Joskus on siisteintä laulaa omia vanhoja karaokesuosikkeja, mutta iskeekö sullekin aina välillä fiilis räväyttää ja kokeilla jotain ihan uutta? Kun sun omat suosikit on laulettu jo monta kertaa läpi, uusia karaokeviisuja voit etsiskellä esimerkiksi Singan laululistoilta, jonne päivitetään jatkuvasti uutta kamaa kaikista genreistä.

Tässä pari laululistasuositusta sun viikkoon! Singaile himassa tai hyppää lähimmän Singa-laulupaikan stagelle!


Katupoikien laulu - Suomipunkin laululista!

Two people standing close together in a street setting, relating to a playlist of Katupojat


Katupoikien laulu -listalta löydät kotimaista punkrokkia Pelle Miljoonasta Klamydiaan ja Apulantaan. Ota mukaan roppakaupalla asennetta, pistä nupit kaakkoon ja rokkaa vaikka Mä lähden himaan tai Mitä kuuluu!

Siirry laululistaan tästä.

Fresh Additions - tuoreita kansainvälisiä uutuuksia Singassa


Tältä laululistalta löydät aina tuoreita kansainvälisiä lisäyksiä Singan karaokevalikoimassa. Poppia, räppiä ja esimerkiksi Euroviisu-biisejä. Kajauta vaikka megahitti Shallow tai lurittele The Banglesin tyyliin.

People performing on stage
Siirry Fresh Additions -laululistaan tästäMusikaali- ja Broadway -hittejä Hairspraysta Hakuna Matataan

people performing on stage

Ole oman elämäsi musikaalistara Singan Brodway & Musicals -laululistan avulla! Miten olis vaikka My Favorite Things tai All that jazz?

Siirry laululistaan tästä.


Suomipopin kuumimmat uutuudet

Blue photo of person holding his microphone

Uutta singattavaa Evelinan, Vesalan, Töölön Ketterän, Sannin, Vilma Alinan, yms. tyyliin! Listalta löydät laulettavaa suomipopin valovoimaisimmilta tähdiltä.

Siirry laululistaan tästä.

Hyviä lauluhetkiä!