Jaiks, joko se pikkujoulukausi starttasi! Onko homma vielä ihan levällään tai ainakin viimeistelyä vailla? Ei hätää, vuoden parhaat bileet ehtii vielä ihan loistavasti laittaa pystyyn. Yhdistimme voimat tapahtumatilojen asiantuntijan Venuun kanssa ja kokosimme vinkit, joilla saat aikaan pikkujoulut, joita muistellaan vielä ensi kesänä!

Näin järjestät parhaat pikkujoulut

Vinkki 1 - Hanki tila, josta tulee hyvät vibat.

Hyvät pikkujoulut voi järjestää monenlaisessa mestassa. Tärkeintä on, että tila sopii seurueelle ja sopivat aktiviteetit onnistuu! Miten olisi esim. ravintolalaiva, musiikkiteatteri tai Crossfit-sali? Helpoiten varaat tilan Venuusta, jossa pikkujoulutiloja on valittavana yli 1800. Tässä muutama vinkki pikkujouluun loistavasti sopivista juhlatiloista:

  • Ravintolalaiva Merikerho Sörnäisissä. Klubitila, äänentoisto ja puitteet kunnossa ja isokin porukka mahtuu paikalle!
  • Musiikkiteatteri Kapsäkki Vallilassa. Esiintymislava äänentoistoineen ja moneen muuntautuva sali mahdollistaa niin karaokebileet kuin fancyt illalliskutsut.
  • Tai miten olis erähuvila kaukana pohjoisessa, Lopella? Intiimi saunalla ja paljulla varustettu mökki mahdollistaa parinkymmenen hengen bileet ja majotuksen vaikka koko viikonlopun mittaisiin pikkujouluihin.

Vinkki 2 - Suunnittele ohjelmaa, joka tekee vieraat iloiseksi.

Pikkujoulujen idea on vaihtaa vapaalle ja pitää hauskaa - älä siis turhaan stressaa siitä, että pikkujouluohjelman pitäisi olla jotain aivan uutta ja ennennäkemätöntä. Tässä muutama takuuvarma konsepti pikkujoulujen ohjelmaksi, jossa viileinkin juhlatunnelma lämpenee takuuvarmasti!

  • Karaokebileet joulubiiseillä. Paras joulumielihän tulee joululauluista, eikö totta? Pikkujoulut lähtee viimeistään siinä vaiheessa lentoon, kun pääset kajauttamaan keuhkojen täydeltä All I want for Christmas is Youta tai Kulkusia. Voitte tehdä valmiiksi illan laululistan omilla suosikkikappaleilla tai valita Singan laululistoilta sopivan.
  • Karaokebileet.. ilman joulubiisejä. Jos joulubiisit kyllästyttää jo ennen joulua, voi olla hyvä idea keskittyä laulamaan vaikka kovimpia rap-biisejä tai Suomi-iskelmää.
  • Costume partyt. Etenkin jos Halloween-bileet jäi välistä, pikkujoulujuhlat voi mainiosti yhdistää naamiaisbileisiin. Miten olis vaikka 1970-luvun disco, edesmenneet pop-tähdet tai Game of Thrones -teema?

Vinkki 3 - hyvä ruoka ja juoma pelastaa illan kuin illan.

Pahin virhe, mitä pikkujoulujärjestäjä voi tehdä, on varata liian vähän ruokaa ja juomaa kekkereihin. Etenkin jos alkoholitarjonta on runsas, kannattaa satsata myös riittävään ruokaan, ettei bileet lähde ihan raiteilta. Teemaan sopiva ruoka on aina hyvä idea - perinteisiin joulubileisiin sopii mainiosti joulutortut ja glögi, kun taas New York -teemapikkujoulujen tunnelmaan istuu vaikka burgerit ja juustokakku.

Karaokepikkujoulujen kohokohtana voi toimia esimerkiksi Karaoke Ale, jonka resepti on tehty maailman suosituimman karaokekappaleen - Journeyn Don't Stop Believin' - melodiaan pohjautuvalla reseptillä.

Näin syntyi maailman ensimmäinen Karaoke Ale - Don't Stop Beerlievin.


Loppupeleissä onnistuineissa bileissä tärkeintä on hyvä ja rento tunnelma - unohda siis turha jäykistely ja muista pitää hauskaa. Mahtavia pikkujouluja!

Isommissa karaoketarpeissa ota yhteyttä myynti@singa.com tai sivun www.singa.com/business kautta, yksityiskäyttöön lataa Singa bileisiin täältä.