Jaamme 50% Singa-lahjakorttien tuotoista valitsemasi Singa-karaokepaikan tukemiseksi, jotta karaokekulttuuri jatkaisi kukoistustaan myös koronakriisin jälkeen.

Koronavirus on kohdellut ravintola-alaa kovalla kädellä ja kumppaniravintolamme ovat joutuneet laittamaan epidemian hidastamiseksi lapun luukulle. Tämä on asettanut koko ravintola-alan ennennäkemättömän vaikeaan taloudelliseen tilanteeseen.

Karaoke on tärkeä osa kotimaista ravintolakulttuuria ja kuuluu elimellisesti suomalaiseen sielunmaisemaan, jonka takia koemme velvollisuudeksemme tukea tätä tärkeää kulttuurimuotoa sekä Singan kumppaniravintoloita selviytymään pahimman yli.

Jaamme 50% Singa-lahjakorttien tuotoista Singa-karaokepaikkojen tukemiseksi, jotta karaokekulttuuri jatkaisi kukoistustaan myös koronakriisin jälkeen. Lahjakortilla voi laulaa Singan yli 80 000 biisin kirjastosta rajattomasti kotona tietokoneella, mobiililaitteilla tai älytelkkarilla.

Näin autat suosikkikaraokeravintolaasi selviytymään pahimman yli:

  • Surffaa osoitteeseen singa.com/tue-paikallista
  • Valitse joko 6kk tai 12kk lahjakortti
  • Valitse listasta Singa-karaokeravintola, jota haluat tukea
  • Anna laulun raikaa!

Sitten kun koronakriisi helpottaa ja ravintoloiden ovet taas aukeaa, niin jatketaan laulamista taas olkkarien ulkopuolella.

Kiitos tuestasi!