Kuva: Mona Salminen, YLE

Kaikki valmiina nostamaan keskisormet pystyyn ja siirtymään pimeälle puolelle?Pitkän viisutauon jälkeen Euroviisut valtaavat kotikatsomot ja käynnistävät kansainvälisen musiikin ilojuhlan Rotterdamissa 18.-22.5.2021! Tällä kertaa ilmassa on poikkeuksellista laulujuhlan tuntua, sillä viimevuotinen Euroviisujen peruuntuminen on kasannut patoutunutta viisuintoa Rotterdamin Euroviisuihin.

"Violent pop" -kappale on myös noussut karaokelaulajien huulille ja Euroviisujen lähestyessä povaamme Dark Sidesta vielä isoa karaokehittiä kesälle 2021.

Suomen euroviisuedustuskappale, Blind Channelin Dark Side, on otettu suurella innolla vastaan - Dark Side pomppasi Suomen virallisen listan kärkeen UMK-murskavoitton jälkeen. "Violent pop" -kappale on myös noussut karaokelaulajien huulille ja Euroviisujen lähestyessä povaamme Dark Sidesta vielä isoa karaokehittiä kesälle 2021.

Mutta miten kappale pitäisi oikeastaan laulaa? Kysyimme Blind Channelilta!

Siirry laulamaan Dark Sidea Blind Channelin tyyliin tänne!


Dark Side on energinen ja tarttuva kappale, mutta laulubiisinä ei helpoimmasta päästä. Mitä vinkkejä antaisitte karaokefaneille Dark Siden laulamiseen?

"Täysii vaan. Ei kannata yrittää miettiä sävelkulkua tai tekniikkaa liikaa - vaan vetää vaan asenne edellä! Silloin biisi pääsee oikeuksiinsa, " Blind Channel kertoo.

Täysii vaan. Ei kannata yrittää miettiä sävelkulkua tai tekniikkaa liikaa - vaan vetää vaan asenne edellä! Silloin biisi pääsee oikeuksiinsa.

Aiempien vuosien Euroviisuista yhtye mainitsee suosikeikseen islantilaisen Hatarin, jonka kappale Hatrið mun sigra ja sen dramaattinen esitys shokeerasi Euroviisuja vuonna 2019, sekä valtavaa suosiota edelleen nauttivan Loreenin Euphorian, jolla Ruotsi voitti Euroviisut vuonna 2012.

Mitä Blind Channel laulaa karaokessa?


Lopuksi, karaokekansaa tietysti kiinnostaa tietää, mitä Blind Channelin jäsenet laulavat kun itse nousevat karaokelavalle. Yllätykseksemme Blind Channelin karaokesuosikeista löytyykin räyhäkkään metallipopin sijaan hyvinkin klassisia karaokekappaleita.

Bändi kertoo laulavansa karaokessa esimerkiksi Celine Dionia, Backstreet Boysia ja Oasista. Miltähän kuulostaa esimerkiksi karaokeklassikko I want it that way Blind Channelin versioimana?


Singa toivottaa Blind Channelille onnea ja menestystä Euroviisuihin!

Siirry laulamaan Dark Sidea Blind Channelin tyyliin tänne!


Muita euroviisusuosikkeja löydät esimerkiksi laululistoilta Eurovision Classics ja Euroviisukaraoke!