Singaan on lisätty tälläkin viikolla yli 150 uutta biisiä, mukana mm. tuore euroviisuvoittaja Arcade ja paljon toivottu Never Enough musikaalielokuvasta The Greatest Showman. Viikon Singa-uutuuksissa on mm. kotimaista iskelmää, ruotsalaista rokkia, hiphoppia, heviä, espanjan- ja italiankielistä laulettavaa ja euroviisubiisejä.

Näiltä laululistoilta löydät uutuuksia:

Uutta singattavaa on lista teille, jotka olette laulaneet aiemmat 60 000 biisiä läpi... sekä tietysti jokaiselle, joka haluaa nähdä mitä Singa-uutuuksia suositellaan! Listalle on nyt nostettu mm. Never Enough, Arcade, Hassisen koneen Tällä tiellä, Fredin Kiviset kadut Tunteisiin (legendaarinen Salkkari-tunnari) sekä oman olohuoneen croonereille Michael Bublén Let There Be Love. Vai laulattaisko vaikka Billie Eilishin tahtiin?

Broadway & Musicals sisältää yli 100 laulua maailman tunnetuimmista Broadway-musikaaleista ja musikaalielokuvista. The Greatest Showman -hittien lisäksi listalla on nyt mm. Book of Mormonin ja Aladdinin kappaleita.

a woman sings karaoke using the phone

Euroviisukaraoke on suomalaisten viisufanien oma laululista, jolla on jo yli 50 Suomen viisuedustajaa tai Suomen karsinoissa mukaan pyrkinyttä laulua. Uusimpana lisäyksenä Juice Leskisen Ilomantsi, joka tuli neljänneksi vuoden 1981 karsinnassa.

Du kan lita på mej on ruotsalaisten pop ja rock -klassikoiden lista. Tomas Ledinin, Kentin, Eva Dahlgrenin, Magnus Ugglan, Gyllene Tiderin ja muiden joukkoon on nyt lisätty toivottua 80-luvun punkkia ja uutta aaltoa Ebba Gröniltä (800 grader, Staten och kapitalet) sekä Imperietiltä (Du ska va president).

Hevikaraoke on kotimaisten hevin ja metallin lista, jolle on taas lisätty sekä aivan uunituore julkaisu että pari upeaa klassikkoa. Uusinta uutta on Mikko Herrasen Misterer-yhtyeen Backrage. Vanhemmasta suomihevistä laulettavissa on nyt Kimmo Kuusniemi Bandin Tuhannen megawatin totuus, joka on ensimmäinen suomenkielinen hevilevy. Alkuperäisen version lauloi Kirka, nyt on sinun vuorosi! Listalta löytyvät myös mm. Annican Dreaming, HIM:iä, Sentencediä, Kiuasta ja Stratovariusta.


Lauluiloa sun viikkoon!