Koronaviruksen alkukuukausina Singa tuli aloittaneeksi Karanteenikaraoke Facebook-ryhmän. Koteihinsa jumiutuneet ihmiset kaipasivat tekemistä ja viihdykettä sekä toistensa seuraa. Ryhmä lähti räjähdysmäiseen kasvuun ja ensimmäisen toimintavuotensa aikana se keräsi yhteen lähes 25 000 karaoken ystävää, jotka julkaisivat kotikaraokevideoitaan jatkuvalla syötöllä.

Ryhmän aktiiveista koottiin myös mainio Singan Karaokelähettiläiden joukko. Mukaan saatiin karaokekilpailuja vuosia kiertäneitä konkareita sekä myös vastikään karaokekärpäsen puraisemia intoilijoita. Ikäjakauma on parikymppisistä eläkeläisiin ja onpa mukaan saatu myös karaoketuottajia ja -juontajiakin.

Karaokelähettiläistä artisteiksi

Karanteenikaraoke-ryhmään julkaistujen kotikaraokevideoiden lisäksi monet Karaokelähettiläistä ovat alkaneet tekemään myös omaa artistiuraa ja useilta heiltä on julkaistu omaa musiikkia.

Tässäpä katsaus Singan Karaokelähettiläiden viimeisimpiin julkaisuihin:

Aki Lautsi sävelsi ja sanoitti Singan Karaokelähettiläille oman tunnusbiisin! Kappale löytyy laulettavaksi tietysti myös Singasta.
Heidi Laitila julkaisi vastikään koskettavan "Anna pala onnee" -kappaleen ja suuntaa toivottavasti pian keikoille.
Minna Saarisen "Aika on nyt meidän" on puolestaan täysverinen iskelmähitti.
Kotkan karaokekuningattareksikin tituleeratun Saagan "Näytät niin komealta" -debyyttisinkussa on sähäkkää lattaritunnelmaa!

Singan Karaokelähettiläät tekivät yhdessä myös suositun yhteislauluhaasteen, jossa he tulkitsivat Pave Maijasen "Pidä huolta" -klassikon.

Linda Jokiniemen syvä ja tyylikäs lauluääni pääsee upeasti oikeuksiinsa hänen "Kätkettynä katseessa" -kappaleessaan.
Singan Karaokelähettiläät ovat tehneet myös duettoja, kuten tämän Aki Lautsin ja Sanna Virtasen koskettavan "Suojelusenkeli"-kappaleen.
Rauli-Juhani Ponton karhea laulusoundi yhdistettynä räväkkään kitararäimeeseen tekee kunniaa Suomi-rockin klassikoille, eikä kalpene esikuvilleen tippaakaan!

Singan Karaokelähettiläät tuottivat myös joulun ja vapun kunniaksi pirtsakat yhteisbiisit!

Singan Karaokelähettiläistä sai alkunsa myös legendaarinen Kajakki-duo, joka coveroi talvella muun muassa Teflon Brothersin Ay ay ay -kappaletta musiikkivideon kera.
Karo Auvinen sanoitti koskettavan "Kun otin sinut syliin" -kappaleen, joka sopii loistavasti soitettavaksi vaikka ristiäisissä tai nimiäisissä.
Myös tuottaja Tommi Tähtivirta kuuluu Singan Karaokelähettiläisiin. Tommi tuottaa Singalle karaoketaustoja ja pyörittää kolmea eri levy-yhtiötä (Duo Records, Nahkamarakassi Productions sekä Neulansilmä Tuotanto). Hän on tuottanut musiikkia nimekkäille artisteille kuten Heidi Pakariselle, Markku Arolle ja Aarne Tenkaselle. Lisäksi häneltä löytyy omaa soolo-tuotantoa.

Menestystä TV:n laulukilpailuissa

Singan Karaokelähettiläitä nähtiin alkuvuodesta kilpailemassa myös The Voice Of Finland -kilpailussa, jonka kaksintaisteluvaiheessa he pääsivät kilpailemaan myös toisiaan vastaan. Lähes valmiit pop-tähdet Indra Ramirez ja Fanny Falk pääsivät onneksi kuitenkin molemmat jatkoon!

Myös upeaääninen Singan Karaokelähettiläs Heidi Sundström kävi räjäyttämässä pankin The Voice Of Finlandissa ja laittoi tuomareiden tuolit pyörimään.

Tältäkin kolmikolta kuullaan toivottavasti pian hittejä ja heitä nähdään keikoilla!

Tutustu Karaokelähettiläisiin ja liity mukaan laulukuoroon

Musiikin julkaisun, kisailun ja keikkailun lisäksi Singan Karaokelähettiläät ovat myös tiivis porukka, joka viihtyy samanhenkisinä ihmisinä hyvin yhdessä ja he tsemppaavat ja inspiroivat toisiaan myös musiikin ulkopuolella. Pääset tutustumaan heihin paremmin Karanteenikaraoke-Facebook-ryhmässä ja nyt koronarajoitusten avautuessa toivottavasti myös yhä useammissa Singan karaokepaikoissa.

Haluaisitko itse Singan Karaokelähettilääksi? Ala julkaisemaan hyvänmeiningin videoita Karanteenikaraoke-ryhmään tai kunnostaudu muuten aktiivisesti karaokekentällä, niin saatat saada kutsun tähän hilpeään eturivin porukkaan! ;) :)