Vi känner alla till situationen: Det finns en sång du verkligen gillar och när du sjunger den hemma i lugn och ro utan bakgrundsmusik, tror du att du kan spika den ganska bra! Men när du sedan sätter på sången i en karaokebar, redo att förtrolla publiken med ditt uppträdande, känns låten plötsligt svår att sjunga och din röst kan inte nå alla toner - Låter det bekant?

Som tur är kan du enkelt fixa detta med Singa (tillgänglig för både hemmabruk på karaoke applikationen och Singa Business systemet). Transpositions funktionen låter dig helt enkelt hitta den rätta tonen som passar din röst.

Här är hur (på engelska):

Transposition på Singa karaoke applikationen för kunder
  1. Hitta sången i Singa.
  2. Testa först att sjunga den med det originella tonläget.
  3. Om det inte känns rätt, testa att modifiera tonhöjden från sångens inställningar på Singa. Du kan gå 4 halv steg upp eller ner för att hitta det bästa röstläge för din röst. Testa vilket tonläge som passar dig bäst.
  4. Sjung! Kom ihåg att spara inställningarna för nästa gång. Hitta din närmaste Singa venue, gå upp på scen och sjung din sång med det perfekta tonläget. Njut av lyckan att sjunga!

Transposition på Singa Business karaoke systemet

Funkade det? Har du några frågor? Glöm inte att höra av dig till vår kundtjänst om du behöver mera hjälp: för privata kunder, för företagskunder 😊🎶