Digitaaliset näytöt ovat perinteinen, mutta arvokas tapa mainostaa muun muassa tarjouksia, happy houreita, tapahtumia ja menun uusia tulokkaita. Oikein toteutettuna näytöt vangitsevat katseet ja välittävät tehokkaasti halutun viestin.

Heti ravintolaan astuessaan asiakkaat saavat tietää tarjouksista, erikoistuotteista ja mistä tahansa muusta, josta haluat heidän tietävän viikon, kuukauden tai vaikka vain yhden päivän ajan, valinta on sinun. Koska näytöt toimivat digitaalisesti, voit tehdä reaaliaikaisia ilmoituksia ja muutoksia sekä hyödyntää paremmin tilaasi markkinointikäyttöön.

karaokebaari
Mainosta tarjouksia ja tapahtumia kätevästi näytöillä. Eagle Pub, Norja

Olitpa sitten avaamassa uutta ravintolaa ja tutustumassa erilaisiin markkinointityökaluihin, tai etsit vain uutta tapaa lisätä paikkasi myyntiä, olet tullut oikeaan paikkaan. Esittelemme sinulle viisi erilaista tapaa, joilla yrityksesi voi hyödyntää näyttömainontaa parhaalla mahdollisella tavalla.

Tässä on 5 vinkkiä, joiden avulla voit kasvattaa ravintolasi myyntiä:

1. Näyttömainonnan käyttö karaokehuoneissa

Yksityiset karaokehuoneet tarjoavat asiakkaillesi hauskan kokemuksen ja mahdollisuuden laulaa yhdessä perheen tai ystävien kanssa. Kun asiakkaat ovat huoneissa laulamassa lempikappaleitaan, voivat he samalla kätevästi tilata ruokaa ja juomia. Heidän laulaessaan ja viettäessään aikaa karaokehuoneessa, voit muistuttaa heitä tarjouksista, päivän erikoisuuksista ja tulevista tapahtumista. Halutessasi voit jopa tarjota karaokehuonekäyttäjille kuratoituja erityistarjouksia, joita asiakkaat voivat hyödyntää, kun he saapuvat karaokehuoneeseen laulamaan.

karaokehuone
Karaokehuone O'Learysissa, Vilnassa

Näyttömainosten avulla varmistat, että tarjoukset ja valikoimasi pysyvät asiakkaidesi mielessä. Päätitpä sitten tarjota erikoisdiilejä vain karaokehuoneasiakkaille tai esitellä happy hour -tarjouksia, sinulla on karaokesession ajan aikaa markkinoida niitä asiakkaillesi.

Singa tarjoaa sisäänrakennetun mainostenhallintajärjestelmän, joten voit helposti ladata markkinointimateriaalisi ja tavoittaa asiakkaasi reaaliajassa.

mainostenhallintatyökalu
Singan mainostenhallinnalla sisällytät näyttömainonnan saumattomaksi osaksi karaokea.

2. Hyödynnä sosiaalista mediaa

Sosiaalinen media on tehokas työkalu, jonka avulla voit houkutella uusia asiakkaita, kannustaa heitä kokeilemaan erilaisia juomia ja kasvattaa asiakasvirtaa. Ravintolana voit hyödyntää käyttäjien luomaa sisältöä ja sosiaalisen median postauksia osana markkinointistrategiaasi ja näin kasvattaa uskottavuuttasi ja esitellä, mitä asiakkaat sanovat ravintolasi annoksista ja juomista.

Helpottaaksesi tällaisen sisällön jakamista, voit kannustaa asiakkaitasi käyttämään tiettyjä aihetunnisteita (hashtageja), joita he voivat liittää postauksiinsa. Hashtagejen avulla löydät näppärästi tällaiset postaukset somesta. Kun sinulla on asiakkaiden sisällöstä muodostettu materiaalipankki, voit käyttää sitä kaikissa tulevissa markkinointikampanjoissa myös näyttömainonnan lisäksi.

3. Vaihda digitaalisiin ruokalistoihin

Digitaaliset ruokalistat tarjoavat joustavuutta ja ovat paperisia ruokalistoja kätevämpiä monessa mielessä. Digitaalisten ruokalistojen avulla voit näppärästi vaihdella menuuta sekä esitellä kauden suosikkeja ja limited edition -annoksia tai -juomia. Digitaaliset näytöt helpottavat myös ajantasaisten annos- ja juomakuvien päivittämistä, sillä selkeät ja houkuttelevat kuvat vaikuttavat varmasti myönteisesti ostopäätöksiin.

Kun digitaaliset ruokalistat on valjastettu käyttöön, voit saumattomasti näyttömainoksia hyödyntämällä esitellä päivän tarjouksia, happy hour -diilejä ja teemailtoja.

4. Lisää henkilökohtaisuutta viestintääsi

Markkinoinnin ei tarvitse olla vakavaa! Kun lisäät persoonallista otetta viestintääsi, teet brändistäsi inhimillisemmän ja näytät asiakkaille ravintolasi parhaat puolet. Hauskan ja leikkisän viestinnän avulla voit inspiroida asiakkaitasi palaamaan ravintolaasi yhä uudestaan sekä erottautua massasta.

Persoonallisuuden lisääminen viestintään on myös loistava tapa saada asiakkaitasi jakamaan enemmän kuvia someen! Tämä lisää näkyvyyttäsi ja tuo lisää asiakasvirtaa.

5. Lisää läpinäkyvyyttä odotusaikaan

Ovatko viikonloput todella kiireisiä? Oletko väsynyt siihen, että tarjoilijasi joutuvat toistamaan odotusaikaa koko illan? Jonotusaikaa näyttävä kello on loistava tapa pitää asiakkaasi ajan tasalla ja tehdä tarjoilijoidesi työstä helpompaa. Kun asiakas kävelee sisään, hän näkee, kuinka pitkä odotusaika on, ja voi päättää heti, haluaako hän odottaa vai palata myöhemmin.

Digitaalisen mainostenhallinnan kauneus piilee siinä, että odotusajan ei tarvitse olla koko aikaa näkyvillä. Voit vaihdella näkymää muiden markkinointimateriaalien ja tarjousten välillä.

Vinkki: Miksi mainostaa vain omia tuotteita? Voit myös harkita mainostilan myymistä muille yrityksille. Tämä on loistava tapa luoda uusia kassavirtoja, jotka tehostavat yrityksesi toimintaa.

Vie näyttömainonta seuraavalle tasolle Singan avulla

Pyörititpä sitten yksityisiä karaokehuoneita tai perinteisempää lavakaraokea, Singan mainostenhallintaominaisuudesta on moneen! Näyttömainonta on korvaamattoman arvokas lisä ravintolasi myynnin lisäämiseen sekä tarjouksien ja tapahtumien näkyvyyden parantamiseen.