Singa är en modern och digital karaoketjänst för krogar, barer, restauranger, hotell och andra nöjesställen. Helt enkelt en streamad karaokemaskin.

Med Singa Business Pro får du tillgång till över 100 000 låtar licensierade för offentlig användning. Precis som Spotify, så läggs nya låtar till varje vecka utan att du behöver bekymrade dig över att uppdatera låturvalet, utan allt sker automatiskt. Med finns även bakgrundsmusik och digital signage mellan karaokelåtarna, vilket gör Singa Business Pro till en ultimat karaokesystem för professionell användning.

Våra karaoke produkter för företag

Singa Business Pro

Rolls Roycen av professionell karaoke, eller kanske Tesla, beroende på vad du föredrar. Singa Business Pro är en tillförlitlig app för iPad, fullsmockad med användbara funktioner som gör det möjligt för krogar, restauranger, hotell och andra nattlivs ställen att på enkelt vis ha karaoke. I Singa Business Pro ingår även bakgrundsmusik och digital signage för att visa reklam mellan karaokelåtarna.

Singa Business Lite

För sporadisk användning rekommenderar vi Singa Business Lite. Det är en lättare och prisvärd karaokelösning som går att använda direkt i din webbläsare.

Singa Karaoke Box

För karaokerum så har vi Singa Karaoke Box. Det är Singa Business Pro i lyxförpackning med dedikerade egenskaper just för karaokerum, där grundprincipen är att göra det så lätt som möjligt för både gäster och personal. Ett enkelt gränssnitt, timer, session- och enhetshantering får både gäster och personal att trivas med Singa.

Singa Karaoke box

Hur Singa Business fungerar?

Singa Business är ett enkelt, smart och modernt system för karaoke, som är lätt att  hantera och som bara kräver en internetuppkoppling förutom ljud och bild. Musiken streamas och systemet sköter sig självt. Gästerna kan ansluta, välja låtar och anmäla sig via iPhone/Android-app om dom vill. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta den bästa uppsättningen och produkten för din verksamhet.

"Erbjud dina kunder en oförglömlig karaokeupplevelse med Singa - glöm gamla karaokemaskiner. Karaoke har aldrig varit lättare!"

Karaokespelaren

Spara tid med ett enkelt gränssnitt samt smart köhantering.  Köhantering visar alla låtar som har lagts till i kön och du kan enkelt arrangera om köordningen. Från karaokespelarens vy kan du korrigera tonhöjd och takt i realtid.

Systemet sköter sig självt så att du kan fokusera på att ta hand om dina gäster.

Dashboard av Singa Business Pro
Dashboardvyn i Singa Business Pro

Låtönskningar

Dina gäster kan använda mobiltelefon eller använda sig av din venues Singa Discovery Station för att hitta närmsta spelställe, söka bland låtar och göra låtönskningar. Låtönskningarna hamnar sedan automatiskt i låtkön.

Justera inställningar

Du kan anpassa Singa Business genom att justera inställningarna så att systemet är anpassat för din venue och publik.

Som exempel har du möjligheten att lägga till egen reklamtext, visa låtkö och låtköns längd, och mycket mer!

Karaokelåtar - något för varje musiksmak

Singas har ett urval av över 100 000 högkvalitativa karaokelåtar på engelska, svenska, norska och massa andra språk. Singa har bland annat världens största urval av svenska karaokelåtar. Nya karaokelåtar släpps varje vecka från de bästa leverantörerna i världen.

Digital signage - visa reklam och bilder mellan karaokelåtarna

Öka försäljningen genom att annonsera mat och dryck eller kommande event med integrerade annonserings plattformen. Populärt har varit att annonsera menyer eller erbjudanden på mat och dryck.

Reklam och bilder kan du enkelt hantera i realtid via Singas admin sida. Du kan även schemalägga bilderna och ändra visningstiden.

Singa Business pro

Bakgrundsmusik - ingen pinsam tystnad

Vi erbjuder en kostnadsfri tjänst för bakgrundsmusik som spelas upp mellan karaokelåtarna. Singa Radio ser till att det inte blir någon pinsam tystnad mellan varje uppträdande. Välj musikgenre du föredrar och hör hur bra karaoken och bakgrundsmusiken skiftar mellan varann.

Singa radio

Om du vill lära känna Singa Business Pro bättre så kan du alltid ta en titt på vår Youtube-kanal för mer instruktioner.

Och du är förstås alltid välkommen att chatta med oss via www.singa.com/business eller maila oss via sales@singabusiness.com.