Tuntuuko joskus karaokelaulamista aloittaessasi, että mieleen ei tule millään tilanteeseen tai fiilikseen sopivaa laulua, vaikka valinnanvaraa on Singassa yli 80 000 kappaleen verran? Tätä hyvin yleistä tuntemusta helpottaaksemme kehitimme Singaan Oma kirjasto -ominaisuuden, jonka avulla löydät suosikkilaulusi, -artistisi ja laululistasi aina kun tarvitset niitä.

Singan Oma kirjasto -ominaisuus internet-selaimessa

Singan tietokoneen internet-selaimella toimivalla versiolla löydät Oma kirjasto -ominaisuuden omasta profiilistasi. Oma kirjastosi koostuu suosikkilauluistasi, lauluhistoriastasi sekä laululistoistasi.

Oma kirjastosta löydät myös laulamasi laulut "Lauluhistoria" kohdasta sekä voit jaotella suosikkilaulujasi kätevästi laululistoille esimerkiksi eri musiikkityylien tai tunnelman mukaan. Näin löydät helposti aina kuhunkin tilanteeseen sopivan laulun kädenkäänteessä.

Voit jakaa laululistasi julkisesti, jolloin myös kaverisi pääsevät nauttimaan laulukokoelmastasi. Voit luoda laululistoja myös yhdessä muiden Singa-käyttäjien kanssa ja samalla voitte alkaa suunnittelemaan hillittömien karaokebileiden järjestämistä.

Olethan huomannut, että Singasta löytyy kasapäin myös valmiita laululistoja, joista inspiroitua. Valittavana löytyy kaikkea elokuvamusiikista suomiräpin kautta Finnhitseihin, joten jokaiselle löytyy varmasti jotakin. Jos ja kun joku laululistoista osoittautuu erityisen rakkaaksi, voit lisätä sen suosikkeihisi, jolloin löydät sen helposti lauluhetken tullen.

Singa's playlists
Singasta löytyy valmiita laululistoja tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Mobiilisovelluksella Oma kirjasto kulkee mukana minne tahansa

Singan mobiilisovelluksella viet suosikkilaulusi ja laululistasi kätevästi taskussasi myös Singan laulupaikoille. Pystyt ilmoittamaan laulusi laulupaikan laulujonoon suoraan suosikeistasi tai omalta laululistaltasi yhdistämällä Singa-mobiilisovelluksesi laulupaikkaan. Näin voit laulaa tismalleen saman kotona harjoittelemasi laulun myös esim. karaokeravintolassa!

add song to favorites button
Singan mobiilisovelluksessa lisäät lauluja ja laululistoja suosikkeihin helpoiten painamalla laulun tai laululistan kansikuvassa näkyvää vihreää sydäntä.

Näillä ominaisuuksilla singaaminen on yhä helpompaa ja hauskempaa niin kotona kuin laulupaikoissakin! Hyviä lauluhetkiä.