Isoja uutisia teille, kotisingailijat! Te toivoitte, me kunneltiin ja pistettiin hihat heilumaan - ja nyt sun käytössäs on entistä paremmilla toiminnallisuuksilla varustettu Singa!

Lisättiin Singan tietokoneella käytettävään selainpohjaiseen versioon kovasti toivottuja ominaisuuksia, jotka tekee sun omista karaokehetkistä sekä laulubileistä porukalla entistäkin antoisammat, iisimmät ja hulvattomammat!  


Tässä tulee laulujono ja erilliseen ikkunaan avautuva karaokesoitin. Tsekataanpa lyhyesti mistä näissä on kyse!

screenshot from the singa's karoke waiting list


Laulujono - lisää suosikit jonoon ja laula keskeytyksettä!

Kokoa karaokelaulut jonoon ja laula keskeytyksettä! Nyt löydät selainikkunasi alalaidasta laulujonon, johon voit lisätä biisejä "lisää jonoon" nappulan kautta, joka näkyy karaokekappaleiden yhteydessä ja suoraan kansikuvien päältä, kun selaat biisejä esim. laululistoista. Napauta "lisää jonoon" ja valitse tarvittaessa suosikkisi useista karaokeversioista tai säädä lauluasetuksia.

screenshot about adding songs to singa's waiting list


Lado jonoon niin monta biisiä kuin haluat ja paina "Aloita laulaminen". Kun laulu on käynnissä, näet jonon karaokesoittimen alla. Näet myös jonosi pituuden ja voit tarvittaessa tyhjentää jonon, jos lauluhalu hiipuu tai jos vaihdatkin valitut biisit mieluumin muihin kappaleisiin.

Erilliseen ikkunaan avautuva karaokesoitin - bileiden pelastaja!

Voit nyt soittaa karaokea Singasta erillisellä selainikkunalla tai erillisellä näytöllä! Tämä toiminnallisuus sopii erityisen hyvin porukalla laulamiseen ja vaikka karaokekotibileisiin!

singa's view from the TV
Erilliseen ikkunaan avautuvan laulunäkymän voi iskeä vaikka telkkarin näytölle.

Yhdistä tietokone ulkoiseen näyttöön ja soita karaokea toisessa ikkunassa, jolloin laulu ei keskeydy kun lauluvuoroaan odottelevat selaavat laululistoja ja lisäävät karaokebiisejä jonoon!

Tällaiset uudistukset tällä kertaa! Mitä tykkäätte? Ruusuja tai risuja? Tuliko käytössä vastaan ongelmia? Onko sulla kehitysehdotuksia?

Laita meille palautetta support@singa.com, Facebookissa tai Instagramissa.  

Iloista singailua!  

x Silja Singalta