När du har en komplett karaokeutrustning kommer du att locka till dig mängder av karaoke älskare som vill ha kul alla kvällar i veckan. Med misstag kan alltid hända! Som restaurang- eller barägare bör du alltid förbereda dig på det värsta, och vidta extra försiktighetsåtgärder för att säkerställa att den teknik du investerar i är trygg och säker. Därför är det väldigt viktigt att säkra din iPad.

Om du har en iPad som dina kunder använder som sångkatalog, vet du aldrig vad som kan hända. Någon kan tappa den i golvet, den kan försvinna eller någon kan flytta på den. Med hjälp av ett säkert iPad-stativ eller -fäste behöver du inte oroa dig!

I den här artikeln berättar vi varför du behöver ett iPad-stativ och tipsar om några av de allra bästa alternativen på marknaden.

Därför måste du säkra din iPad

iPad vid baren med en ställning
Skydda din iPad vid baren med en ställning

Genom att säkra din iPad, minimerar du problem och skyddar din teknik från skador. Det är ett utmärkt sätt att få den trygghet du behöver så att du kan fokusera på ditt företags dagliga verksamhet medan dina kunder får njuta.

Här är några av fördelarna:

Spara utrymme

Att investera i ett iPad-väggfäste istället för ett golvstativ kan spara mycket utrymme. Detta kan vara ett alternativ för restauranger och barer med små karaokerum eller en relativt liten scen eller sångutrymme.

Sinnesro

Som vi sa, vet man aldrig vad som händer eller inte händer. Om du inte har ett väggfäste eller stativ för iPad, riskerar du att råka ut för skador och olyckor. Du vet aldrig när en iPad kan råka falla ner från ett bord, tappas i golvet eller tas med hem i någons handväska. Om du lägger till väggmonterade iPads i ditt utrymme kan du känna dig trygg.

Skydda dina enheter

Ett väggfäste skyddar din iPad från att gå sönder. Du behöver inte oroa dig för att skada din enhet. En väggmonterad iPad är särskilt användbar om din bar eller lokal har flera karaokerum och iPads som du behöver hantera.

Väggfäste vs. golvstativ: Vilket är bäst för dig?

När du ska bestämma om ett väggfäste eller ett golvstativ är rätt för dig, finns det några saker du bör tänka på. Hur stort är ditt utrymme? Flyttar du ofta runt saker? Vill du ha en lösning som ger dig sinnesro eller flexibilitet?

Med ett iPad-väggfäste behöver du inte oroa dig för någonting. Kunderna går fram till iPaden och väljer sin låt från katalogen och är sedan med på det roliga. Dessa alternativ skapar ett särskilt utrymme för sångare att gå fram, ställa en låt i kö och sedan fortsätta ha kul.

kvinna söker låtar på iPad
O'Learys Järntorget har väggfäste med deras iPad

Ett iPad-golvstativ är liknande men kan fortfarande vara riskabelt.

Även om de flesta iPad-golvstativ är robusta och tillverkade av högkvalitativa material, kan de ändå vältas omkull av dina kunder om de inte skruvas fast i golvet. Du kan dock enkelt och snabbt flytta ett iPad-golvstativ till någon annan del av din bar eller lokal.

När det kommer till kritan, handlar det om personliga val och vilken stil du har på din venue. Det finns många olika golvstativ och väggfästen till olika priser.

Bästa väggfästen för iPad

Om du bestämmer dig för att ett säkert iPad-väggfäste är det bästa alternativet för dig, finns det några alternativ du kan välja mellan:

1. iDisplay Wall Mount Kiosk

Detta iPad-väggfäste finns i två färger och med fyra olika öppningsalternativ för frontplattan. Du kan även välja en anpassad färg mot en extra kostnad. Detta avancerade väggfäste är enkelt, lätt att installera och ger en högkvalitativ touch till ditt utrymme. Detta alternativ rymmer iPads och surfplattor i storleken 7" till 13".

2. Tablet & Ipad Desk Stand Kiosk With Adjustable Angle

Letar du efter ett alternativ som kan fästas på ett bord, skrivbord eller annan yta - då är detta lösningen för dig. Detta alternativ kan justeras för att möta dina kunders behov. Fästet finns i två färger, har fyra öppningsalternativ för frontplattan och passar nästan alla iPads eller surfplattor på marknaden.

Bästa iPad-golvstativ

Ett golvstativ är ett utmärkt och mångsidigt alternativ för företag som anordnar karaokekvällar en gång i veckan eller för evenemang. Även om golvstativ kanske inte ger samma skyddsnivå kan de fortfarande vara en avancerad lösning för din verksamhet.

Här är våra två favorit golvstativ att välja mellan:

1. Bouncepad Floorstanding with Placrd Board

Detta iPad-golvstativ har en helt anpassningsbar foamex-bräda som gör att du kan lägga till en varumärkespräglad touch till karaoke-sessionen. Det har en viktad bas, så du behöver inte oroa dig för att kunder springer in i det eller slår ner det. Det finns också ett lås- och nyckelsystem så att du kan känna dig säker på att ingen kommer att stjäla din iPad. Denna golvmonterade iPad är kompatibel med många olika iPads och surfplattor och finns i svart eller vitt.

2. Bouncepad Wing

Den fullständiga metallkonstruktionen säkerställer att stativet alltid är säkert och stadigt - oavsett vad som händer. Den upphöjda looken ger möjligheter för framträdande varumärkesexponering, porträtt- eller landskapsläge och en enkel installationsprocess.

Få hela upplägget med Singa

Om du vill skapa en professionell karaokeinstallation för din lokal behöver du en intuitiv karaokeprogramvara som Singa.

En iPad med karaokesystem
Singa Business Pro

Oavsett om du vill uppgradera ditt system eller börja bygga upp din egen karaoke lokal, finns vi här för att hjälpa dig.

Begär mer information idag för att lära dig mer.