Ylivieskan Ravintola 10Kerhossa on singattu joulukuusta 2019 lähtien, kun kiinteistöstä vapautui lisää tilaa. Ravintoloitsija Janne Säilynkangas sai silloin idean karaokekabinetista, josta on sittemmin kehkeytynyt erittäin hyvä lisä ravintolan viihdetarjontaan. "Discoa meillä on viikonloppuisin, mutta karaoke on joka päivä auki", Säilynkangas kertoo.

Karaokekabinetti kerää karaokelaulajat yhteen. Kuva: Janne Säilynkangas
Karaokekabinettiin keräännytään usein laulamaan omalla porukalla. Kuva: Janne Säilynkangas

Karaoke toimii Ravintola 10Kerhossa itsepalveluperiaatteella ja Singan käyttäminen on ollut alusta asti helppoa niin asiakkaille kuin henkilökunnallekin. "Asiakkaille on asennettu omat iPadit, joista valita kappaleet ja mikit löytyy ständeista, jotka voi napata ja alkaa laulamaan", Säilynkangas kertoo itsepalvelukaraoken selkeästä ja helposta toimintaperiaatteesta. "Meillä täällä Ylivieskassa on toisessakin baarissa Singa, joten porukka on kyllä hyvin oppinut käyttämään sitä".

"Karaokekabinetissa viihdytään usein omalla porukalla, mutta viikonloppuisin se on aina tupaten täynnä" – Janne Säilynkangas, ravintoloitsija, Ravintola 10Kerho

10Kerhossa on ollut myös juonnettua karaokea, mutta asiakkailta saadun palautteen perusteella itsepalvelukaraokessa on pienempi kynnys mennä laulamaan. "Karaokekabinetissa viihdytään usein omalla porukalla, mutta viikonloppuisin se on aina tupaten täynnä", Säilynkangas kertoo.

Karaoke-esitys kiinnostaa baariyleisöä.
Yleisö elää mukana karaoke-esityksissä ja kaikkia laulajia kannustetaan. Kuva: Janne Säilynkangas

Kuten Pohjois-Pohjanmaalla yleensä, niin myös Ravintola 10Kerhossa asiat halutaan tehdä isosti. Ravintoloitsija Säilykankaalla onkin suuria suunnitelmia kasvavia kävijämääriä silmällä pitäen: "Tässä kun päästään kunnolla vauhtiin, niin tarkoitus on laajentaa karaokeosastoa. Mahdollisesti jopa kaksiosaiseksi!"

"Tässä kun päästään kunnolla vauhtiin, niin tarkoitus on laajentaa karaokeosastoa" – Janne Säilynkangas, ravintoloitsija, Ravintola 10Kerho

Karaoken laulaminen lisääntyy ravintoloissa tasaiseen tahtiin

Ylivieskan 10Kerhon lisäksi karaoken osuus ravintoloiden viihdetarjonnasta kasvaa ympäri Suomea. Singan statistiikan mukaan laulukerrat ja käyttäjämäärät ovat kasvaneet tasaisesti kevään ja kesän mittaan.

Haluatko ravintolasi osaksi näitä kasvavia käyriä? Ota yhteys Singan myyntiin myynti@singa.com niin laitetaan myös sinun ravintolasi tulevaisuudennäkymät nousukiitoon!

Ravintola 10Kerhossa voit vierailla osoitteessa Asemakatu 10, Ylivieska. Voit seurata heitä myös Facebookissa ja Instagramissa.