Saatatkin jo tietää, että Singa Karaokella on kuluttujasovellus yrityksille tarkoitetun karaokesovelluksen lisäksi. Mutta tiesitkö, että Singa tarjoaa myös monia etuja niin yrityksellesi kuin asiakkaillesikin?

Singan kuluttajasovellus tarjoaa hyödyllisiä ominaisuuksia, jotka takaavat parhaan mahdollisen karaokekokemuksen asiakkaillesi, kuten tilatoiminnon, kuratoidut laululistat ja mobilitoiminnon, jonka avulla asiakkaat voivat toivoa lauluja puhelimeltaan, sekä paljon muuta.

Sukelletaan syvemmälle Singan kuluttajasovelluksen  tarjontaan, jotta näkisit, miten se voi hyödyttää yritystäsi:

Mainosta tilaasi (Singa Business Pro & Box)

Singa Pro tai Box -asiakkaana asiakkaillesi luodaan automaattisesti digitaalinen tila. Se tarjoaa mobiilitoiminnon, jonka avulla asiakkaat voivat toivoa lauluja ja seurata jonoa.

Yksi paikka, joka näkyy Singa-sovelluksessa.

Sen lisäksi, että se on loistava ominaisuus karaokefaneille, jotka ovat jo ravintolasi asiakkaita, ominaisuus mahdollistaa karaokekohteiden etsimisen netistä tai Singan kuluttajasovelluksesta, ja he löytävät ravintolasi kumpaakin kautta. Tämä on loistava markkinointiväline, mikä auttaa asiakkaitasi löytämään kohteesi, eikä tämä kosketa pelkästään Singan käyttäjiä vaan ketä tahansa, joka etsii karaokea netistä.

Suosittelemme lisäämään sivulle ravintolasi kuvauksen ja pitämään ajan tasalla tiedot aukioloajoistasi ja karaokepäivistäsi. Tämä auttaa mahdollisia asiakkaita tutustumaan ravintolaasi ja oppimaan siitä lisää. Jos sinulla on karaokehuoneita, suosittelemme lisäämään vaurauslinkin asiakkaille, jotta he voivat tarkistaa huoneiden saatavuuden ja varata helposti laulusession. Osa kohteistamme nousevat korkealle hakukoneiden tuloksissa, mikä on osoittautunut loistavaksi markkinointikeinoksi ravintoloillemme.

 The map view of the Singa karaoke bar finder. Karttanäkymä Singa karaokebaarin etsinnästä.


Mitä kannattaa sisällyttää kohteen kuvaukseen:

  • Aukioloajat
  • Milloin ja mihin aikaan tarjoat karaokea
  • Mitä muita aktiviteetteja tarjoat
  • Linkki verkkosivuille tai varauslinkki
Esimerkki The Fox -paikkasivulta Singa karaokepaikkahakusta.
Esimerkki The Fox -ravintolan sivulta

Järjestä karaokekilpailuja (kaikki sovellukset)

Karaokekilpailut ovat loistava tapa viihdyttää asiakkaitasi tulevina karaokeiltoina. Jos haluat järjestää oman karaokekilpailusi, voit lukea lisää vinkkejä täältä.

Kaikki laulajat karaoken MM-kisoista 2018
Kaikki laulajat Karaoken maailmanmestaruuskisoissa vuonna 2018

Kilpailuhenkisillä karaokefaneilla on yleensä hieman eri tarpeet kuin tavallisilla perjantai-illan hauskanpitäjillä. Singa Pro -sovelluksella voi luoda virtaviivaisen kilpailun tarjoamalla kaikille kisaajille saman listan laulettavista lauluista, mutta lisäksi he voivat muokata laulun sävelkorkeutta tai valita saman laulun monista versioista mieluisimman. Usein laulajat löytävät itselleen parhaan version, jota he käyttävät mieluiten.

Näkymä singasta, jossa voit muuttaa kappaleen sävelkorkeutta ja asetuksia.

Singan kuluttajasovelluksella asiakkaat voivat harjoitella heidän mieliversiotaan jo kotona. Se tarkoittaa, että kaikilla on laulu, sävelkorkeus ja juuri heille sopiva versio jo hyvissä ajoin valittuna, mikä ennaltaehkäisee mielipahaa ja turhautumista kilpailun aikana.

Jos järjestät kilpailun, Singa voi myös tarjota alennuskoodeja ja etuja kuluttajasovellukseen kaikille osallistujille. Ota yhteyttä asiakaspalveluun, jos haluat lisätietoa.

Laulujen toivominen matkapuhelimella (Singa Business Pro & Box)

Tiesitkö, että asiakkaat voivat toivoa lauluja mobiililaitteellaan? Se on loistava ja helppokäyttöinen ominaisuus, joka helpottaa niin henkilökuntaa, KJ:tä kuin asiakkaitakin.

Sinun asiakkaasi voivat vain rentoutua ja selata Singan laulutarjontaa ja toivoa lauluja sitten, kun ovat valmiita laulamaan. Henkilökunnallesi ja KJ:lle tämä tarkoittaa, että heidän ei enää tarvitse murehtia lippulapuista ja siitä, ovatko kaikki laulajat varmasti jonossa. Sen sijaan he voivat keskittyä asikkaiden viihtymisestä huolehtimiseen sekä parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen luomiseen.

Lue lisää siitä, miten lauluja voi toivoa käyttämällä Singa Pro:ta.

Suosittelemme, että laitatte ravintolaanne flaijereita, joissa on QR-koodeja, joiden avulla asiakkaanne voivat ladata kuluttajasovelluksen. Voit hankkia Singa QR-koodin ja muut tulostettavat materiaalit Singan markkinointipakkauksesta. Voit myös käyttää mainostenhallintatoimintoa Singa Pro -sovelluksessa, ja jakaa QR-koodin sitä kautta.

QR-koodi, jolla pääset Singa-sovellukseen.

Voit lukea lisää siitä, miten mainosnäyttöjä voi hyödyntää käyttämällä Singa Business -sovellusta.

Luo räätälöityjä laululistoja (kaikki sovellukset)

 Eurovision karaokesoittolista julkaistu Singassa.

Singa Business Pro:n ja boxin avulla näet kaikki laululistat, joita asiakkaasi ovat tehneet kuluttajasovelluksella käyttämällä Singa Pro -iPadia. Asiakkaasi voivat tutustua Singan laulutarjontaan etukäteen, luoda omia laululistoja ja laulaa lauluja, joita he haluavat esittää myös ravintolassasi. Tämä on loistava ominaisuus esimerkiksi syntymäpäivän juhlijoille, polttariporukoille ja kanta-asiakkaille, jotka tietävät, mitä tahtovat laulaa.

Tämä on myös loistava ominaisuus yrityksellesi, sillä voit järjestää teemakaraokeja. Luo teeman mukaisia laululistoja jo ennen tapahtumaa, ja asiakkaasi valitsevat laulut valmiilta listalta. Laululistat voi lähettää etukäteen asiakkaille, jotta he voivat virittäytyä  tunnelmaan ja harjoitella etukäteen ennen lavalle astumista. Me Singalla olemme myös luoneet kuratoituja laululistoja, joista valita.

Näin asiakkaasi voivat luoda omia laululistoja:

1. Mene sivulle singa.com tai kuluttajasovellukseen App Storessa tai Google Playssä

2. Luo käyttäjätunnus (jos sinulla ei vielä ole sellaista)

3. Hae lauluja ja paina 3:a pistettä laulun vieressä

4. Klikkaa “Lisää laululistaan”

5. Lisää laulu yhteen laululistoista tai paina + ja kirjoita uuden laululistan nimi

6. Ja nyt oletkin jo luonut laululistan

Asiakkaasi voivat nyt etsiä laululistoja Singa iPadilla käyttämällä ominaisuutta “Etsi lauluja”

Tutustu markkinointimateriaaliimme ja löydä vielä enemmän materiaaleja asiakkaille

Tässä postauksessa tutustuimme siihen, miten Singan kuluttajasovellusta voi käyttää ravintolassasi yhä paremman asiakaskokemuksen luomiseksi. Jos haluat tehostaa asiakaskokemusta yhä enemmän, tutustu Singan ravintoloille tarkoitettuihin markkinointimateriaaleihin, joista löytyy visoja, tulostettavia lauluohjeta ja lukuisia muita arvokkaita materiaaleja, jotka auttavat ravintolaasi yltämään karaokemenestykseen.

Markkinointimateriaaleihin voi tutustua kirjautumalla sivulle admin.singa.com

Singa karoake laulun selviytymisopas