Ehkä olet joskus suunnitellut karaokekamojen hankkimista kotiin, mutta hämmentynyt eri vaihtoehdoista, piuhoista ja laitteista, mitä on tarjolla kotikaraokeen. Ei hätää - me tehtiin asiat helpoksi sulle. Tässä esiteltynä lyhyesti, mitä laitteita tarvitset kotikaraoken pystyttämiseen sekä vinkkejä tuotteisiin. Let the karaoke life begin!

Laula karaokea Singassa!

Askel 1: Hanki valmis karaokesetti
Helpoimmalla pääset, kun hankit valmiin karaokesetin. Singan yhteistyökumppaneilta löytyy juuri tähän suunniteltuja ratkaisuja. Tässä niistä muutama!

1) Sunflyn Kbox Karaoke Kit

Sunfly Kbox Karaoke Kit

Sunflyn Kbox Karaoke Kit on suunniteltu nimenomaan täydellisen karaokekokemuksen aikaansaamiseen kotioloissa. Karaoke Kitillä voit muuttaa minkä tahansa laitteesi (puhelin, tabletti tai tietokone) karaokekoneeksi kytkemällä sen kiinni Kboxin mikseriin. Setti sisältää ammattitasoisella äänenlaadulla varustetun mikrofonin, pitkän mikrofonikaapelin sekä helppokäyttöisen mikserin, jolla voit säätää laulun äänenvoimakkuutta sekä lisätä lauluun efektejä. Kbox Karaoke Kitin lisäksi tarvitset aktiivikaiuttimet.

Singan frendinä saat nyt Kboxin 25% alennuksella,kun käytät alekoodin SINGAX2018. Katso täältä tarkemmat tiedot ja tilaa omasi!


2) Hi-Fi/Karaoke-Äänentoistopaketti Star 4

Hi-Fi/Karaoke-Äänentoistopaketti Star 4


Vantaan Musiikissa myynnissä oleva Star 4 -karaokepaketti sisältää kaiken tarvittavan: digitaalisen vahvistimen USB- ja bluetooth liitännöillä, kaiuttimet sekä kaksi mikrofonia. Paketin lisäksi tarvitset vain mobiililaitteen, tietokoneen tai älytelkkarin, josta voit pyöritellä Singaa. Vantaan Musiikissa on tarjolla useita erilaisia karaokepaketteja eri tarpeisiin sopien - valikoi käyttötarpeeseesi sopiva täältä.

3) MadBoy U-Remix Bluetooth -langaton karaokemikrofonipari ja mikseri

MadBoy U-Remix Bluetooth -langaton karaokemikrofonipari ja mikseri


Tämä näppärä Verkkokaupasta löytyvä karaokesetti sisältää langattomat mikrofonit, USB/SD-soittimen sekä bluetooth-mikserin. Setin mukana tulee myös 3 kuukautta Singa Premiumia kaupan päälle, eli laulusisältö on sillä ratkaistu. Settiin voit yhdistää esimerkiksi tietokoneen ja kotistereot. Langattomien mikkien ansiosta voit vapauttaa sisäisen esiintyjäsi!

4) Power-Soundin Singa-karaokesetti

Yamaha MG06X


Tässä setissä on mukana Yamaha MG06X -mikseri ja legendaarisen Shuren mikrofoni, sekä tarvittava johto, jolla puhelimen tai tietokoneen saa yhdistettyä mikseriin. Yhdistä kaiuttimiin ja all set! Setti sisältää myös vuoden Singa Premiumit.

Askel 2: Hanki yli 60 000 karaokelaulua laulettavaksi rajattomasti

Kun tekniikkapuoli on hoidettu kuntoon, tarvitaan enää karaokelauluja - ja paljon! Helpoin tapa saada loputtomasti laulettavaa onkin Singa Premium, jota voit käyttää mobiililaitteeltasi, tietokoneeltasi tai älytelevisiostasi.

Askel 3: Ei kun laulamaan!


Valitse laulu Singan kuratoiduista laululistoista, selaile kappaleita tai iske hakukenttään haluamasi biisi. Transponoi sävelkorkeus haluamallesi tasolle ja paina play - karaokekekkerit voi alkaa!