Karaoke sopii jouluun kuin nenä Petterin päähän. Joulukaraoke on hauska tapa virittäytyä tunnelmaan yhdessä ystävien ja perheen kanssa kotona, tai miksei vaikka ihan hyppäämällä lavalle karaokepaikassa. Mutta mitkä ovat ne parhaat karaokejoululaulut?

Kyseessä on tietysti mielipideasia. Jotkut pitävät enemmän perinteisistä joululauluista, toiset taas vähän raskaammasta joulusta tai uudemmista jouluhiteistä, mutta Singa laulutilastot valottavat karaokekansan makua joululaulujen suhteen.

Singan TOP10 suosituimmat karaokejoululaulut juuri nyt

Eiköhän siirrytä laulamaan! Huom - TOP10-lista elää kokoajan, sillä joululauluja lauletaan tällä hetkellä valtavan paljon Singassa. Eli tsekkaa ajantasainen lista täältä! Tässä jutussa on listattu kirjotushetkellä suosituimmat kappaleet.

people kissing

10. Tonttu - Joululaulu

Laula karaokeversio kappaleesta Tonttu täällä.

Tämän tunnelmallisen joululaulun unettomasta tontusta juuret juontaa aina 1800-luvulle saakka. Perinteikäs joululaulu listan sijalla 10!

9. Jouluyö, Juhlayö - Joululaulu

Laula karaokeversio kappaleesta Jouluyö, juhlayö täällä.

Kaunis hengellinen joululaulu on joulun ajan ikisuosikki, ja tuttu monille jo lapsuudesta!

8. Joulumaa - Joululaulu, Katri Helena

Laula karaokeversio kappaleesta Joulumaa täällä.

Juha Vainion sanoittama ja Katri-Helenan säveltämä joulusingle vuodelta 1978 laulattaa edelleen joka joulu, ja saa seesteisen iloisen joulutunnelman nousemaan!
Tämän hetken singatuimpien joululaulujen sijalla 8.

7. Varpunen Jouluaamuna - Joululaulu

Laula karaokeversio kappaleesta Varpunen jouluaamuna täällä.

Melankolinen joululaulu on iskostunut syvälle sielunmaisemaamme. Erityisesti lumisista talvipakkaskeleistä haaveileville loistava karaokevalinta!  

6. Sydämeeni joulun teen - Joululaulu, Vesa-Matti Loiri

Laula karaokeversio kappaleesta Sydämeeni joulun teen täällä.

Legendaarisen joululaulun levytti ensimmäisenä Vesa-Matti Loiri, ja sen jälkeen versioita on kuulutu useilta muilta artisteilta - karaokelaulajista puhumattakaan! Harrastunneilmainen laulu innostaa mukaan laulamaan junioreista vanhempaan väkeen.

5. Tulkoon joulu - Joululaulu

Laula karaokeversio kappaleesta Tulkoon joulu täällä.

Joulu on taas, riemuitkaa nyt! Kyllähän tällaista ilosanomaa kelpaa karaokessa laulella. Toivon- ja rakkaudentäyteinen Tulkoon joulu laulattaa tänä jouluna kovasti ja on listauksessamme sijalla 5!

4. Sylvian joululaulu

Laula karaokeversio kappaleesta Sylvian joululaulu täällä.

Sylvian joululaulu on alkuperältään Zacharias Topeliuksen runo, joka myöhemmin sävellettiin joululaulun muotoon. Kaunis ja dramaattinen karaokelaulettava!

jesus celebrated at christmas
Kauniin hartaat joululaulut ovat suosittua karaokelaulettavaa.

3. Avaruus - Suvi Teräsniska

Laula karaokeversio kappaleesta Avaruus täällä.

Lumiukosta tutun Walking in the Air -kappaleen suomennettu versio Avaruus Suvi Teräsniskan tyyliin on karaokelaulajien mieleen! Avaruus siis sijalla 3.

2. Avaruus - Samuli Edelmann

Laula karaokeversio kappaleesta Avaruus täällä.

... ja 2! Myös Samuli Edelmannin versio on lunastanut paikkansa karaokelaulajien sydämissä.

1.  Taivas sylissäni - Suvi Teräsniska

Laula karaokeversio kappaleesta Taivas sylissäni täällä.

Tämän hetken suosituimman karaokejoululaulun tittelin nappaa Taivas sylissäni Suvi Teräsniskan tyylin! Tuoreehko joulunousija on alunperin julkaistu ruotsiksi Carola Häggkvistin esittämänä ja suomeksikin kappaletta on versioitu monet kerrat. Karaokelaulajien suosikki, joka nostaa kyyneleet silmiin!

No, miten nämä joululaulut upposi sinulle? Jos tästä ei löytyt omaa suosikkia, tai jos luritit jo koko listan läpi niin siirry tsekkailemaan lisää jouluista laulettavaa esimerkiksi täältä: kansainvälisiä Jouluhittejä All I want for Xmas is Karaoke -laululistalta, Raskasta Joulua -versioita tai lisää Perinteisiä Joululauluja!

Kaunista, iloista ja laulavaista joulua!  

Ps. Onko joululahjat vielä hankkimatta? Anna läheisellesi laulun lahja Singan lahjakortin avulla! Nappaa omasi täältä.

Artikkelin top10-listaus perustuu lauletuimpiin joululauluihin Singan kotisovelluksessa ja Singa-laulupaikoissa viimeisen 30 päivän ajalta (juttua kirjoittettaessa).