Vi ger 50% av all transaktioner till valfri partnerbar när du köper ett Singa Premium-presentkort

Under coronakrisen har flera av våra samarbetspartners i besöksnäringen tvingats begränsa besökarmängden eller stänga dörrarna tillfälligt. Därför kan vi inte stå overksamma och se på när en hel bransch riskerar att gå under som även vi är så enormt beroende av.

Vi har hjälpt mer än 800 krogar, barer, hotell och andra nattlivs ställen att öka intäkterna med hjälp av Singa Business - en modern tjänst för karaoke, bakgrundsmusik och annonsering. Det är inte möjligt just nu eftersom dessa företag behöver se över sina utgifter.

Men med en liten handling så gör vi vad vi kan för att hjälpa denna utsatta bransch. Det är därför vi kommer att ge 50% av intäkterna vid köp av ett Singa Premium-presentkort till valfri partnervenue. Här hittar du instruktioner till hur du backar din lokala karaokebar och ge gåvan av sång och glädje på samma gång:

Kom sedan ihåg att besöka dina lokala karaokebar efter att krisen är över, förstås. Du kommer att vara väl förbered nästa gång du går upp på scen efter att du har hunnit smygträna hemma.

Ta hand om dig och fortsätt sjunga!