Årets julglögg Aloha får oss att drömma bort till Hawaii med smaker av passionsfrukt, hibiskusblomma, kokos och karaoke

Vi närmar oss jultider och jag kan nästan känna glöggdoften i luften! Nu är det dags för julbord, julfester och julshopping - och det kan lätt kännas som tiden stått stilla då allt upprepas på samma sätt år efter år… Måste det vara så? Inte då! Sillkrydda till det med karaoke, så har du genast ett vinnande koncept! Och jag har inte glömt den berömda juldagen heller, mer om allt om du läser vidare!

Locka till dig de färdig-shoppade med en After Shop Karaokefest

Sjungande julbord


Då var det dags för julbord nummer tre i år. Eller var det nummer två eller sju…? Svårt att hålla koll, då de alla är så likadana! Så stå ut från skaran och ackompanjera årets julbord med en buffé av karaokelåtar! Värm upp gästerna med nubbevisor och brännvin, sen är det dags att bränna av julmaten med karaoke! Helt plötsligt blev julbord nummer tre julbord nummer ett på listan!

Alohoho Hawaii-fest


Årets julglögg Aloha får oss att drömma bort till Hawaii med smaker av passionsfrukt, hibiskusblomma, kokos och karaoke. Jag har inte flaskan framför mig, men tror att jag iallafall fick till alla ingredienser som behövs för det perfekta alternativet till en traditionell julfest! Låt dina gäster fly vinterkylan för en kväll med tropiska drinkar, glubbel och karaoke i ett paradisdekorerat vinterland! Det är helt ok att hitta på egna texter till låtarna, om man vill gå all-in.

Starta musiken och så sjunger vi!

I vårt eget Jul Hawaii
I vårt eget Jul Hawaii
Jul Hawaii, vårt eget Jul Hawaii
Glubb' i hand på en snöig strand
Nu är jag här i vinterland
I mitt eget Jul Hawaii
Sång har vetenskapligt bevisats främja den mentala hälsan och nu behöver vi det mer än någonsin!

Julshopping


Fick du en knut i magen och stressattack av att bara läsa ordet? Förlåt! Julshopping (förlåt igen) orsaker nervösa sammanbrott i många denna tid på året MEN vet du vad som är det perfekta botet mot julstress? Att sjunga av sig! Sång har vetenskapligt bevisats främja den mentala hälsan och nu behöver vi det mer än någonsin!

Locka till dig de färdig-shoppade med en After Shop Karaokefest (undrar genast varför det här inte finns redan!) eller varför inte köra ut en kampanj där ni föreslår att vänner sammanstrålar i ert karaokerum efter att det shoppats klart för att fira? Ifall ni är nära shoppinggator och centrum kan ni även öppna upp era karaokerum på dagtid så de stackars julhandlarna kan komma in och sjunga/skrika av sig!

Ni kommer känna er som jultomten då ni ser era gästers tårar av förtvivlan bytas ut mot tårar av glädje!

Juldagen


Nu har vi ätit, druckit, Kalle Ankat och tjafsat över sällskapsspels-regler med tjocka släkten och juldagen är här! Och vi vet alla vad det betyder - FEEEEST!!! Från småstäder till storstäder landet runt galopperar skarorna ut för att fira vidare julen med vännerna. "Vart ska vi gå i år-diskussionen" är på högvarv över GTsarna på förfesten, men inte i år! För de vet att du fixar fest med karaoke, eller så kanske de bokat in förfesten i ditt karaokerum till och med? Vilket som behöver ingen argumentera för vart gänget ska vallfärda, det är klappat och klart, alla håller med - Karaoke är bäst! Va trevligt det är med julfrid! =)

Hoppas ni har fått lite inspiration till julfirandet nu! Ifall ni inte har karaoke redan, och vill veta mer om de olika uppläggen vi erbjuder, hör av er till jens@singa.com för mer information.

Det är julklappen ni förtjänar att ge er själva i år! ;)

Läs mer på vår hemsida