Karaokehuone. Tämä Aasiasta lähtöisin oleva ilmiö on leviämässä vauhdilla ympäri länsimaita. Rakkaalle lapselle on kehittynyt matkan varrella useita nimiä kuten karaokehuone, karaokeboksi, karaokekoppi, KTV, lauluhuone ja kiireisimmille pelkkä K.

Suomalaiset ovat tottuneet laulamaan perinteisesti karaokeravintolan lavalta, mutta varsinkin nuorempi sukupolvi on innostunut intiimimmästä karaokekokemuksesta ystävien seurassa. Karaokehuone on tähän täydellinen konsepti ja siitä riittää iloa ravintolan asiakkaiden lisäksi myös ravintoloitsijoille lisätulon muodossa.

Singa Business -asiakkaiden kokemuksen mukaan jo ensimmäisen kuukauden jälkeen karaokehuoneen käyttöönoton aloitusmaksut ovat katettu – vaikka huone ei olisikaan vielä läheskään täyteen buukattu.

Etsitpä sitten uutta viihdykettä, vaihtoehtoisia tilaratkaisuja tai keinoja lisätä myyntiäsi, karaokehuone on juuri se mitä ravintolasi tarvitsee. Singan avulla käyttämättömät neliömetrit muuttuvat hetkessä tuottavaksi tilaksi.

Tsekataanpa vielä tarkemmin miten homma toimii käytännössä.

Karaokehuone = lisätulonlähde

Karaokehuone SING SING -ravintolassa Göteborgissa.

Sen lisäksi, että karaokehuoneet luovat unohtumattomia kokemuksia asiakkaillesi, ne ovat myös järkevä investointi liiketoimintasi kannalta. Karaoke ei ole enää entisensä, kalliiden ja painavien varusteiden aika on ohi. Moderni kotimainen karaokepalvelu Singa Business on digitaalinen, helppokäyttöinen ja sitä on mahdollista käyttää erilaisissa tiloissa, isoista yökerhoista perinteisempiin baareihin.

Aloituskustannukset ovat todella kohtuulliset.

Singan lisäksi tarvitset vain mikrofonit, kaiuttimet, mikserin ja näytön. Hommasta selviää helposti alle tonnilla, riippuen tietysti vermeiden laadusta. Singa Businessin hinnoittelusta saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyntiin täältä tai laittamalla viestiä myynti@singa.pro.

Tekniikan lisäksi saattaa olla järkevää investoida myös huoneen huonekaluihin ja sisustukseen, jos päätätte uudistaa esimerkiksi tupakkakoppinne tai vanhan siivouskomeron karaokehuoneeksi.

Pelkistä kuluistahan tässä ei tietenkään ole kyse. Hypätään seuraaviksi siis tuloihin. Singa Business -asiakkaiden kokemuksen mukaan jo ensimmäisen kuukauden jälkeen karaokehuoneen käyttöönoton aloitusmaksut ovat katettu – vaikka huone ei olisikaan vielä läheskään täyteen buukattu. Tulevina kuukausina tuotot menevätkin sitten suoraan viivan alle.

Karaokehuoneen vuokraus maksaa asiakkaalle yleensä noin 50-120€ riippuen viikonpäivästä ja siitä, kuinka paljon porukkaa huoneeseen mahtuu. Sanotaan, että vuokra on vaikka 70€ per tunti ja karaokehuone on varattu joka perjantai ja lauantai 3 tunnin ajaksi, jonka lisäksi yksi 3 tunnin buukkaus myös jonain arkipäivänä. Tämä tekisi yhteensä 9 tuntia viikossa, mikä on kaukana täydestä kapasiteetista. Vajaasta täyttöasteesta huolimatta tienestiä syntyisi 2520€ kuukaudessa. Summa ei sisällä ruokia tai juomia, joihin monet ravintoloitsijat asettavat myös myyntitakuun.

Aika hyvä diili, eikö vain?

Singa Business on helppo ja laadukas ratkaisu karaokehuoneeseen

Singa Business on kaupalliseen käyttöön suunniteltu karaokepalvelu, joka on käytössä sadoissa ravintoloissa ja yökerhoissa ympäri Eurooppaa. Singa pyörittää karaoket, taustamusat sekä mainokset modernilla otteella ja sen on todettu myös kasvattavan ravintoloiden liikevaihtoa roimalla kädellä. Yli 80 000 biisin kirjaston selailu ja laulutoiveiden antaminen onnistuu helposti joko suoraan Singa Businessista tai Singan kuluttajakäyttöön tarkoitetusta mobiilisovelluksesta.

Katso kuinka Singa Business toimii käytännössä (video englanniksi).


Singa Business sopii karaokehuoneisiin täydellisesti helppokäyttöisyytensä ansiosta. Asiakas voi keskittyä vain hauskanpitoon ja ravintoloitsija liiketoiminnan pyörittämiseen. Singassa on myös näppäriä karaokehuonekäyttöön suunniteltuja toimintoja kuten ajastin, jonka avulla huoneiden käytön hallinta onnistuu sujuvasti.

Kokemuksia ja esimerkkejä karaokehuone käytöstä satojen Singa Businessta käyttävien ravintoloiden verkostosta

Tällä hetkellä Singa raikaa yli 500 ravintolassa ympäri Eurooppaa, joista monissa käytössä on myös karaokehuoneita. Tässä muutamia kokemuksia ja esimerkkejä Singaa käyttäviltä mestoilta.

Bloombury Lanes, Lontoo

people in London's karaoke room Bloombury Lanes
Karaokehuone Bloomsbury Lanesissa.

”Meille Bloomsbury Lanella on kolme fokusta, joista yksi on karaoke. Sijaitsemme Lontoon sydämessä, joten kilpailemme viihdetarjonnassa aina kaupungin parhaita vastaan. Tämän vuoksi olemme valinneet Singan jokaiseen meidän kuudesta karaokehuoneestamme.”

”Singa on toiminut erittäin hyvin ja erityiskiitosta se on saanut asiakkailtamme suuren laulukirjaston osalta. Aiomme työskennellä Singan kanssa vuosia eteenpäin!”

Inspiroidu Bloomsbury Lanesista lisää heidän nettisivuillaan https://bloomsburybowling.com/


SING SING, Göteborg

people in Göteborg's karaoke room SING SING
Karaokehuone SING SING:issä Göteborgissa.


“Olemme erittäin tyytyväisiä Singaan jokaisessa meidän seitsemässä karaokehuoneessamme. Sekä henkilökuntamme että asiakkaiden mielestä Singaa on helppoa käyttää, jopa parin drinkin jälkeenkin ;)”

- Frida Lernstål, Sing Sing

Sing Sing karaokeratkaisuihin voit tutustua tarkemmin https://singsinggbg.se/

Moyagi, Tukholma

Stockholm's karaoke room Moyagi
Jokaisella Moyagin 12:sta karaokehuoneesta on oma samurai-hahmonsa ja yhden heistä nimi on Singa.

Tukholmaan vastikään avattu Moyagi on japanilaisesta estetiikasta ammentava premium-luokan karaokepaikka, joka koostuu peräti 12:sta erikokoisesta karaokehuoneesta! Kahteen kerrokseen levittäytyvän uniikin karaokepaikan huoneisiin mahtuu 4-13 hengen ryhmiä ja ravintolan menu koostuu teeman mukaisista japanilaisen ja korealaisen keittiön herkuista. Moyagissa Singaan ollaan oltu niin tyytyväisiä, että jopa yksi kahdestatoista karaokehuoneita symboloivista samurai-hahmoista on nimetty Singaksi!

Ota vaikutteita Moyagin meiningistä https://moyagi.com/

Muita karaokehuoneita, jotka käyttävät Singa Businessta ovat esimerkiksi:

Autamme mielellämme Singan käyttöönotossa. Lähetä meille sähköpostia sales@singa.pro osoitteeseen tai piipahda nettisivuillamme, niin viedään yhdessä liiketoimintasi seuraavalle tasolle.