Yksityiset karaokehuoneet ovat loistava keino kasvattaa yrityksesi tuloja. Niiden avulla voit samanaikaisesti tienata rahaa ja viihdyttää vieraitasi. Tässä blogikirjoituksessa esittelemme karaokehuonebisneksen viisi loistavaa etua, ja kuinka ne voivat hyödyttää toimipaikkaasi.

1. Yksityiset karaokehuoneet tarkoittavat ennustettavia tuloja

Asiakkaamme kertovat toistuvasti, että karaokehuoneiden suurin etu on se, että ne mahdollistavat tuottojen ennustamisen, emmekä voisi olla enempää samaa mieltä! Karaokehuoneet toimivat lähes aina tunnin tai parin ennakkovarauksella, joten tiedät täsmälleen, kuinka paljon tienaat tulevina viikkoina tai kuukausina.

Tyypillisesti karaokehuoneesta veloitetaan 30–115 euroa tunnilta riippuen viikonpäivästä ja siitä, kuinka paljon ihmisiä huoneeseen mahtuu kerrallaan. Tarkastellaan arvioita esimerkkitapauksen avulla: veloitat huoneesta 40 euroa tunnilta ja karaokehuoneesi on varattu joka perjantai- ja lauantai-ilta neljäksi tunniksi, minkä lisäksi joka viikko arki-iltana on yksi 3-tuntinen varaus. Eli 11 tuntia viikossa, kaukana täydestä kapasiteetista. Tämä tarkoittaa yli 1700 euroa kuukaudessa, mihin ei edes sisälly myydyt ruoat ja juomat.

Yksi hyvä keino tehostaa ruoka- ja juomatilauksista kertyviä tuloja on palkita ennakkovarausten tekijöitä ruoka- ja drinkkilipuilla. Tämä lyhentää myös baaritiskien jonoja, mikä parantaa koko illan kokemusta.

2. Yksityiset karaokehuoneet ovat trendikkäitä ja ovat tulleet jäädäkseen!

ihmiset istumassa karaokehuoneessa
Karaokehuone Bloomsbury Bowlingissa, Lontoossa

Karaoke on kotoisin Aasiasta, mistä se on levittäytynyt kaikkialle länsimaihin. Yksityisistä karaokehuoneista on tullut todella suosittuja viime vuosina perinteisen lavakaraoken lisäksi, ja jos markkinoihin on luottaminen, yksityiset karaokehuoneet ovat ehdottomasti tulleet jäädäkseen.

Britanniassa on satoja karaokehuonekohteita, ja me juttelimme Staffordissa sijaitsevan Hogarth-pubin henkilökunnalle siitä, miten karaokehuoneet ovat lisänneet heidän kävijämääräänsä. Katso video täältä.

3. Asiakkaat rakastavat yksityisiä karaokehuoneita

Karaokehuoneet ovat loistava paikka tavata ystäviä! Monet perinteistä karaokea karttavat ovat valmiita kokeilemaan karaokehuoneita ja laulamaan ystäviensä kanssa. Tämä houkuttelee paikalle niin yksityisjuhlien järjestäjiä kuin toistuvasti paikalle tulevia ryhmiäkin.

Singan karaokesovellus vie kokemuksen askeleen eteenpäin, sillä asiakkaat voivat selata jopa 80 000 kappaleen karaokelistaa ja lisätä suoraan puhelimestaan lauluja jonoon. Tämä vähentää biisilistasta kamppailua, ja kaikki saavat keskittyä laulamiseen.

Singan kuluttajasovellus käytössä

4. Yksityiset karaokehuoneet ovat helppoja henkilökunnallesi

Kun varaus on tehty ja asiakkaat ovat huoneessa, kiitos Singan, sinun ei tarvitse tehdä muuta. Käyttöjärjestelmä on todella helppokäyttöinen, sillä se on suunniteltu toimimaan modernien suoratoistopalvelujen kuten Spotifyn tai Netflixin lailla, eikä täten tarvitse opastusta tai ohjeita.

Yli 800 000 ihmistä käyttää Singan sovellusta jo kotonaan, ja heille Singan käyttöjärjestelmä on entuudestaan tuttu. He etsivätkin aktiivisesti Singan kuluttajasovelluksen kautta lähimpiä karaokepaikkoja. Joten kun toimipaikkasi on yksi näistä Singalla varustetuista karaokemestoista, asiakkaat löytävät sinut helpommin.

5. Houkuttelet enemmän asiakkaita yksityisillä karaokehuoneilla

Yksityisten karaokehuoneiden tarjoaminen on loistava tapa houkutella uusia asiakkaita. Yksityishuoneet ovat täydellisiä ujoille laulamista rakastaville ihmisille, jotka eivät halua laulaa lavalla yleisön edessä. Lisäksi ne tarjoavat mahdollisuuden eksklusiiviseen kokemukseen. Yksityiset karaokehuoneet tekevät laulamisesta mahdollista kaikille!

Karaoke on jotain, minkä voit lisätä kohteeseesi houkutellaksesi lisää asiakkaita.

Uskallan sanoa, että osittain koronan takia yksityiset karaokehuoneet ovat olleet niin suuri menestys – Marcus Smith, JJL Invest AB / O’Learys Linköping

Jos haluaisit perustaa karaokehuoneen kohteeseesi, lue tämä blogikirjoitus, josta löydät vastaukset useimmin esitettyihin kysymyksiin karaokehuoneista.

Ole rohkeasti yhteydessä meihin, jos haluat lisätietoa siitä, miten saat karaokehuonebisneksestä menestyksekästä. Chat-palvelumme toimii sivulla www.singa.com/business/fi  ja sähköpostia voi lähettää osoitteeseen sales@singa.com.