Är du redo att börja karaoke kvällar på din Venue med ett lätt och modernt system? Singa Business Lite är ett modernt karaoke system för professionellt bruk som du kan använda direkt från din webbläsare. Singa Business Lite är den nyfödda lillasystern till Rolls Royce för karaoke systems, Singa Business Pro.

Singa Business Lite är en lättare och mer prisvärd men kraftfull karaoke lösning för ditt företag. Den är perfekt för lättare affärsbehov - till exempel för KJ:s, vårdhem, sociala klubbar, idrottslag, sommarfester och liknande.

Här kan du testa vår gratis version

Om du är intresserad av att öka dina intäkter behöver du: registrera dig online, starta Singa Business Lite i din webbläsare, anslut din bärbara dator till en skärm och börja sjunga. För att få en överblick över hur Singa Business Lite fungerar finns en video här nedan om hur man använder karaoke systemet!

Hur man använder Singa Business Lite (på engelska)

Hur man använder Singa Business Lite karaoke system

För att kunna använda Singa Business Lite behöver du en laptop eller en stationär dator med Google Chrome och en skärm som du kan ansluta till din dator med en HDMI-kabel. Om du vill använda dig av ditt ljudsystem, anslut din dator till mixern med en ljudkabel.

Singa business Queue view
Här ser du din Singa Business Lite-dashboard

Nu kan vi bekanta oss med Singa Business Lite dashboard!

På vänstra sidan av dashboard hittar du låtsökningar och i mitten hittar du de låtar du har köat. I det övre högra hörnet ser du vad som visas på skärmen, kölängden och kontrollerna för bakgrundsmusiken.

Sjung karaoke på Singa Business Lite - mer än 80 000 karaokelåtar

Singa's song
Med Singa Business Lite får du tillgång till mer än 80 000 högkvalitativa karaokelåtar.

Att sjunga karaoke på Singa Business Lite är är hur lätt som helst. Du har tillgång till ett ständigt uppdaterat bibliotek med mer än 80 000 högkvalitativa karaokelåtar.

Börja med att skriva in en sång eller en artist i sökrutan. När du ser sången du vill sjunga, klicka på den och välj sångarens namn, version, justera tonhöjd och slå på hjälpsång.

Du kan ändra ordningsföljden av en sång genom att helt enkelt dra låtarna i kön. För att starta karaoken trycker du bara på Spela. Välj att använda en extern skärm, eller gå in i helskärmsläge och börja sjunga!

Gör din fest komplett med bakgrundsmusik

People singing karaoke

Om du vill spela bakgrundsmusik mellan karaokelåtarna, slå helt enkelt på strömbrytaren för att spela bakgrundsmusiken mellan låtarna. Du kan välja mellan olika genrer för att ställa in musiken så att den passar din plats eller fest.

Från vår introduktions video kan du lära dig mera om olika funktioner på Singa Business Lite.

Om du vill börja karaoke med Singa Business Lite, kontakta oss här eller få mera information på singa.com/business

Nu är det dags att börja sjunga!