Är du ute efter det perfekta karaoke systemet för din sommarfest eller till ditt evenemang, men har ingen aning om vad som behövs? Vi är här för att hjälp dig! Det finns flera olika karaoke uthyrare i Sverige, det gäller bara att hitta rätt för just dig. Vi har i den här artikeln samlat ihop de bästa uthyrarna, som en guide för dig som planerar att ha karaoke på din fest. Skrolla nedan bland de olika alternativen - finns både budget vänliga alternativ, samt alternativ för dig med lite större budget.

För dig med liten/mellan budget


Events4u & Karaokefabriken, Stockholm

En samarbetspartner till Singa sedan Singa satt sin fot för första gången på svensk mark. Peter på Events4u & Karaokefabriken har hjälpt till med karaokeinstallationer på stora karaokebarer så som Moyagi och Golden Hits, samt Singa-uthyrningar till företags- och sommarfester. Vill du ha en grym hemmafest med karaoke? Det fixar Peter också.

Kontakta Events4u här:
Peter Eriksson
info@events4u.se
+46704508102

Dj Till Festen, Stockholm

Dj Till Festen är en ledande DJ-förmedling i Stockholm med över 20 års erfarenhet i branschen. Grundaren, Robert Ahlgren, började sin karriär vid 13 års ålder och har spelat på allt från små diskon till stora klubbar i Stockholm och Spanien.

Dj Till Festen hyr även ut karaokepaket i olika storlekar och behov. Deras paket passar till det mesta allt från den lilla hemma festen till den stora scenen med flera hundra personer.

Kontakta DJ Till Festen här


Fest & Event, Östergötland

De erbjuder bland annat professionell karaoke och temafester som 80-talsfest och glitter & glamour. Företaget samarbetar även med restauranger och nattklubbar och kan erbjuda DJ-tjänster, musikquiz och karaoke på plats. De erbjuder även catering och möjlighet att hyra utrustning som partytält, möbler, ljud och ljus. Företaget är verksamt främst i närheten av Mjölby, Linköping, Norrköping och Motala, men kan även ta uppdrag längre bort enligt överenskommelse.

Kontakta Fest & Event här

Amtech, Mora

Amtech är ett företag som älskar teknik och hittar en lösning åt just dig. Artister, talare och DJ’s, vi har utrustningen och kompetensen för att det ska låta och fungera bra. Vi tar med utrustningen till krogen, folkparken eller festivalscenen och om ni vill följer vi er gärna på turné.

Kontakta Amtech här

Göteborgs Scenteknik, Göteborg

Letar du efter att hyra professionell ljud- och ljusteknik i Göteborg och Västra Götaland rekommenderar vi Göteborgs Scenteknik. De har en lång erfarenhet av att leverera ljud-, ljus- och bildteknik till olika typer av evenemang och även ett brett utbud av utrustning som de hyrt ut till såväl företag som privata kunder. Om du hyr karaoke hos dem ingår Singa, högtalare, mikrofon, mixer och TV-skärm.

Kontakta Göteborgs Scenteknik här

Hyrljudet, Göteborg

Via Hyrljudet i Göteborg får du alltid kostnadsfria konsultationer. Bra va! Med utmärk De beskriver sitt karaokesystem från Singa som marknadens bästa. Det kan vi hålla med om!

Kontakta Hyrljudet här

VL Events, Karlstad

VL Events erbjuder uthyrning av ljud, ljus och musik för alla typer av event. De håller med om att karaoke är en stämningshöjare och festens höjdpunkt. Med sitt karaoke system från Singa, kan de erbjuda dig över 80 000 olika låtar att välja bland på din helt egna fest. Du kan hyra ett komplett paket med all utrustning som behövs, inklusive professionella mikrofoner.

Kontakta VL Events här

Matchbox Music, Stockholm

Letar du efter den ultimata skräddarsydda lösningen, då är Matchbox Music något att rekommendera! Du kan hyra för både, karaoke, tal, scen, konferens, möten, disco och shower. De både transporterar, lastar, riggar och du har även möjlighet för både DJ:s och karaokevärdar. Matchbox hyr och installerar inte bara, utan de har även en webbshop och är återförsäljare i Sverige för märket Madboy Remix, en lättanvänd karaoke mixer som passar i såväl karaokerum så som på open mic karaoke scenen.

Kontakta Matchbox här

Dynamikkompaniet, Norrbotten

Befinner du dig i Boden, Luleå, Kalix, Älvsbyn eller Piteå och behöver hyra karaoke eller hjälp med att ordna andra evenemang rekommenderar vi att kontakta Dynamikkompaniet. Dynamikkompaniet har en lång erfarenhet av ljud- och ljus i toppklass anpassat efter din budget och storlek vare sig det är ett mindre eller större evenemang du vill ordna.

Kontakta Dynamikkompaniet här

Allt För Fest, Skåne

På Allt För Fest hittar du allt du behöver till din fest. Det är en hemsida där allt som handlar om fest finns på ett och samma ställe. Förutom att du kan hyra och köpa lösningar till ditt evenemang, får du också kostnadsfri rådgivning. På Allt För Fest hittar du även ett karaoke paket som innehåller bland annat en karaokemaskin med 100 000 låtar, trådlösa mikrofoner och högtalare.

Kontakta Allt För Fest här

360 Event, Stockholm och Mälardalen

360 Event är heltäckande inom eventbranschen och med våra utgångspunkter i centrala Mälardalen samt Stockholm har vi möjlighet att agera inom ett stort område. Vi erbjuder allt från uthyrning av populära Singa karaoke med eller utan personal via hoppborgar till kompletta event. Hur vill NI ha kul nästa gång?

Kontakta 360Event här

Kvinnor som sjunger karaoke
En födelsedags fest som hyrt 360 Events

Sundsvall Event

Eventbloaget med många års erfarenhet, som tycker att den Japanska karaoken visst hör hemma i Sverige också! Sundsvall Event erbjuder massor med olika aktiviteter till olika event, och givetvis är karaoken en av dem. Hos dem får du utrustning i hög kvalitet, och dessutom har du möjlighet att hyra in karaokevärdar till din fest. Kan inte bli annat än succé!

Kontakta Sundsvall Event här

Westsound

Hos Westsound i Göteborg kan du hyra allt från en liten ljudanläggning till komplett discopaket med dj! De erbjuder också två olika karaoke paket att välja mellan till din fest: Karaokepaket 50 och Karaokepaket 50-Singa. Singa paketet är mer omfattande, då det innehåller flera funktioner.

Kontakta Westsound här

Eskilstuna Audio, Eskilstuna

Är du i Eskilstuna området är Eskilstuna Audio är Marko på Eskilstuna Audio någon som kan hjälpa dig! Eskilstuna Audio hyr ut ljud och ljus samt scenteknik. Du har även möjlighet att hyra en Karaoke Jockey för ditt evenemang. Eskilstuna Audio har fixat på större evenemang som marknader, båtkryssningar och mindre evenemang som hemma på din bakgård.

Kontakta Eskilstuna Audio här

kvinna sjunger i mikrofonen
Från Singa Open Air Karaoke fest


För dig med en större budget:

The Melody Club, Göteborg

Den ultimata pop-up karaoken - The Melody Clubs Mobal Studio! Vare sig du skall ordna en vanlig privat fest eller en större festival, är detta det perfekta lilla extra. The Mobal Studio är nämligen en karaoke container, som kan hämtas till din fest. Priset är unikt och bestäms skilt enligt varje enskilt event, på grund av olika längder på transport med mera. Det enda du själv behöver fixa är elektricitet samt internet anslutning. Melody Club fixar resten - både personal och transport.

Läs mer om The Mobal Studio här

En kontainer med karaokerum
The Mobal Studio som The Melody Club hyr ut

Sing Sing On Wheels, Göteborg

Visste du att Sing Sing Karaoke även erbjuder Sing Sing On Wheels i Göteborgstrakten? Sing Sing kommer till dig och installerar den ultimata karaokefesten i din lokal eller på ditt event där all teknik, transport samt riggning ingår. Stora som små fester - Sing Sing fixar!

Läs mer om Sing Sing On Wheels här

Rolling Events, Örebro

Rolling Events hjälper kunder med allt från planering och koordinering till genomförande och avslutning av evenemang. Företaget erbjuder allt från ljud- och ljusproduktion till DJ-tjänster och eventutrustning.

Varför inte American Iron Car karaoke!? En unik upplevelse där man kan få chansen att uppträda på flaket av en klassisk amerikansk pickup-bil.

Läs mer om Rolling Events här

En bil med karaoke och människor som sjunger och dansar
Rolling Events "The Drink Bus" med karaoke

Där har du en god överblick på olika alternativ till din nästa fest! Och alla dessa uthyrare skulle inte ha karaoke som alternativ om de inte tyckte att det är en viktig fest aktivitet och stämningshöjare. Testa att hyra ett karaokesystem av ett av dessa företag och se själv. Vi kan garantera att gästerna kommer att älska det!