Meillä on Singalla tapana valita joka kuukausi ”Venue of the Month” eli siis kuukauden karaokepaikka. Tammikuun kuukauden karaokepaikaksi valikoitui Club Bassi Turku. Kuukauden karaokepaikka pääsee osaksi karaoke-uutisiamme, jotka julkaisemme videona kuukausittain. Tämän lisäksi kirjoitamme blogisarjaa, jossa kerromme näistä mahtavista karaokepaikoista. Pidemmittä puheitta suoraan asiaan, eli Club Bassiin!

Kuva: Club Bassi

Kyselimme Club Bassia hallinnoivan Manu Eventsin viestintäjohtajan, Heli Niemisen mieitteitä yhteistyöstämme sekä vinkkejä karaoken järjestämiseen.

Kertoisitko hieman Club Bassista?

Club Bassi Karaoke Bar sijaitsee ainutlaatuisessa miljöössä, historiallisessa Bassin talossa aivan keskellä Turkua. Club Bassi Karaoke Bar sijaitsee talon kolmannessa kerroksessa, ja paikan etuja ovat keskeisen sijainnin lisäksi hyvä akustiikka ja tyylikäs miljöö. Tila on intiimi, ja tilan jatkona on pieni kattoterassi. Club Bassi on toiminut noin vuoden verran, mutta paikka muuntui karaokebariksi viime syksynä.

Singan tiimi on nuorekas, huumorintajuinen ja asiantunteva – kaikki asiat on hoidettu ennätysnopeasti ja maaliin asti.

Miksi valitsitte juuri Singan ja miten yhteistyömme on sujunut?

Valitsimme yhteistyökumppaniksemme Singan, koska se on moderni toimija ja edelläkävijä, ja tarjoaa asiakkaillemme huikean valikoiman kappaleita laulettavaksi. Singan käyttäminen on myös helppoa, ja olemme saaneet Singasta asiakkailta todella hyvää palautetta. Myös kaikki yhteistyö Singan kanssa on sujunut aivan loistavasti, sillä Singan tiimi on nuorekas, huumorintajuinen ja asiantunteva – kaikki asiat on hoidettu ennätysnopeasti ja maaliin asti.

Kuva: Club Bassi

Oletteko saaneet asiakkailta palautetta Singasta?

Asiakkaamme ovat ottaneet karaoken todella hyvin vastaan! Karaoke tuo ravintolaamme menoa ja meininkiä ja on ohjelmannumero itsessään. Olemme nyt tammikuussa kokeilleet erilaisia teemailtoja, joissa henkilökuntamme pukeutuu kyseisen teeman mukaan (rock, kasari ja niin edelleen). Nämä teemaillat ovat olleet todella hauskoja, ja jatkamme niitä myös helmikuussa!

Mitä vinkkejä sinulla on onnistuneen karaoke-illan järjestämiseen?

Onnistuneen illan tärkeä elementti on hyvä karaoken vetäjä, joka rohkaisee ja kannustaa laulajia, laulaa välillä itsekin ja pitää hyvää tunnelmaa yllä! Asiakkaat haluavat myös kokonaiselämyksen: tyylikkään miljöön, laadukkaita juomia ja laajan valikoiman kappaleita. Tärkein asia on varmasti hyvä tunnelma, joka syntyy sitä, että asiakkailla on hauskaa ja homma toimii.

Kuva: Club Bassi

Seuraava teemailta järjestetään 31.1.2020 elokuvamusiikin merkeissä, joten jos olet silloin Turussa niin pistäydy paikalle. Tunnelmaan voi virittäytyä Singan omalla elokuvamusiikki singlistillä, joka löytyy osoitteesta: https://singa.com/fi/lists/jk34g

Jos ravintolasi kaipaa karaokea niin ota rohkeasti meihin yhteyttä. Lähetä sähköpostia myynti@singabusiness.com tai soita meille arkisin klo 9-16 +358 44 743 7700, niin kerromme lisää.