För den karaokefrälsta är Göteborg en klart lysande stjärna på natthimlen. Bara under de senaste två åren har många nya karaokebarer dykt upp i stadsbilden och fler ploppar upp som svampar ut jorden. Karaoketrenden är minst sagt het och vi tog tempen på rikets mesta karaokestad. Vilka karaokeställen är de bästa GBG har att erbjuda? Häng med på en rundtur!

The Melody Club

Sjung karaoke på The Melody Club i Göteborg!

Göteborg, glöm allt ni tidigare trodde att ni visste om karaoke! The Melody Club är en relativt nyöppnad klubb, bar och restaurang som verkligen har tagit göteborgarna med storm. Interiören är något utöver det vanliga och alla som uppskattar att hänga i en smakfullt inredd och glammig omgivning kommer att trivas. På The Melody Club kan man boka sin egen privata karaoke lounge och njuta av lyxig plockmat och glittriga drinkar. Ett extra stort plus är att karaokebaren har en hel utklädningsgarderob för den som vill gå all in (och vem vill inte det?) under sitt karaokeuppträdanden. Välj och vraka mellan peruker, instrument och annan kul rekvisita och sjung Dancing Queen iklädd glitter från topp till tå eller Burning Love i en Elvisdräkt!

Ljudet, ljuset, instrumenten, kläderna, service and maten var ENASTÅENDE. Missa inte detta ställe!

Star karaoke

guy singing Singa karaoke in Star


Star Karaoke är ett ställe för dig som gillar att ha det roligt och sjunga med dina vänner men också gillar att chilla med goda drinkar! Star Karaoke är en modern karaokebar där alla ska känna sig välkomna att greppa mikrofonen. Den karaokesugna kan boka en privat studio som rymmer 4 – 16 personer och i studion går det utmärkt att beställa room service via mobilen. I den färgstarka och avslappande baren går det utmärkt att hänga i flera timmar och det finns givetvis också mat och dryck att beställa. De är också fri pizzabuffé på fredagar!

Välkomna till Göteborgs skönaste karaokebar!


Sing Sing Karaoke Kungsgatan

Sing Sing i Majorna är populärt tack vare sina karaokeboxar.

Känner du för att sjunga dig hes hela kvällen lång i ett eget karaokerum? Då ska du styra steget mot Kungsgatan och Sing Sing! Sing Sing är ett av få ställen med riktiga karaokeboxar och förutom att det är en karaokebar är det också en modern vietnamesisk bistro, så att kombinera din skönsång med en smaklig middag är en bra idé. Här finns hela sju karaokerum i olika färger och storlekar. Det är bra att känna till att Sing Sing Karaoke är extremt populärt, så det lönar sig att boka en karaokebox några veckor på förhand. Under helgerna erbjuds även karaoke uppe i baren, så du kan även briljera med dina sångartalanger kan du också sjunga karaoke på en öppen scen i baren.

Ett toppenställe för att sjunga karaoke i asiatisk stil!

Quality Hotel Panorama

Kombinera karaoke med en hotellvistelse på Quality Hotel Panorama.

Kombinationen hotell + karaoke är ett beprövat koncept som tilltalar många och också Quality Hotel Panorama gör det riktigt bra! Hotellet har en riktigt mysig bar där du kan hänga, äta en bit mat och dricka en öl. Du kan hyra ett eget karaokerum  så när du känner för det kan du riva av några låtar (hörde vi någon säga karaoke i pyjamas..?). När det känns som att du sjungit färdigt kan du fortsätta kvällen med ett parti shuffleboard eller varför inte ett trevligt sällskapsspel i hotellbaren?

Ett nice hotell och en trevlig bar!


Oleary's Järntorget

Sport, karaoke och god mat är kännetecknet för O'Learys Järntorget.

O’Learys Järntorget erbjuder amerikansk mat, karaoke och mängder av tv-sport för den intresserade. Även här kan du och ditt gäng sjunga er hesa i ert egna karaokerum. Efter karaoken finns det också andra aktiviteter som ni kan sysselsätta er med, vad sägs om biljard eller bowling? Den som gillar en kväll full av aktiviteter i en trevlig och avslappnad atmosfär kommer garanterat att trivas på O’Learys Järntorget.

Ett populärt stället att gå till ifall du vill kolla på en match tillsammans med dina polare.Källarn Bar

På Källarn Bar kan du sjunga karaoke under veckodagar.

Källarn Bar är (enligt dem själva) den bästa baren i Vasastan, och det är man absolut benägen att tro på eftersom baren körde igång med karaoke för inte så länge sedan! Källarn Bar är det perfekta stället för en rolig kväll med kompisarna. Under veckodagar kan du sjunga karaoke och under helgerna bjuder baren in till danskvällar med DJ:s. Det ordnas olika slags temakvällar och event som Ladies’ Night Out och det ryktas också om att uteserveringen ska vara riktigt bra. Det kan löna sig att boka ett bord på förhand ifall du vill säkra en plats på de populära temakvällarna.

Stället du ska till för att chilla på en mycket trevlig uteservering med en trevlig (och prisvärt billig öl) eller sjunga på Sveriges bästa karaoke på onsdagar.

Saknas ditt karaokeställe på denna lista? Du får gärna ta kontakt med oss så kan vi lägga till en beskrivning i bloggen.

Ifall du är intresserad av att ta i bruk Singa på din bar, restaurang eller lokal, titta in på www.singa.com/business eller ta kontakt med sales@singabusiness.com.

Är du intresserad av att sjunga karaoke på andra håll? Kolla in vår lista på Sveriges bästa karaokerum!