Om du äger en XBOX och älskar karaoke - då har du tur! Att använda din XBOX för att ordna en karaokekväll hemma är ett snabbt och enkelt sätt att underhålla dina gäster medan ni sjunger era favoritlåtar. Det finns tre sätt att sjunga karaoke med hjälp av din XBOX eller XBOX-one.

På varje sätt kan du anpassa din installation och underhålla dina gäster. Oavsett om du vill ta den traditionella vägen eller spela minispel och utmaningar med dina gäster, har din XBOX allt du behöver.

Vi är här för att ge dig alla tips så att du kan börja planera inför din nästa karaokekväll!

Köp ett XBOX karaokespel

Ett av de enklaste sätten att njuta av XBOX-karaoke är att köpa ett karaokespel. Det finns ett brett utbud av karaokespel som du kan köpa, och du är alltid bara några klick bort från en komplett karaokekväll.

Ytterligare en fördel med Xbox karaokespel är de olika utmaningarna och minispelen som du kan spela med dina vänner och familj. Så om du känner dig uttråkad eller vill öka spänningen kan du blanda upp det med några små utmaningar. De flesta sångspel är designade för två till åtta spelare. Det är dock värt att notera att de flesta Xbox karaokespel har ett begränsat låtbibliotek, med endast 30-100 låtar.

Om du väljer detta alternativ behöver du bara en smart-TV och en mikrofon för att komma igång. Om du inte har tillgång till en mikrofon kan du använda din mobiltelefon eller freestyla, beroende på vilket spel du köper.

Prenumerera på Karaoke One

Karaoke One är en XBOX-karaokeapp som du kan ladda ner för XBOX. Denna app erbjuder en enkel och smidig sångupplevelse för karaokeälskare. Allt du behöver göra är att välja en sång och följa texterna på skärmen. Appen har många funktioner, som ett inbyggt poängsystem och möjlighet att spela in dina sångsessioner.

Appen fungerar också som en social plattform, så att du kan gilla, dela och titta på andra karaokesångares videor online.

Det är viktigt att komma ihåg att Karaoke One har en något begränsad låtkatalog. Om du letar efter att sjunga med i en ny låt eller en gammal favorit kanske du inte hittar den på Karaoke One. Detta är ett utmärkt alternativ för fester och sammankomster, men om du verkligen älskar att sjunga karaoke i hemmets lugn och ro kan det vara värt att investera i ett alternativ som utmanar dina färdigheter och har ett brett utbud av låtar att välja mellan.

Använd XBOX och YouTube

Slutligen kan du också ta det egna initiativet och sjunga dina favoritlåtar på YouTube med din XBOX. Detta kostnadseffektiva alternativ är utmärkt för karaokekvällar med vänner, men det är dock inte det bästa alternativet för vecko- eller månatliga sammankomster.

Här är vad du behöver för att göra en egen karaokekväll med din XBOX:

  • TV
  • XBOX
  • Trådlös mikrofon
  • YouTube

Det finns många prisvärda mikrofoner tillgängliga på Amazon, men kom ihåg att kolla så den har en USB-anslutning. När du har fått tag i din mikrofon ansluter du den till din XBOX. Du kan behöva experimentera med ljudinställningarna tills du får det som du vill ha det. Om du stöter på några problem med ljudet kan du också ansluta mikrofonen till din TV.

Nästa steg är att ladda ner YouTube-appen till din XBOX. När den är klar kan du söka efter din nästa karaokelåt och låt nöjet börja!

Det är viktigt att komma ihåg att det finns några nackdelar med att använda YouTube. Om du håller en fest eller en karaokekväll kan det hända att du måste stå ut med några reklamavbrott.

Ibland kan reklam också spelas mitt i en sång. Istället kan du överväga att använda Spotify, prenumerera på YouTube Premium eller använda ett karaokesystem som t.ex. Singa.

Förvandla vilken TV som helst till en karaokemaskin med Singa!

flicka som sjunger karaoke hemma

Om du letar efter mer mångsidighet och flexibilitet med dina karaokeupplevelser kan du alltid lita på Singa. Singa är en användarvänlig karaokeapp som ansluter till smartphones, TV-apparater och surfplattor. Oavsett om du vill sjunga i ditt vardagsrum eller i din bil under en roadtrip - är vi här för att hjälpa dig att ta din sång till nästa nivå.

När du prenumererar får du tillgång till en ständigt växande lista av låtar att sjunga och du kan komma igång med att sjunga nästan omedelbart. Registrera dig för Singa idag!

Singa karaoke programvara som visas på en mängd olika enheter.