Helsingin karaokeskeneen kuulu nyt parempaa kuin koskaan ennen! Karaoken uusi nousukausi on sytyttänyt laulujanon pääkaupunkiseutulaisiin ja karaokea lauletaan nyt yhä useammassa mestassa. Upeita laulupaikkoja löytyy kymmeniä, mutta tässä muutama tutustumisen arvoinen poiminta.

Skohan: Singa Party Room
Skohan Nightclub, Keskuskatu 8, 3krs, pe-su 23-05

Helsingin ydinkeskustan säkenöivän yökerhon Skohanin karaoke uudistettiin tänä syksynä täysin uudenlaiseksi Singa Party Roomiksi. Party Roomissa keskiössä on hauskanpito ja energisen 300-paikkaisen laulupuolen tunnelma nousee DJ:n ja karaokelaulajien myötä kattoon!

Singalong Saturdays at Holiday
Holiday bar, Kanavaranta 7, lauantaisin klo 19-23

Mmm-mmm-mmm, herkullinen ruoka alkaa helposti laulattamaan ja nälkä kasvaa laulaessa. Onneksi Holidayssa voi nyt herkutella sekä ruoan että karaoken merkeissä. Holidayn Singalong Saturday -illalliskaraoke on jotain ihan uutta ja ennennäkemätöntä, eikä vastaavaa konseptia löydy ihan läheltä. Vaihda siis lomatunnelmaan, nauti Holidayn herkuista ja laula vaikka ruoka suussa!

Ravintola Oiva
Ravintola Oiva, Porthaninkatu 5, pe klo 19-24, la klo 18-24

Kallion helmi, letkeätunnelmainen Oiva on livemusiikin ystäville tuttu mesta. Oivassa kuullaan karaoke-esitysten lisäksi livekeikkoja ja open mic -klubeja. Karaoke raikaa Kallion ytimessä joka perjantai ja laulantai puoleenyöhön saakka.

Apollon kellarikaraoket
Apollo live club, Mannerheimintie 16, pe ja la klo 23-04:30

Stadin keskeisimmällä paikalla sijaitsevan kellarin valtaa innokkaat singaajat viikonloppuöisin. Kun haluat laittaa viihdevaihteen päälle ja lähteä valloittamaan laululavoja, Apollon kellarikaraokessa pääset stagen tähdeksi.

Oiskos joku näistä sun viikonlopun valinta? Tsekkaa nämä ja kaikki yli 300 Singan voimalla raikuvaa laulupaikkaa täältä. Lauluiloa!