar om ni så vill. Efter karaoken finns det också andra aktiviteter som ni kan sysselsätta er med, vad sägs om biljard, minigolf eller bowling? Den som gillar en kväll full av aktiviteter i en trevlig och avslappnad atmosfär kommer garanterat att trivas på O’Learys Norrtull.

Förmodligen den mest amerikanska sportbaren du kan hitta i Sverige!

Pings Sakura

På Pings Sakura kan du antingen sjunga karaoke på en öppen scen eller boka ett eget rum.


Pings Sakura kan du välja mellan att sjunga karaoke på en öppen scen eller i ditt alldeles egna karaokerum. Medan du underhåller dig och dina vänner kan du också beställa in mat med influenser från Japan och Taiwan. På Pings Sakura får du faktiskt tillaga din mat själv, eftersom borden i restaurangen är försedda med integrerade gasspisar. Vad sägs om en smarrig hotpot eller yaki? Det här populära middagskonceptet som är vanligt i många delar av Asien gör garanterat din middag till en social och rolig upplevelse. Lägg till karaoke i kombination så har du receptet på en riktigt kul kväll!

En riktig pärla! Vi hade så mycket kul med karaoke och god mat.


Gamla stan

The Liffey

På fredagar kan du njuta av god stämning och karaoke på The Liffey i Gamla stan i Stockholm.


En liten bit av Irland, mitt i Gamla stan. På The Liffey bemöts du av trevlig personal, mysig stämning och ett imponerande ölsortiment. Till din Guinness kan du dessutom beställa in traditionella pubrätter. Passa på att roa dig själv och dina vänner med en runda (eller flera) karaoke varje fredag i barens mysiga källare. Baren är också känd för sina trubadurkvällar och du kan ta del av livemusik varje onsdag och söndag. Den som hellre gnuggar geniknölarna i goda vänners lag ska absolut inte missa quizkvällarna på tisdagar och söndagar. Sade vi också att det finns goda möjligheter att ta del av tv-sända sportevenemang på baren?

Den perfekta irländska puben i Stockholm. Det är mysigt och finns gott om plats för många.

Strand Rederi

Njut av Stockholmsvyer och karaoke med Strand Rederi.
Photo by Ana Bórquez / Unsplash

Med hjälp av Strand Rederi kan du skräddarsy din egna båtupplevelse med karaoke. Vad sägs om en sightseeingtur med båt i vår vackra huvudstad? Strand Rederi ordnar olika slags evenemang enligt dina egna preferenser. Om du ska ordna en möhippa, alla tiders aw eller en överraskningsfest och dessutom vill njuta av skönsång och vackra vyer, är Strand Rederi ett perfekt alternativ. Båtarna är välutrustade med utmärkta ljudsystem, en bar och kök. Hoppa ombord och njut av Stockholms bästa sida.

De fixar allting enligt dina egna preferenser och behov.

Johanneshov

O'Learys Tolv

På Tele2 Arena i Stockholm kan du sjunga karaoke i karaokerum med topputrustning.


Förutom stora konserter och matcher bjuder Tele2 Arena också på karaoke! Rättare sagt i baren O’Learys Tolv som också huserar i arenan. Innan en match eller konsert kan du komma i stämning med karaoke. På Tolv Stockholm finns åtta karaokerum som nyligen uppgraderats med ny teknik. Frågan är om en timme karaoke verkligen räcker till? Tolv Stockholm är en av Europas största sportbarer som förutom de sedvanliga aktiviteterna som bowling och pingis också erbjuder helt annan slags sysselsättning för den som hellre lever ut sin kreativitet. Vad sägs om drejning eller porslinsmålning? Det och mycket mer kan du ägna dig åt på Tolv.

Du kan ha massor av kul här!


Vill du hyra eller köpa karaokeutrustning?


Karaokefabriken

Skaffa allting du behöver för karaoke via Karaokefabriken! Oavsett om det handlar om högtalare, mikrofoner eller en karaokevärd kan Karaokefabriken hjälpa dig. Du kan hyra eller köpa den utrustning du behöver.  Karaokefabriken hittar du i Bromma.

Saknas ditt karaokeställe på denna lista? Du får gärna ta kontakt med oss så kan vi lägga till en beskrivning i bloggen.

Ifall du är intresserad av att ta i bruk Singa på din bar, restaurang eller lokal, titta in på www.singa.com/business eller ta kontakt med sales@singabusiness.com.

Är du intresserad av att sjunga karaoke på andra håll? Kolla in vår lista på Sveriges bästa karaokerum!