Hösten Àr hÀr - uteserveringarna börjar packa ihop för sÀsongen och det Àr dags att locka in kunderna frÄn kylan. Slutet pÄ Äret kommer med mÄnga fest-tillfÀllen och nÀsta stora dragmonster Àr Halloween! Vi har tips pÄ ett par teman för att hjÀlpa dig komma igÄng med planeringen. Missa inte!

Och lÀser du det hÀr och fortfarande Àr en av dem som associerar karaoke med ögonmördande texter i skrikiga neonfÀrger som surrar fram pÄ en rostig gammal monitor? DÄ hoppas jag att du klickar vidare till vÄr artikel som fÄr dig att tÀnka om.

Mer Singa News nedan, hoppas du gillar dem!

Halloweenfest med karaoke - LÀskigt bra idé!


BÄde Halloween och karaoke vÀxer stadigt i popularitet, sÄ för att locka kunderna till just din fest - varför inte kombinera de tvÄ! En solklar vinnare som behövs i höstmörkret och vi har ett par roliga idéer, ifall du behöver inspiration.
Klicka vidare för fyra förlag pÄ teman! Jag vill gÄ pÄ alla de hÀr festerna!

Karaoke utan damm - Du kommer vilja se vad som döljer sig dÀrunder!


Karaoke har sett likadant ut i över 30 Är, sÄ det Àr inte sÄ konstigt om du tÀnker "TrÄkigt och gammalt - nej tack!" dÄ du hör ordet. Men fÄr vi be dig om ett par minuters uppmÀrksamhet för att berÀtta om hur vi höll med - tÀnkte om - och skapade Singa för att blÄsa nytt liv i en bevisat populÀr underhÄllningsmetod. LÄter det ok? Klicka för att lÀsa mer!

App istÀllet för papp!


Visste du att dina kunder kan skicka in sina lÄtval via mobiltelefon med Singa? Söka efter lÄtar, vÀlja version och, till och med, Àndra tonhöjd rÀtt ifrÄn mobilen. Supersmidigt! Och lite mer lÀttlÀst Àn somligas "efter fyra öl handstil"! LÄtvalet landar istÀllet ordningsamt pÄ sin plats i kön, och du kan slappna av. Klicka pÄ lÀnken och lÀs mer om vÄra Singa Pro funktioner, bara hojta till om du vill veta mer!

Över 2000 nya lĂ„tar dina kunder kommer Ă€lska!


LÄter det som vi sagt det hÀr förut? Vi fortsÀtter uppdatera med nytt material, nÀstan dagligen, sÄ vi vill ju att du ska veta om det! Det som Àr sÄ piffigt med Singa Àr att alla nya lÄter genast finns tillgÀngliga för anvÀndarna, utan att nÄgon uppdatering frÄn er sida behövs, bara köra igÄng musiken och sjunga pÄ! Saknar du en lÄt sÄ Àr det bara sÀga till sÄ gör vi vÄrt bÀsta för att fixa den Ät dig, sÄ fort som möjligt! NÄgra av vÄra senaste tillÀgg kan du hitta hÀr

Besök Singa Business för mer information eller hör av dig till jens@singa.com