Ystävänpäivään on enää hetki, ja on korkea aika kohdistaa rakkautta myös ravintolaasi. Romanttinen tunnelma houkuttelee paikalle pariskuntia, jotka haluavat juhlistaa rakkauttaan. Onnistuneen tunnelman voi luoda koristelemalla tilan, tarjoamalla erikoisdrinkkejä, virittämällä tunnelman karaoken avulla ja tarjoamalla tilaisuuteen sopivia ruokia. Voit jopa kokeilla pikadeittitapahtuman tai muun osallistavan tilaisuuden järjestämistä. Tässä on joitakin ideoita, joiden avulla voit houkutella lisää asiakkaita ravintolaasi.

1. Koristele ravintolasi ystävänpäivään sopivilla koristeilla

Tämä saattoikin jo käydä mielessäsi, mutta koristelut ovat varma tapa herättää juhlatunnelmaa! Suurin osa ystävänpäivän koristeluista on toteutettavissa yksinkertaisesti ja pienellä budjetilla ilman, että lopputulos kärsii. Ripusta esimerkiksi paperisydämiä ja ilmapalloja kaikissa punaisen sävyissä ympäri ravintolaasi.

Voit myös hyödyntää valaistusta ja luoda romanttisen ilmapiirin himmentämällä valoja tai lisäämällä punaisia lamppuja, jotka synnyttävät romanttisen tunnelman. Tilaan ripotellut kynttilät tehostavat romanttista vaikutelmaa.

Kynttilöitä vai ruusuja? Koristamalla ravintolasi voit helposti muuttaa miljön romanttisemmaksi.
Kynttilöitä vai ruusuja? Koristamalla ravintolasi voit helposti muuttaa miljön romanttisemmaksi.

2. Tarjoa erikoisdrinkkejä

Erikoisdrinkkien tarjoaminen on loistava tapa erottautua joukosta ystävänpäivänä! Älä pidättele luovuuttasi, kun suunnitelen cocktaileja - voit tarjota esimerkiksi “lemmenjuomia” tai vaaleanpunaisia shampanjadrinkkejä. Ystävänpäiväteemaan sopivia drinkkejä on tarjolla runsaasti.

Voit myös tarjota erilaisia pakettidiilejä, jotta pariskunnat voivat jakaa jotakin erityistä vieraillessaan baarissasi; viinipulloja tarjoushintaan, kaksi martinia yhden hinnalla ja niin edelleen. Mitä ikinä päätätkin tehdä, pidä huoli siitä, että mainostat tarjouksia niin ravintolassa kuin netissäkin jo hyvissä ajoin ennen ystävänpäivää! Mainostamalla tarjouksia asiakkaat tietävät, mitä odottaa!

Kaksi pinkkidrinkkiä on aina parempaa kuin yksi!
Kaksi pinkkidrinkkiä on aina parempaa kuin yksi!

Jos et halua panostaa liian paljon ruokalistaan, voit esimerkiksi tarjota shampanjaa alennettuun hintaan. Tämä houkuttelee paikalle pariskuntia, jotka haluavat viettää romanttista iltaa yhdessä.

3. Viritä tunnelma karaoken avulla

Karaokeillat luovat ainutlaatuisen ystävänpäiväkokemuksen! Kun lava on varustettu oikeanlaisella valaistuksella ja mikrofoneilla, pariskunta voi tuntea olonsa rokkitähdiksi, kun he laulavat yhdessä suosikkirakkauslaulujaan.

Karaokesovellukset, kuten Singa, tarjoavat laajan valikoiman lauluja klassisista rakkausballadeista modernimpiin hitteihin. Voit kannustaa ihmisiä laulamaan romanttisia lauluja tarjoamalla rakkauslauluista koostuvia soittolistoja asiakkaille, jotka kaipaavat inspiraatiota laulun valintaan. Voit jopa antaa palkintoja tai tarjouksia, kuten ilmaisia drinkkejä, alennushintaisia ruokia tai lahjakortteja parhaille esiintyjille. Käytä luovuutta äläkä unohda pitää hauskaa! Pariskunnat viettävät varmasti mieleenpainuvan illan, joka on täynnä romantiikkaa ja musiikkia.

Kaksi ihmistä laulaa karaoke-duettoa.
Duetti ystäväsi kanssa ei ikinä petä! 

4. Luo romanttinen ruokalista

Yllätä ystäväsi pinkkipizzalla! Mums!
Yllätä ystäväsi pinkkipizzalla! Mums!

Valmistele joitakin ystävänpäivän teemaan sopivia alkupaloja tai jälkiruokia. Tämä lisää ravintolasi houkuttelevuutta romanttista iltaa etsivien keskuudessa. Sydämen muotoiset pizzat, vaaleanpunaiset kuppikakut ja muut juhlatunnelmaa virittävät ruoat toimivat varmasti. Tarjoa alennettuja hintoja sesonkituotteista lisätäksesi niiden houkuttelevuutta! Voit myös tarjota settejä, kuten suklaatryffeleitä viinin kanssa tai shampanjaa ja mansikoita. Tämä antaa pariskunnille loistavan tekosyyn herkutella samalla, kun he viettävät yhdessä romanttista juhlapäivää.

5. Pikadeittailu: houkuttele paikalle sinkkuja, jotka toivovat löytävänsä seuraa

Pikadeittailu antaa mahdollisuutta tutustumaan moniin ihmisiin samalla treffeillä. 

Sinkuille suunnattu tapahtuma ystävänpäivänä? Voit kokeilla jotain luovaa tarjoamalla pikadeittailua ihmisille, jotka etsivät rakkautta, mutta haluavat samalla pitää hauskaa. Valmistele teemakortteja tai kysymyksiä, jotka herättävät keskustelua osallistujien välille, jotta he oppisivat nopeasti enemmän toisistaan ilman vaivaannuttavaa tunnelmaa. Anna heille tarpeeksi aikaa jutella, ennen kuin soitat kelloa parinvaihdon merkiksi, jotta kaikilla olisi mahdollisuus luoda merkityksellisiä yhteyksiä illan aikana. Äläkä unohda drinkkitarjouksia ja pieniä herkkuja, kuten suklaita - nämä pienet yksityiskohdat lisäävät romantiikan tuntua!

Ystävänpäivän juhlallisuudet ovat talvikauden taattu vetonaula! Koristeet, juomatarjoukset, karaoke ja juhlamenu synnyttävät romanttisen tunnelman, kun taas pikadeittailu tarjoaa jotakin hauskaa ja jännittävää sinkuille. Näiden loistavien ideoiden avulla baarisi on ystävänpäivän romanttisin paikka.