The best karaoke bars near me in Turku, Finland

Check out the best karaoke bars and rooms near you in Turku, Finland. With Singa you even request your songs in advance or reserve a karaoke room.

Open today: 14:00–02:00
Lausteen KirjuriMaistraatinpolku 1Rentoa pubitunnelmaa Lausteen ytimessä!
Turun LähimmäispalveluyhdistysLuolavuorentie 4Yhdistyksemme on ennakko­luuloton kansalais­toiminnan suunnannäyttäjä!
Finnkino TurkuKauppiaskatu 11Selaa Finnkino Kinopalatsin ohjelmistoa, osta elokuvaliput ja lähde leffaan! Finnkino Kinopalatsi sijaitsee Turun Kauppatorin tuntumassa.
Open today: 11:00–23:00
Ravintola RantakerttuLäntinen Rantakatu 55Jokirannan leppoisin kortteliravintola, jos leppoisuutta vain voisi mitata. Mutta kokeilemalla selviää! Karaokea tarjolla Rantakertun alakerrassa. Ota yhteyttä ja kysy lisää. Tervetuloa!
Open today: 18:00–02:00
Satamakapakka HunsvottiLäntinen Rantakatu 55ÄLÄ JÄÄ RANNALLE RUIKUTTAMAAN Hunsvotissa tunnelma on väkevää ja seitsemän meren kiertäjät kertovat hurjimpia juttujaan Aurajoen rannan kupeessa. Maakravuille on tarjolla karaokea ja urheilun ystäville urheilua neljältä eri ruudulta! Suolaisen nälän yllättäessä pitsaa, hamppareita, ribsejä ja salaatteja… Lisäksi Rantakertun ruokalista käytössänne.Tervetuloa nauttimaan illasta musiikin, karaoken, urheilun, hyvien ystävien ja juomien seurassa!!! Ota yhteyttä ja kysy lisää!!!
Ammattiopisto Spesia TurkuVähäheikkiläntie 50​Turku on Spesian neljästä päätoimipaikasta toiseksi suurin. Kampus sijaitsee Vähäheikkiläntiellä ja sen läheisyyteen on sijoittunut myös muita, pienempiä oppimisympäristöjä. Yhtenä Turun monipuolisena oppimisympäristönä toimii Yhteisötalo Lounatuuli, jonne on uutena juttuna avautumassa ensimmäinen Spesian opiskelijoiden pyörittämä kahvila-ravintola Tähtihetki sekä sen yhteyteen Spesia Puoti.
LogomoJunakatu 9Logomo on kulttuurin, taiteen ja luovan talouden keskus, joka toimii entisessä VR:n konepajassa rautatieaseman ja ydinkeskustan läheisyydessä Turussa. Logomossa järjestetään konsertteja, kokouksia, seminaareja, kongresseja, teatterinäytöksiä, messuja, näyttelyjä, elokuvaesityksiä sekä erilaisia yksityistilaisuuksia. Logomon toimitiloissa, Byråssa ja Konttorissa, työskentelee päivittäin noin 400 ihmistä noin 90 yrityksessä. Vuonna 2022 Logomossa vieraili noin 295 000 kävijää.
Proud Mary TurkuAurakatu 3Meillä voit seurata urheilua, nauttia herkullisesta ruoasta ja Mary Hours hinnoista.
SF-Caravan Turku ryLinnankatu 49 ALeirintäpalvelut, leirintämatkailu.
O'Learys CaribiaKongressikujaWelcome to O'Learys Caribia! The favourite Sports Restaurant in Turku!
Onnikoti ApilaLustokatu 3Onnikoti Apila tarjoaa ympärivuorokautisen palveluasumisen palveluja nuorille aikuisille kehitysvammaisille. Apila sopii kodiksi henkilöille, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista turvaa, ohjausta ja huolenpitoa. Apilassa voi myös harjoitella tulevaisuuden itsenäisempää asumista varten. Asukkaita kannustetaan ja tuetaan omaa elämää koskevaan päätöksentekoon. Ohjaajamme auttavat valintojen harjoittelemisessa ja tukevat asukkaita toiminalliseen arkeen. Asukkaamme saavat hoivaa, ohjausta ja tukea ympäri vuorokauden yksilölliset tarpeet huomioiden.
Open today: 15:00–02:00
RahtisItäinen Rantakatu 61Leppoisa ja viihtyisä seurusteluravintola. 230 paikkainen terassi. Förin vieressä.
Horn PubTampereentie 5
Ravintola FoxVanha Hämeentie 105Ravintola Foxin pub-henkisessä ruoka-listassa on mm. wigsejä, kana-, ja lihapullakoreja sekä dipattavia pikkusnacksejä. Myös Take Away.
Open today: 11:00–02:00
Pulina PubRaunistulan Puistotie 78Kohtaamispaikka vaikka työpäivän jälkeen, jonne on mukava tulla turisemaan, laulamaan Singa-karaokea, pelaamaan biljardia tai katsomaan matsia. Meillä viihdytään jo vuodesta 1989!
Open today: 11:00–02:30
Pikku-TorreYliopistonkatu 30HUIPPUJALKAPALLON, HYVÄN MUSIIKIN JA SUURTEN PIHVIEN ASIALLA!
Ravintola MyllyMartinkatu 7Pieni rento olohuone, jossa voi tavata ihmisiä juomien, musiikin, lautapelien ja tvurheilun merkeissä. Tervetuloa!
Open today: 12:00–02:00
Pub LinnunrataKotkankatu 1Meillä on Singa Karaoke! Aukioloajat Su-To 16-23 Pe 16-02 La 12-02