Uppsala, vid Fyrisån i Sverige, är verkligen en pärla. Staden är känd för sin rika historia, vackra arkitektur och pulserande nöjesliv. Så om du råkar befinna dig i denna historiska stad och är på jakt efter ett roligt karaokeställe eller ett eget karaokerum, då är vi här för att hjälpa dig! Vi har satt ihop en lista över de fem bästa karaokeställena i Uppsala, så att du kan planera din kväll och göra dig redo för en riktig sångfest!

Uppsalas top 5 karaokeställen:

1. Harrys

Det perfekta stället för tjejkvällar, möhippor och speciella tillfällen i Uppsala är Harrys. Det är en livlig restaurang och bar som är känd för sina goda drinkar och härliga atmosfär. På Harrys finns gott om plats för att samla vännerna och ha en riktigt rolig kväll, oavsett om ni är 7 eller 17 personer. Men se till att boka i förväg – Harrys brukar fyllas upp snabbt! Restaurangen är öppen från tisdag till lördag fram till kl. 3 på morgonen, så det finns gott om tid för en kväll att minnas. Dessutom arrangerar Harrys karaoke varje dag, så varför inte boka ett bord och förbered er på att ha en riktigt härlig kväll!

2. Heart & Bones

Heart & Bones är den perfekta platsen för att boka ett mer privat evenemang med karaoke tillsammans med vänner, familj eller kollegor i Uppsala. Deras mysiga och intima atmosfär gör det till en avslappnad och trevlig plats att njuta av musik och sång. Oavsett om det är en vardag eller helg, håller Heart & Bones öppet ända till tidiga morgontimmarna, vilket gör det till ett perfekt ställe att spendera en helkväll med karaoke.

På Heart & Bones kan du njuta av din egen privata fest, där du och dina gäster får en exklusiv upplevelse utan att behöva dela utrymmet med andra. Om du letar efter en avslappnad och rolig karaokeplats i Uppsala, är Heart & Bones definitivt värt ett besök. Så plocka med dina vänner, välj dina favoritlåtar och förbered dig på en minnesvärd kväll av sång och skratt på Heart & Bones!

3. K Karaoke

K Karaoke är det perfekta stället för en oförglömlig karaokeupplevelse i Uppsala. Med sitt moderna och stilfulla inredning skapar K Karaoke en atmosfär som är perfekt för både små och stora sällskap. Med ett brett utbud av låtar och ett kraftfullt ljudsystem kan du sjunga dina favoritlåtar med vänner, familj eller kollegor. Oavsett om du är en erfaren karaokeentusiast eller en nybörjare kommer du att känna dig välkommen på K Karaoke. Besök deras hemsida för att boka ditt eget privata rum och förbered dig på en kväll fylld av sång, skratt och minnen som varar för evigt!

4. Etage Uppsala

Etage Uppsala är en dynamisk nattklubb belägen i Uppsalas hjärta. Med ett rykte om att vara en av stadens hetaste destinationspunkter erbjuder Etage en exklusiv atmosfär för de som letar efter en kväll av dans och underhållning. Med regelbundna evenemang och liveuppträdanden av DJ:s och artister, är Etage välkänt för sina nattklubbsupplevelser. Besök deras Facebook-sida för att hålla dig uppdaterad om kommande evenemang och uppträdanden och förbered dig på en natt fylld med glädje och underhållning på Etage Uppsala.

5. Golden Nights

Golden Nights kan vara Uppsalas mest exklusiva nattklubb, belägen i det historiska Gamla Stadshotellet. Det är platsen där festen verkligen är igång! Med fyra barer, två dansgolv, en lounge och karaoke erbjuder Golden Nights allt som behövs för en minnesvärd kväll. Gästerna kan dansa till högkvalitativ musik och ljusshow på dansgolven, eller koppla av med en cocktail i loungen. Karaoke ger också gästerna chansen att visa upp sina sångfärdigheter och få med sig publiken. Oavsett om det är en företagsfest, en födelsedagsfest eller en kväll ute med vännerna, så är Golden Nights platsen där festen blir riktigt minnesvärd.

Gör dig redo med Singa!

Är du inte redo att kliva upp på scenen riktigt ännu? Ladda ner och prenumerera på vår Singa-app och öva för dig själv hemma eller i bilen.

Vill du vara den nästa bästa karaokebaren i Uppsala? Vi på Singa står redo att hjälpa dig! Oavsett om du äger en bar, klubb eller annan lokal, så är Singa Business allt du behöver för att kunna erbjuda karaokekvällar varje dag i veckan.

Singa är ett karaokesystem som är skapad med sångaren i åtanke. Med vår användarvänliga gränssnitt, ett omfattande bibliotek av låtar och olika karaokefunktioner är Singa det perfekta valet för företag. När du väl är igång och har din karaokeutrustning redo, har Singa Business allt din verksamhet behöver för att arrangera en fullständig karaokekväll

Klicka här för att lära dig mera om Singa Business.