Singa-karaoke on raikanut Tampereella Tammerkosken kupeessa sijaitsevassa Ravintola Kaijakkassa jo yli puolitoista vuotta ja sen toimivuuteen ollaan oltu enemmän kuin tyytyväisiä. Kaijakassa karaoke on se pääjuttu, jonka takia yleisö tulee paikalle ja laulamaan pääseekin aina kun ravintola on auki.

"Äänentoistoon, valoihin, savukoneeseen ja yleiseen viihtyvyyteen on panostettu isolla kädellä ja karaokelaulajille halutaan tarjota ison maailman meininkiä. Niin että tuntuu, että ollaan ikään kuin "oikealla" live-keikalla." Kaijakan ravintolapäällikkö Sauli Rusanen kertoo. "Ollaan itsekin soitto- ja laulumiehiä, niin on intoa tehdä hommat niin sanotusti isollaan."

"Halutaan tarjota karaokelaulajille ison maailman meininkiä." - Sauli Rusanen, ravintolapäällikkö, Kaijakka
Tanssilattia on usein karaoken ansiosta täynnä
Kaijakan karaoketanssilattia on usein tupaten täynnä bilettäjiä

Kaijakassa käy laulamassa kaiken ikäistä porukkaa 18-vuotiaista karaoketulokkaista 80-vuotiaisiin veteraaneihin. Pääkohderyhmä on kuitenkin selkeästi nuorissa aikuisissa eli noin 20-35-vuotiassa asiakkaissa, jotka ovat ottaneet karaoken ja Singan omakseen. Vanhempia, perinteikkään karaoken ystäviä ei olla unohdettu, vaan Singan älypuhelinsovelluksella toimivien mobiililaulutoiveiden lisäksi laulut voi ilmoittaa karaokevetäjälle myös paperilapulla. Singan jatkuvasti päivittyvä lauluvalikoima kerää Kaijakassa kiitosta niin nuorilta kuin vanhoilta laulajilta. "Ne on parhaita hetkiä, kun koko sali laulaa mukana. Ei ole väliä onko vuorossa uusi biisi Dua Lipalta vai vanha kunnon Mombasa. On sellasta hyvää yhteishenkeä." ravintolapäällikkö Rusanen myhäilee.

"Singalla asioille tehdään jotain, eikä silleen, että laitat asiakaspalautetta jostain ja saat "ehkä" vastaukset ehkä joskus." - Sauli Rusanen, ravintolapäällikkö, Ravintola Kaijakka

Intohimo karaoken kehittämiseen yhdistää - pitää olla showmeininkiä!

Erityistä kiitosta Rusanen antaa Singan loistavasta asiakaspalvelusta: "Jos jossain biiseisssä sanat huitelee eri tahtiin, niin niitä fiksaillaan ja asioille tehdään jotain, eikä silleen, että laitat asiakaspalautetta jostain ja saat "ehkä" vastaukset ehkä joskus."

Kiitosta saa myös Singan nuorekas ja innokas meininki sekä yhteinen intohimo karaoken kehittämiseen: "Ei jumituta siihen millaista karaoken pitäisi olla, vaan on showmeininkiä! Voidaan vetää kaikkia uusia biisejä ja voi olla bileet, joissa laulaja pääsee isommin estradille. Hienoa, että ollaan kiinnostuneita karaoken kehittämisestä!"

"Ei jumituta siihen millaista karaoken pitäisi olla, vaan on showmeininkiä ja voidaan vetää kaikkia uusia biisejä." - Sauli Rusanen, ravintolapäällikkö, Kaijakka
Yöbaari Kaijakan sisustukseen kuuluu mm. Volkswagen Kleinbus
Kaijakan sisustus on paikoittain hyvin persoonallinen.

Afterwork-karaoke tuo asiakkaat paikalle aiemmin

Koronaviruspandemian aikaan Kaijakassa alettiin järjestää perjantaisin after work karaokea klo 16-19 ja se tuli jäädäkseen. Juomatarjouksien ja maailman luokan karaokekokemuksen ansiosta porukkaa saapuukin viikonlopun viettoon perjantaisin edelleen kiitettävästi. "Meillä oli ollut aikaisemminkin mielessä afterwork-karaoke, jossa pääsee viikon päätteeksi käymään viinillä ja voi luikauttaa laulun. Korona-aika oli hyvä hetki aloittaa sellainen." Rusanen muistelee.

Ota Ravintalo Kaijakka seurantaan Facebookissa ja Instagramissa ja pistäydy afterwork-karaokessa osoitteessa Laukontori 12 33200 Tampere.