Singailun vuosi 2019 alkoi isolla meiningillä, lisättiin nimittäin tuhansia karaokebiisejä Singaan sun laulettavaksi suosikkikaraokemestoissasi tai kotioloissa!

Laita seurantaan Singan laululista "Uutta laulettavaa", johon päivittyy uusimpia ja kuumimpia Singa-lisäyksiä - kotimaisia uutuuskappaleita, mitä et uskaltanut vielä edes toivoa, vanhempia ylläreitä ja kansainvälisiä megahittejä!

Tässä viikon poiminnat kovista lisäyksistä Singassa!

Tsekkaa koko laululista täältä


Editorin poiminnat:

Klassikko-osaston uutuuksia Singassa ovat pitkään kaivattu CMX:n Ruoste sekä Don Henleyn Boys of Summer. Laulettavaksi on saatu karaokeversiota Ville Valon, Sir Elwoodin hiljaisten värien, David Bowien ja Beatlesin kappaleista.
Uuden kotimaisen iskelmän ystäville on Antti Ketosen Niin kaunis ja ysäri-intoilijoille Westlifen megahitti If I Let You Go. Uutta indiefolkia on tarjolla ruotsalaiselta Adnalta ja bossanovan ystävät voivat nyt laulaa Jobimin Desafinadoa.
Hardrock-vokalisteille nostamme Guns’n'Rosesin Civil Warin, metallikansalle Slipknotin Psychosocialin, brittipoppareille Pulpin Common Peoplen ja old school -räppifiilistelijöille Harder than you thinkin Public Enemyn tyyliin.

Lauluterkuin,
Luca Singalta


Tsekkaa nämä biisit ja monia muita laululistalta Uutta laulettavaa! Me lisäämme uutta musiikkia Singaan joka viikko, eli pysyttele kuulolla. Ja jos sun suosikkibiisi vielä puuttuu Singasta, niin laitapa meille koodia osoitteeseen info (at) singa.com.

Iloisia lauluhetkiä kotona tai lähimmän Singa-laulupaikan lavalla!