Göteborgs stolthet och en av Sveriges mest populäraste artist. Håkan Hellströms låtar som många älskar och berör dig från topp till tå. Håkans låtar är underbara karaoke låtar eftersom varendaste kotte kan sjunga med till dem.

1. Känn ingen sorg för mig Göteborg

Håkans mest kändaste låt och vi vet varför. Det är en sång om att växa upp, en sång om att bli kär, en sång om att spåra ur och sen hitta hem igen. En sång för Göteborg!

Sjung Känn ingen sorg för mig Göteborg på karaoke

2. Hela huset

Det kan inte bli bättre än en låt med Håkan och Veronica Maggio kombo. Här är en låt om hjärtesorg, om du och han som ändå älskar varandra, allt är för bra men ni ger varandra inte det den andra behöver.

Sjung Hela huset på karaoke

3. Valborg

Ett mästerverk som är svidande vacker. En låt som berör och med Håkans svajande röst förstärker känslan. Den berör din själ från djupet. Sjung denna på karaoke på dina valborgsfester!

Sjung Valborg på karaoke

4. Kom Igen Lena!

Under 2002 var detta världens bästa partylåt och varje gång den kom på radio var man alltid tvungen att skruva upp volymen. En låt som utstrålar en sån energi och glädje. Intar du karaoke scenen i Sverige med denna låt, har du med hela publiken.

Sjung Kom Igen Lena! på karaoke

5. Ramlar

En väldigt avslappnad men väldigt tempo låt som får alla att dansa. Låtens texter är en reflektion över livets oförutsägbarhet, och påminner oss om att vi inte alltid kan kontrollera vad som händer, men vi kan välja hur vi reagerar på de utmaningar som kommer i vår väg. Även en lätt sång att sjunga på karaoke.

Sjung Ramlar på karaoke

6. Din tid kommer

Låten som får dig att må bra. Den hjälper dig med livets upp- och nedgångar. Det handlar om ett känslomässigt djup och om utmaningar och strapastser som livet kan bjuda på och att det finns ljus i slutet av tunneln. En utmärk avslutningslåt för dig som slutat skolan och vill känna dig inspirerad och lyfta dig i livet.

Sjung Din tid kommer på karaoke

7. Det kommer aldrig va över för mig

En låt som går rakt in i känslorna och får dig att inte ge upp. Oavsett, om du är ett Håkan fan eller inte går denna på repeat.

Sjung Det kommer aldrig va över för mig på karaoke

8. En midsommarnattsdröm

Kärlek, kärlek, kärlek. De handlar om glädjen, förnyelsen och kärlek. Du är nykär, ung under sommaren och hittat din sommar romans som kanske heter Johnny. Ni sitter i hans bil och det känns som en midsommarnattsdröm.

Sjung En midsommarnattsdröm på karaoke

9. Nu kan du få mig så lätt

Kan det gå fel med en kärlekslåt från Håkan? Svar, nej. Låten handlar mycket om någon som tvekar att öppna upp sitt hjärta. Så, nästa gång du sjunger denna låt på karaoke visa din sårbarhet till den du älskar! Sjung låten med mycket pondus.

Sjung Nu kan du få mig så lätt på karaoke

10. Tro och tvivel

Håkans låt tro och tvivel följs av ett väldigt mäktigt intro. Man får gåshud av att höra låten. Tänk dig en sommarkväll, Tro och tvivel spelas och dina bästa vänner som håller om varandra.

Sjung Tro och tvivel på karaoke

11. Visa vid vindens ängar

Låten har en väldigt fängslande ton till sig. Låten är inte en av hans original låtar utan originalet kommer från Cornelis Vreeswijk låt med samma namn. Håkans tolkning av låten fångar essensen av originalet samtidigt som det ger sin egen unika stil och modern touch som fångar den yngre generationen.

Sjung Visa vid vindens ängar på karaoke

12. Jag har varit i alla städer

En låt som handlar om att flytta från sin hemstad till nånting nytt och bli en ny person, du är påväg någonstans och cyklar genom stan på sommaren och känner varm luft i håret, så känns låten.

Sjung Jag har varit i alla städer på karaoke

13. Mitt hjärta är ett jordskred

En underbart ljuvlig låt som väcker många känslor och tårar. Denna låt har gett tröstat, roat och funnits där för flera lyssnare och sångare.

Sjung Mitt hjärta är ett jordskred på karaoke

Håkans låtar är underbara karaoke låtar för du och dina vänner och även för dig som vill sjunga några solo låtar. Många av låtarna ger mycket känslomässighet på karaoke scenen men också en allsång känsla med hans hits som Kom igen Lena och Känn ingen sorg för mig Göteborg. Om du funderar på att sjunga Håkan Hellström sånger på karaoke, eller bara karaoke i allmänhet, se till att göra det med Singa.

‍🎤 Sjung alla dina favorit Håkan Hellström sånger här
👩‍🎤 Sjung även mera karaoke sånger på Singa