Okei okei. Pahoittelut, että sanoin tapahtumaasi tympeäksi. Todennäköisesti tapahtumasi on mitä mainioin, mutta kun on kyse festareista, jatkobileistä, synttäreistä, firman bileistä, konferensseistä, urheilutapahtumista, ensi-illoista, häistä, tyhy-päivistä tai mistä tahansa kokoontumisista, niin niitä kaikkia yhdistää kaksi asiaa: onnistunut tapahtuma on pirun vaikea järjestää ja erittäin helppo mokata! Mutta onneksi on olemassa yksi salainen mauste, joka takaa onnistuneet ja unohtumattomat pippalot.

Oletko valmis? Ta-daa! Se on tietysti KARAOKE!! Mikäpä muukaan. Annapas kun kerron miksi ja miten.

Karaoke & tapahtumat = match made in heaven

Olemme nähneet sen omin silmin jo tuhanteen kertaan. Sen maagisen hetken kun ensimmäinen rohkea ihminen astuu ulos mukavuusalueeltaan, tarttuu mikkiin ja bileet lähtee lentoon. Sitten alkaa ketjureaktio, jota ei voi enää pysäyttää.

The audience singing singa karaoke
Ruishelmi 2019 -festarin yleisöä laulamassa sydämensä pohjasta

Karaoken kaikkivoipaisuus nojaa siihen faktaan, että se on yleisön itsensä luoma viihdemuoto. Se on kuin yleisöstä muodostettu festariohjelma. Melko hyvä diili sekä festarikävijöille, että -järjestäjälle!

Bohemian Rhapsodya (tai mitä tahansa karaokeklassikkoa) kuorossa laulaessa yhteenkuuluvuuden tunne uusien ja vanhojen kavereiden kanssa on lähes katarttinen.

Paras karaokekokemus on saavutettavissa modernilla ja helppokäyttöisellä ratkaisulla kuten Singa Business. Se on iPadilla toimiva sovellus, joka voidaan yhdistää mihin tahansa näyttöön ja äänentoistoon ja johon voi lähettää laulutoiveita suoraan omasta älypuhelimesta. Jos ja kun haluat nostaa tapahtumasi uudelle tasolle, niin jätä yhteystietosi ja autamme sinut eteenpäin.

Ok. Siinä oli mainostauko. Nyt jatketaan inspiroivilla esimerkeillä loistavista karaoketapahtumista.

Kun festarikaraoke muuttuu karaokefestariksi

Festariyleisöä innokkaampia karaokelaulajia on vaikea löytää. Tässäpä pari esimerkkiä loistavista festarikaraokeista.

Aloitetaan Silent Karaokella. Ai siis millä? Yhdistimme voimamme Silent Disco Kingin kanssa Briteissä ja kehitimme täysin uuden viihdemuodon Isle of Wight -festarilla. Huomasimme nopeasti, että karaoke tuo täysin uuden ulottuvuuden silent disco -kokemukseen ja luo aivan uudenlaiset laulubileet.

Se on tapahtumatuottajille loistava mahdollisuus järjestää bileet ilman minkäänlaista vahvistettua ääntä ja festarikävijöille kyseessä on unohtumaton kokemus. Lisää tunnelmia videolta.

Jos hiljaisuus ei ole juttusi ja haluat mieluumin kunnon mekkalaa, niin ehkäpä Truck Festivalin lähestymistapa on enemmän mieleesi.

The Royal Academy Lontoossa muuttui yhden taianomaisen kesäyön ajaksi georgiaanisen aikakauden inspiroimaksi mielikuvitukselliseksi huvipuutarhaksi. Osaksi tätä mahtavaa tapahtumaa haluttiin myös karaoke. Eikä mikä tahansa karaoke, vaan drag karaoke Karaoke Hole -drag-kollektiivin juontajilla ja luonnolisesti myös Singalla höystettynä. Katso kaikki hillittömät kuvat täällä.

karaoke in The Royal Academyn Summer Night
Karaoken taikaa The Royal Academyn Summer Night -tapahtumassa 2018

Upeista karaokehuoneistaan tunnettu SING SING -karaokeravintola vei Singa karaokekokemuksen Way Out West -festarille kotikaupungissaan Göteborgissa. Herkullinen vietnamilainen ruoka sekä maailman paras karaoke olivat voittajayhdistelmä. Jos et ole täysin vakuuttunut, niin kysypä Sigridiltä tai First Aid Kitin Johanna Söderbergiltä 😉

Turun ylpeys Ruisrock juhli 50-vuotista taivaltaan Ruishelmi-sisäfestarilla, jossa vedettiin (tietysti!) Singa karaokea isolta screeniltä elokuvateatterissa. Kahden päivän ja illan aikana festivaalikävijät lauloivat sydämiensä pohjasta eturivin artistien keikkojen välissä ja aikana.

Audience in Ruishelmi-festival
Ruishelmi-festivaalin karaokeyleisö

Entäpä pyörillä kulkeva karaoke? Koska miksipä ei? Singa On Wheels on karaokepyörä, jonka voi ajaa mihin tahansa tapahtumaan, bileisiin tai festarille ja saada ihmiset hymyilemään ja laulamaan!

Kun konferenssikaraokesta tulee karaokekonferenssi

Konferensseja kiertäessä kaiken uuden oppimisen ja uuvuttavan verkostoitumisen jälkeen on hyvä päästellä vähän höyryjä. Siihen ei ole mitään parempaa välinettä kuin kunnon karaokebileiden järkkääminen. Tässä loistavat esimerkit Slushista Helsingistä ja TechChillistä Riikasta.

Slush-yleisöä laulamassa sydämensä kyllyydestä vuoden 2019 tapahtuman yhteydessä järjestetyissä bileissä
Karaoke in Riga
Karaokepitchausta Techchill 2019 -tapahtumassa Riikassa

Karaokea urheilutapahtumissa? Totta kai!

15 000 lätkäfania haluaa tsempata oman joukkueensa voittoon hoilaamalla kannatuslauluaan? Onnistuu. Yhdistetään Singa Business katosta roikkuvaan mediakuutioon ja aletaan laulaa!

15 000 lätkäfania laulamassa kannatuslaulua Jokereiden KHL-ottelussa

Ison screenin karaokebileet elokuvan ensi-illassa

Iron Sky -elokuvan tuotantotiimi halusi jotain erityistä juhliakseen kauan odotetun ja legendaarisen scifikomediansa jatko-osaa. Tulos oli eeppinen ison screenin karaoke tapahtumaa varta vasten valmistelluilla taustavideoilla.

Giganttinen ulkoilmakaraoke giganttiselta screeniltä

Berliinin Mauerparkin legendaarisesta sunnuntaikaraokesta inspiroituneena päätimme järjestää oman version Helsingin keskustassa. Lisäsimme vielä hieman panoksia ja otimme käyttöön Musiikkitalolta löytyvän pohjoismaiden suurimman digitaalinäytön.

Entäpä ulkoilmakaraoke talvella? Järjestyy. Veimme Singan ulkoilmakaraokekonseptin joulutorille, jossa ihmiset viihtyivät ja pysyivät lämpiminä koko illan laulun ja glögin voimalla.

Singa Open Air karaoke in Christmas
Singa Open Air Xmas Karaoke 2018

Juurikin näin! Oletko valmis saamaan tapahtumayleisösi laulamaan? Ota meihin yhteyttä sales@singabusiness.com tai varaa ilmainen esittely osoitteessa https://singa.com/business/fi