Muunna bileesi taivaan ja helvetin väliseksi VIP-tilaksi  

Halloween kuukausi on täällä! Rakastit sitä tai et, niin yksi asia on varma - tämä kuukausi saa taas paljon porukkaa liikkeelle hillittömiin naamiaisiin pitkin baareja ja klubeja!

Mainio tapa saada yleisö valitsemaan juuri sinun bileesi, on maustaa niitä Singa-karaokella. Vai mikä voisi olla parempaa kuin nähdä Harry Potter laulamassa It’s a kind of magicia tai Darth Vader viihdyttämässä yleisöä Starships-tulkinnalla? Tai jos vaikka nunnajoukkio valtaisi lavan ja kajauttaisi Livin’ on a prayerin?

Keräsimme yhteen muutamia bileideoita, jotka ovat varmoja Halloween-karaokebileiden hittejä!

Klassiset Halloween-bileet

Näissä juhlissa pukeutumisvaihtoehdot ovat rajattomat! Aina löytyy klassikoita, kuten paholaisia, vampyyrejä, noitia ja luurankoja, mutta myös paljon yllätyksiä. Juuri niin kuin karaokebileissä! Jos tämä jengi tarvitsee inspiraatiota lauluvalintoihinsa, niin Halloween Howls -laululistalta löytyy apua.

Halloween rokkaa -bileet

Järjestä rock-teemaiset bileet ja toivota tervetulleiksi kajaalisilmät, niittivyöt ja nahkarotsit. Anna asiakkaittesi vapauttaa sisäiset rock-tähtensä ja inspiroi heitä Best of Classic Rock -laululistalla. Varaudu ilmakitaran soittajiin ja moshaajiin!

Halloween 80-luvulla -bileet

80-luvun teemabileet ovat aina hitti, koska ihmiset yksinkertaisesti rakastavat kasaria! Karaoken lisääminen kasaribileisiin tuo niihin uuden twistin ja asiakkaasi vetävät riemulla neonväriset trikoot jalkaansa ilman, että kokevat toistavansa itseään. Singan 80's -laululista sisältää monia monia kasariklassikoita, joista asiakkaasi voivat valita bravuurinsa.

Kuolleiden julkkisten Halloween-bileet

Muuta bileesi taivaan ja helvetin väliseksi VIP-tilaksi, jossa asiakkaasi ovat pukeutuneet haudasta nousseiksi julkkiksiksi. Dead But Not Forgotten -laululistamme tarjoaa julkkiksillesi kasapäin kappaleita elvytettäviksi.

Zombien laahustaessa baariisi, muista pitää huolta, että karaokejärjestelmäsi ei näytä siltä, että sekin olisi noussut haudasta. Singalla saat modernin karaokejärjestelmän vampyyrin hampaan terävillä HD-videoilla ja annat asiakkaillesi mahdollisuuden lähettää laulutoiveet jonoon suoraan heidän omista puhelimistaan. Niin hyvää, että ihan pelottaa!

Katso lisätietoja eri paketeistamme Singa Business -sivulta ja jätä yhteystietosi, niin palaamme asiaan viipyilemättä!