Me Singalla halutaan piristää jengin kotikaranteenioloja laulun avulla ja järjestetään perjantai- ja lauantai-iltaisin Instagram Live -karaokebileitä Singan instassa eli @singakaraoke.

Singa Live Karaokeissa liven katsojat voi liittyä messiin livelähetykseen laulamaan karaokebiisin Singasta ja studiosta meininkiä pyörittävä juontaja laittaa biisin pyörimään ja laulubileet käyntiin. Livessä käy myös mielenkiintoisia artistivieraita.

Tuu siis messiin Singan Live Karaokeen Instagramissa! Homma on superhauskaa ja lisäksi tosi helppoa. Ota puhelin kouraan, nappikuulokkeet päähän ja mukava lauluasento kotisohvalta ja liity mukaan laulamaan livekaraokea suoraan omalta puhelimelta!


Tsekkaa tästä klippi, kun Jesse Markin kävi vieraana livessä!


Homma menee näin: Singan instassa on livelähetys käynnissä klo 20-22, jolloin voit tulla seurailemaan liveä.

Jos ja kun haluat laulaa, klikkaa ruudulle ilmestyvää "Pyydä liittyä käyttäjän @singakaraoken livelähetykseen" -nappia.

Kun sun lauluvuoro koittaa, juontaja lisää sut mukaan Singan livelähetykseen.

Tästä tulee sekä meidän että sun seuraajille jonkinlainen ilmoitus yleensä (”X siirtyi live-tilaan @singakaraoken kanssa”). Sitten kun oot mukana livessä, liven katsojille näkyy siis jaettu ruutu, missä toisessa kuvaa meidän studiosta ja toisessa sun videokuvaa! Singan karaokejuontaja laittaa haluamasi karaokebiisin studiosta soimaan ja lyriikat ruudulle.

Sitten eikun laulamaan!  


Liven ajat: pe ja la klo 20-22.
Liven osoite: @singakaraoke Instagram


Lauluinspiraatiota voit hakea Singan yli 80 000 biisin kirjastosta. Uutena tilaajana saat nyt ilmaisen kuukauden Singaa Premiumia kokeiluun. Aktivoi täältä!

Laulavaista viikkoa sulle - ja nähdään instaliveissä! ❤️