The best karaoke bars near me in Jyvaskyla, Finland

Check out the best karaoke bars and rooms near you in Jyvaskyla, Finland. With Singa you even request your songs in advance or reserve a karaoke room.

Open
VeturitallitVeturitallinkatu 6Veturitallit on kaikkien alle kolmekymppisten nuorten paikka. Veturitallit avoinna ma-to klo 14.00-20.00 ja pe klo 16 - 22. Kulttuurikahvila Kisko avoinna ti - to klo 14 - 19:30. Tervetuloa kahvittelemaan, pelailemaan ja viihtymään. Ei ostopakkoa.
Open
Ravintola SherwoodPihkatie 4Ravintola Sherwood on Keljonkankaalla sijaitseva lämminhenkinen anniskeluravintola. Sen historia ulottuu aina vuoteen 1996 saakka. Sherwood on tunnettu parhaista pizzoista ja monipuolisesta ohjelmasta. Siellä ovat käyneet esiintymässä bändien lisäksi taikurit, stand-up koomikot kuin myös vatsastapuhujakin. Perjantaisin vakiintunut karaoke antaa mahdollisuuden kultakurkuille käydä esittämässä taitojaan. Kesän ajan käytössä oleva aurinkoinen terassi on mainio rentoutumispaikka. Tervetuloa!
Open
Meidän KyläbaariPupuhuhdantie 4Seurusteluravintola johon kaikille on helppo tulla.
Bar TuiskeVaajakoskentie 123 B 6Rento "kyläbaari". Meiltä löytyy mm. karaoke, biljardi, lautapelejä.
Open
Bar TuiteriPolttolinja 19Olemme rento kohtaamispaikka Kuokkalassa.Meillä on karaokea, biljardi, Darts, pelejä.Tule tutustumaan
Open
Pub KierreAuvilankuja 2Legendaarinen lähiöpubi Jyväskylän Kortepohjassa.
Open
Heidi's Bier Bar JyväskyläVäinönkatu 11Heidi’s Bier Barissa koet aidon After Ski -tunnelman ympäri vuoden!
Club EscapeKauppakatu 32Club Escape on Jyväskylän upein yökerho. Neljä erilaista osastoa; Waikiki-baari, Kuuba, industrial-henkinen Clubi ja iso aurinkoterassi. Kaupungin isoimmasta yökerhosta löydät kattoterassin ja sisältä kolme erilaista puolta, jotka tarjoilevat musiikkia jokaiseen makuun. Kuubassa pääset nauttimaan vanhoista sekä uusista RnB- ja rap-klassikoista. Waikiki baarissa ei tunneta rajoja musiikkigenreissä ja Clubilla nautit akuuteimmista livekeikoista sekä kovimmista hiteistä. Aurinkoterassilla pääset nauttimaan viileistä juomista ja kuumista keleistä jo iltapäivällä! Terassilla voit viettää aikaasi nauttien auringosta ystävien kanssa.
Open
Pub Juoma KorpilahtiMartinpolku 20Pub Juoma Korpilahti juottaa ja laulattaa!
Open
Jyväskylän kaupunginkirjastoVapaudenkatu 39–41Tervetuloa kirjastoon! Jyväskylän kaupunginkirjasto on paljon muutakin kuin kirjasto: kirjojen ja lehtien lisäksi sieltä löydät myös musiikkia, taidetta, ilmaisia soitto- sekä ryhmätyötiloja, vuokrattavia kokous- ja konferenssitiloja(avautuu uudessa välilehdessä), oppimateriaaleja sekä paljon muuta.
Open
Ravintola FreetimeKauppakatu 30Freetime on rento rock-henkinen yökerho keskellä Jyväskylää. Timessä koet kovimmat livevedot, oudoimmat DJ-tapahtumat, kidutat ystäviäsi karaokella sekä nöyryytät heitä biliksessä, lauta- ja korttipeleissä. Auki vuoden jokaisena päivänä - aina tappiin asti! Timeen on helppo tulla yksin tai isommalla poppoolla. Jos kaiuttimista paukkuva rockmusiikki ei miellytä, niin voit mennä vetämään ihan oman setin karaokepuolella.