Me täällä Singalla tykkäämme tehdä asioita yhteistyössä asiakkaittemme ja yhteistyökumppaneittemme kanssa ja päätimme ruveta tuottamaan heidän kanssaan yhteistyössä "Singa tuli taloon" -videosarjaa. Ensimmäisenä kävimme katsomassa kuinka karaoke raikaa Katajannokalla Helsingissä sijaitsevassa tunnelmallisessa ja tyylikkäässä Wallis Karaoke Baarissa. Drinkkivalikoima oli ensiluokkainen ja karaokelava soundeineen mainio, joten menojalka alkoi vipattamaan oikein kunnolla!

Aiemmin "Singa tuli taloon" -sarjassa on ilmestynyt video viime kesänä Ruisrockissa Turussa Koffin kanssa yhteistyössä totetutetusta karaokekopista. Keskellä festarialuetta sijainnut koppi pullisteli yleisöä keikkojen välissä ja esiintyjät olivat vähintään yhtä liekeissä kuin päälavalla nähdyt kollegat!

Seuraavia jaksoja suunnitellaan jo kovaa vauhtia. Haluaisitko sinun karaokepaikkasi, -tapahtumasi, -persoonasi tai -ilmiösi johonkin tulevista jaksoista? Laita sähköpostia juha.heikkinen@singa.com niin pohditaan yhdessä millainen molempia osapuolia hyödyttävä fiilisvideo saataisiin aikaiseksi!