Mikkeliläisiä hemmotellaan uudella ja uljaalla Singa-karaokepaikalla! Kaupunkiin avattiin nimittäin vappuna Las Palmas -viihderavintola, jossa kaikki on järjestetty aika lailla viimeisen päälle. “Halutaan tarjota asiakkaille sellaista oho-efektiä”, Osuuskauppa Suur-Savon ryhmäpäällikkö Arttu Toroi kehaisee. Ravintolassa onkin todella panostettu sisustukseen ja kaikki pinnat ovat uudenkiiltäviä ja energisen värisiä. Kaikki viihdetarjonta löytyy yhteen paketoituna: on DJ:tä, bilettämista ja tietysti karaokea. Tunnelma on helposti lähestyttävä ja välitön. “Meille voi tulla pikkutakissa tai toppahousuissa”, Toroi kuvailee.

Mikkelissä on ennestään kaksi yökerhoa, mutta Las Palmas haluaa tarjota asiakkailleen laajemman viihdekokemuksen. Joka ilta ohjelmaan kuuluu DJ sekä karaoke ja asiakkaat saapuvatkin usein laulamaan jo alkuillasta. “Meiltä voi tulla hakemaan vaikka vauhtia yökerhoon”, Toroi kertoo.

Las Palmas -viihderavintola on toimiva ravintolakonsepti.
Las Palmas -viihderavintolan baaritiski täyttyy asiakkaista usein jo alkuillasta.

Intiimejä karaokekokemuksia ja tuoretta laulettavaa

Las Palmasissa ei tyydytty pelkkään perinteiseen esiintymislavalta laulettavaan karaokeen, vaan kylkeen rakennettiin myös karaokehuone. “Jos jännittää, niin karaokehuoneessa voi lämmitellä ennen lavalle nousemista”, Toroi valottaa. Oman porukan karaokebileet onnistuvatkin karaokehuoneessa loistavasti ja siten myös intiimit karaokekokemukset ovat Las Palmasissa mahdollisia. Singa valikoitui Las Palmasin karaokeksi eritoten sen takia, että laulukatalogi on laaja ja uusia lisäyksiä tulee riittävän nopeasti: “Sitähän jengi haluaa laulaa mikä radiossa soi”.

"Sitähän jengi haluaa laulaa mikä radiossa soi" - Arttu Toroi, Osuuskauppa Suur-Savon ryhmäpäällikkö

Karaoken myötä Las Palmasissa asiakasvirran painopiste painottuu yhä enemmän alkuiltaan. Siinä missä yökerhojen tuottavat illat ovat keskiviikko, perjantai ja lauantai, on Las Palmasissa myös viikolla säpinää. Kesän myötä myös Las Palmasin terassi vetää asiakkaita jo iltapäivästä. Karaokea terassilla ei vielä pääse laulamaan, mutta tunnelmaan pääsee ulos suunnatun äänentoiston kautta.

Ravintolan sisustus on saanut vaikutteita tropiikin väreistä.
Nimensä mukaisesti Las Palmasin sisustuksessa on tunnelmia tropiikin lämmöstä.

Rentoa, hauskaa ja laadukasta

Las Palmas -ravintoloita on useita ympäri Suomea ja ne ovat kaikki konsepteiltaan hyvin erilaisia. Kaikkia ravintoloita yhdistää kuitenkin se, että asiakastyytyväisyys on etusijalla. Las Palmas Mikkelin kohderyhmä on periaatteessa kaikki yli 18-vuotiaat. “Meillä ilmapiiri määrittelee kohderyhmän, eikä asiakkaiden iällä ole niin väliä”, Toroi kertoo. Karaoke on ehdoton valttikortti tämän helposti lähestyttävän ja positiivisen ilmapiirin luomisessa “Meillä ei nojailla tiskiin, vaan pidetään rennosti hauskaa”.

“Kaikki uusi motivoi. Siksi meillä päädyttiin myös Singaan.”- Arttu Toroi, Osuuskauppa Suur-Savon ryhmäpäällikkö

Las Palmasissa asiat halutaan tehdä mahdollisimman laadukkaasti ja se on myös osasyy miksi heillä päädyttiin Singaan. Tilat ovat uudet, henkilökuntamäärä on tuplaantunut ja nyt myös karaoke on uusi. “Kaikki uusi motivoi”, Toroi tiivistää. Myös Las Palmasin ääni- ja videotekniikka on toteutettu laatu edellä. Noise Housen asentama äänentoisto ja Lumio eventsin videoprojisoinnit tuottavat ensiluokkaisen asiakaskokemuksen.

Nyt koronan jälkimainingeissa ravintoloissa on aistittavissa bilepatoumaa. Ihmiset haluavat lähteä taas liikenteeseen ja varsinkin nuori ikäryhmä, jolta on mennyt tärkeitä vuosia ohi, on aktiivisesti liikkeellä. Nuori asiakaskunta on tuonut mukanaan myös kulttuurinmuutoksen ravintolan juomapuolella, kun erilaisten laadukkaasti tehtyjen drinkkien ja cocktailien menekki on kasvanut hanatuotteiden kustannuksella. Myös alkoholittomien vaihtoehtojen kysyntä on selvässä kasvussa. “Vallitseva trendi on että laatu korvaa määrän, juodaan keskimäärin vähemmän, mutta laadukkaammin”, Toroi täsmentään.

Las Palmasin baaritiski tarjoaa hauskoja yksityiskohtia.
Las Palmasissa panostetaan myös yksityiskohtiin.

Onko mielessäsi vastaava ravintolakonsepti, jossa positiivisuus ja laadukkuus ovat focuksessa? Haluatko ravintolaasi karaoken avulla rennon ja välittömän tunnelman? Ota yhteyttä Singan myyntiin sähköpostitse sales@singa.com tai puhelimitse arkisin (ma-pe) klo: 10-18 09 42452325, niin nostetaan yhdessä ravintolasi tunnelma kattoon ja vähän ylikin!

Jos mielessäsi on puolestaan karaokebailaaminen havaiji-paidassa, värikäs drinkki kädessäsi, niin suuntaa Las Palmas Mikkeliin (Raatihuoneenkatu 4, 50100 Mikkeli).