Uusi ja uljas Singa Business Pro 2.0 sisältää nipun uusia ominaisuuksia, jotka on kehitetty kuunnellen tarkasti karaokepaikkojen toiveita ja tarpeita. Jos olet Singan ammattilaispalvelun asiakas, voit päivittää Singa Pro sovelluksen -laitteellesi helposti App Storesta.

Singa Business 2.0 tärkeimmät uudistukset:

  • Täysin uusi käyttöliittymä ja visuaalinen ilme helpottaa käyttöä entisestään
  • Helpompi jonojen hallinta – enemmän tilaa laulajien ja laulupyyntöjen ohjaamiseen
  • Uusi sävelkorkeuden ja tempon säätö
  • Lisämyynnin vauhdittaminen mainostenhallintajärjestelmän avulla. Voit näyttää mainoksia automaattisesti karaokekappaleiden välissä.
  • Jatkuvasti päivittyvät Singan toimituksen luomat laululistat helpottavat karaokebravuurien löytymisessä
  • Laulujen selaaminen ja filtteröinti musiikkityylin ja kielen mukaan.

Uudet ominaisuudet helpottavat käyttöä ja parantavat karaokekokemusta

Yksi uuden version toivotuimmista uusista ominaisuuksista on aivan uuteen uskoon laitettu jononhallinta ja laulutoiveiden vastaanottaminen. Karaokejonon hallinnalle on nyt paljon enemmän tilaa ja lauluja voi helposti liikutella samalla kun laulu raikaa. Äänenvoimakkuuden, sävelkorkeuden ja temmon hallinta on myös helpompaa.

Samalla kasvojenkohotuksen sai koko käyttöliittymä ja visuaalinen ilme. Uuden hakunäkymän, laululistojen ja genre- ja kielisuodatuksen avulla karaokebravuurit löytyvät helposti.

Singa Pro Dashboard jononäkymällä säätelet helposti äänenvoimakkuutta, sävelkorkeutta ja tempoa
Jononäkymässä säädät helposti äänenvoimakkuutta, sävelkorkeutta ja tempoa

Itsepalvelukaraoken ja karaokehuoneiden pyörittäminen on nyt entistä sujuvampaa

Karaokehuoneisiin suunniteltu Karaoke Box -tila ja itsepalvelukaraokeen suunniteltu asiakastila ovat nyt varusteltu uudella käyttöliittymällä. Molemmat näistä ovat suunniteltu siten, että karaoken pyöritys, aina biisin etsinnästä jonoon lisäämiseen, tapahtuu asiakkaiden toimesta.

Laululistojen, eli uuden hakutoiminnon eri genrejen ja kielien lisäksi, avulla asiakkaasi löytävät helpommin sen oikean karaokebiisin. Näin ollen tarjoat asiakkaillesi kätevästi ja helposti karaokebiisi-inspiraatiota, jos ja kun asiakkaasi sitä tarvitsevat.

Singan laululistojen kattava joukko sisältää listoja aina 80-luvun helmistä, iskelmäklassikoihin ja uusimmista suomipop-biiseistä kansainvälisiin tuoreisiin hitteihin. Ja mitä eri pyhiin tai teemoihin tulee, Singasta löytyy lalulistat aina vapusta jouluun.

Karaoke Box -tilan ja asiakastilan uusi käyttöliittymä
Karaoke Box -tilan ja asiakastilan uusi käyttöliittymä

"Soita nyt tai lisää jonoon" -ominaisuuden avulla asiakkaasi voivat hallita karaokekokemustaan täysin.

Soita heti tai lisää jonoon -ominaisuus Singa Business Prossa
Laulujonon hallinta on nyt entistä helpompaa asiakkaillesi

Lisäksi, aivan kuten normaalitilassakin, voit pyöritäää näyttömainoksiasi kappaleiden sekä karaokesessioiden välissä lisätäksesi lisämyyntiäsi ja saadaksesi karaokesta kaiken irti. Voit mainostaa esimerkiksi erikoistarjouksia, happy hour -diilejä, uusia annoksia, tulevia tapahtumia, tai jopa myydä mainostilaa muille yrityksille.

Yksi tehokas tapa hyödyntää näyttömainostilaa on asiakasarvostelujen sisällyttäminen. Näyttämällä ravintoloissa, baareissa tai muissa paikoissa arvosteluja, lisäät luottamusta ja voit vaikuttaa myönteisesti asiakkaiden päätöksentekoon. Positiivinen palaute ja aidot arvioinnit ruokalistan tuotteista ja juomista tarjoavat arvokasta tietoa asiakkaille.

Esimerkki näyttömainoksesta
Esimerkki näyttömainoksesta 

Ota käyttöön Singa Business 2.0 jo tänään

Vie karaokekokemuksesi uudelle tasolle. Pyörititpä sitten perinteistä karaokebaaria, karaokehuoneita tai itsepalvelukaraokea, Singa Business 2.0:n uudistetut ominaisuudet tekevät karaokesta kaikin puolin parempaa sekä sinulle että asiakkaillesi.

Helppokäyttöisen käyttöliittymämme, parannettujen hakutoimintojemme ja mainosominaisuuksien ansiosta voit olla varma, että Singa Business 2.0 auttaa lisäämään tulojasi ja nostamaan asikastyytyväisyyttä huomattavasti.

Jos sinulla on kysyttävää Singa Business 2.0:sta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme tai löydä vastaus ohjesivultamme.