Haluatko päästä salamannopeasti alkuun karaokeiltojen järjestämisessä? Haluatko laadukasta karaokea ravintolaasi silloin tällöin, mutta et kuitenkaan haluaisi sitoutua kuukausiveloitteiseen hinnoitteluun? Onko kalenterissa firman bileet, jonne haluat karaoken yhdeksi illaksi? Meillä on sinulle loistava ratkaisu. Hieman kevyempään, mutta kuitenkin timanttisen ammattimaiseen karaokekäyttöön olemme kehittäneet nimittäin Singan tuoteperheen uuden ja ketterän kruununprinsessan - Singa Business Liten.

Katso kätevä esittelyvideo Singa Business Litesta, niin pääset heti jyvälle.

Singa Business Lite eroaa karaokemaailman Rolls Roycenakin tunnetusta Singa Business Prosta selainpohjaisuutensa ansiosta. Siinä missä Singa Business Prota käytetään iPadilla, pystytään Singa Business Lite valjastamaan käytettäväksi Google Chrome -selaimella miltä tahansa kannattevalta tietokoneelta tai pöytäkoneelta. Voit siis käyttää jo olemassa olevia laitteitasi, joten pääset alkuun käden käänteessä.

Singa Business website
Singa Business Lite on helppo käyttää ja säätämisen sijaan voit keskittyä karaokebileiden järjestämiseen.

Toinen Singa Business Liten mukavasti joustavuutta lisäävä ominaisuus on kappalemääräinen prepaid-hinnoittelu. Voit ostaa 100-1000 kappaletta käsittävän laulukertapaketin ja kun se on laulettu loppuun, siirtyä seuraavaan. Sinun ei siis tarvitse huolehtia kuukausittain raksuttavasta maksusta, vaan maksat vain siitä määrästä lauluja mitä yleisösi laulaa. Jos karaokeiltojen tai -tapahtumien järjestämisesi on epäsäännöllistä, niin Singa Business Lite on sinulle loistava ratkaisu.

Vaikka Singa Business Lite onkin kevyt ratkaisu, niin sen ominaisuudet ovat raskaasta sarjasta. Käytössäsi on koko Singan suunnattoman laaja ja jatkuvasti päivittyvä 100 000 kappaletta käsittävä laulukatalogi sekä taustamusiikkipalvelu, jolla pidät bileet käynnissä myös lauluesitysten välissä.

screenshot of Singa's karaoke view
Yleisölle näkyvällä näytöllä Singa Business Lite näyttää tismalleen samalta kuin isoveljensä Singa Business Pro.

Sano hyvästit paperinipuille ja kaoottisille karaokesessioille. Laulutoiveominaisuuden avulla Singa Business Lite asiakkaasi voivat helposti selata koko Singan laulukatalogia ja lähettää laulutoiveita suoraan puhelimistaan. Laulutoiveita pystyy myös muokkaamaan. Asiakkaiden tulee vain mennä osoitteeseen www.singa.com/party, kirjoittaa neljäkirjaiminen koodi, ja laulaa sydämensä kyllyydestä!

Voit hyväksyä tai hylätä laulutoiveet suoraan Singa Business Lite -soittimestasi, kuten myös tarvittaessa muuttaa koodin tai laulupaikan nimen

Lue lisää siitä, miten Laulutoiveominaisuus toimii.


Ihan kaikkeen samaan Singa Business Lite ei kuitenkaan yllä kuin isoveljensä Singa Business Pro. Jos haluat, että asiakkaasi voivat lähettää laulutoiveita omilta puhelimiltaan, että voit käyttää palvelua tarvittaessa myös ilman internettiä ja että ympärivuorokautinen asiakaspalvelu on kätesi ulottuvilla, niin siinä tapauksessa suosittelemme panostamaan markkinoiden parhaaseen ja uljaimpaan karaokepalveluun, eli Singa Business Prohon.

Singa business on a tablet
iPadilla käytettävä Singa Business Pro on ominaisuuksiltaan markkinoiden paras karaokeratkaisu.

Oli miten oli, niin laulu raikaa ja bileet ovat aina parhaimmillaan kun Singa on talossa! Tilaa Singa Business Lite saman tien tai buukkaa ilmainen Singa Business Pro -esittely osoitteessa Singa Business niin laitetaan sinunkin asiakkaittesi suut messingille.