DJ Onlinen legendaarinen taustamusiikkipalvelu on nyt suoraan integroituna markkinoiden edistyksellisimpään Singa Pro -karaokepalveluun. Tämä on loistava uutinen sekä vanhoille että uusille Singa Pron ystäville.

DJ Online on tuottanut rautaisella ammattitaidolla yli 10 vuoden ajan taustamusiikkipalveluita lukemattomiin ravintoloihin, baareihin, liikekeskuksiin, DJ:lle, jne. Singan ja DJ Onlinen yhteistyön myötä saat nyt samassa paketissa markkinoiden edistyneimmän ammattilaiskäyttöön suunnitellun karaokepalvelun ja taustamusiikin.

Tilaa nyt taustamusat Singa Pron kylkeen hintaan 59€/kk! Jukebox-toiminnon saat 10€/kk lisähintaan. Jos et kuulu vielä yli 500 Singa Pro -laulupaikan verkostoon, saat ensimmäisen kuukauden Singaa ilmaiseksi. Ota yhteyttä heti myynti@singa.pro ja laitetaan homma kuntoon.

Ai mikä DJ Online?

Jos DJ Online ei ole vielä tuttu, kyseessä on suomalainen johtava musiikkipalvelu, joka taipuu moneen käyttöön. Nyt DJ Onlinen taustamusat voi soittaa suoraan Singa Prosta, jolloin se soljuu automaattisesti ja helposti karaokelaulujen väliin.

Musiikki räätälöidään juuri sinun tarpeitasi varten.

DJ Onlinessa on kymmeniä jatkuvasti päivittyviä soittolistoja sekä sinulle kustomoidut omat listat. DJ Onlinen, kuten Singankin musiikkikirjasto kasvaa ja päivittyy jatkuvasti.

DJ Onlinen jukeboxi-ominaisuuden avulla voit helposti myös osallistaa asiakkaitasi ja tehdä siten illanvietosta entistä mukavamman kokemuksen. DJ Onlinen jukeboksitoiminnallisuuden avulla asiakkaat voivat toivoa kappaleita suoraan mobiilisivun kautta omalta puhelimeltaan.

Singa Pro - karaoke, taustamusiikki ja mainosten hallinta yhdessä palvelussa

Jos ravintolasi tai muu julkinen tilasi on vailla modernia karaoke-, taustamusiikki- ja mainostenhallintajärjestelmää, ota yhteyttä osoitteeseen myynti@singa.com, niin korjataan asia pikimmiten. Karaokella on tutkitusti merkittävä myönteinen ravintolan tulokseen. Tutustu tuotteeseen ja yli 500 tyytyväisen Singa Pro -asiakkaan kokemuksiin osoitteessa www.singa.pro.