Yhteistyön ensimmäinen vaihe on Singa Business Lite -karaokesovelluksen ja Moodplayer-taustamusiikkipalvelun yhdistäminen samalle näytölle. Singan ammattikäyttöön tarkoitettu kevytversio Singa Business Lite sisältää yli 80 000 kappaleen jatkuvasti päivittyvän ja laajenevan laulukirjaston sekä perusominaisuudet karaoken vetämiseen. Moodplayer on puolestaan markkinoiden laadukkain taustamusiikkipalvelu, jolla onnistuu myös mainosvideoiden ja -kuvien näyttäminen. Tällä paketilla varmistat ravintolasi asiakkaiden tyytyväisyyden helposti ja kustannustehokkaasti!

Singa-karaoke ja Moodplayer-taustamusiikki nyt näppärästi samassa paketissa

Singa Business Lite + Moodplayer -paketin hinnoittelu on joustava, sillä tarjolla on kiinteä kuukausihinta tai veloitus käytön mukaan. Ota yhteyttä sähköpostilla sales@singa.com tai puhelimitse 09 42452325 (ma-pe klo: 10-18), niin jatketaan keskusteluja!

singa on a computer
Singa Business Litella pistät ravintolassasi karaokebileet pystyyn omalta läppäriltäsi hetkessä!
Singa Business Lite + Moodplayer -paketilla pystyt samanaikaisesti vetämään sekä karaokebileitä, että tanssittamaan tanssilattiaa!

Niinä hetkinä kun karaoke ei pyöri, voit soittaa Moodplayerilla laadukkaita käsintehtyjä soittolistoja, toteuttaa asiakkaittesi kappaletoiveita tai toimia itse DJ:nä käyttäen omia soittolistojasi. Karaokenäytöillä voit puolestaan pyörittää omia mainoksiasi tai muuta grafiikkaa Moodplayerin avulla.

Moodplayer on monialuesoitin, joten sillä vastaat isommankin ravintolan taustamusiikkitarpeisiin. Singa Business Lite + Moodplayer -paketilla pystyt siis samanaikaisesti vetämään sekä karaokebileitä, että tanssittamaan tanssilattiaa!

Singa Business Lite
Singa Business Lite ja Moodplayer istuvat tyylikkäästi samalle näytölle, joten pystyt samanaikaisesti vetämään sekä karaokea, että soittamaan DJ-musiikkia.

Kuten nimikin kertoo, niin Singa Business Litessä ominaisuudet ovat kevyet. Pystyt soittamaan karaokekappaleita ja hallinnoimaan laulujonoa, mutta mikäli haluat päästä käsiksi kaikkiin Singan ammattikäyttöön kehitettyihin ominaisuuksiin, on valintasi Singa Business Pro. Yhdessä Mood Boxilta pyöritettävän Moodplayerin kanssa Singa Business Pro onkin varsinainen yöelämän Tesla!

Ota yhteyttä sähköpostilla sales@singa.com tai puhelimitse 09 42452325 (ma-pe klo: 10-18), niin jatketaan keskusteluja.