Helle on höllinyt Suomea ja terassit ovat täyttyneet taas asiakkaista. Auringonpaisteen lisäksi terasseille kaivataan enenevässä määrin nykyään myös viihdettä. Singa ja perinteikäs panimoyritys KOFF löivät viisaat päänsä yhteen ja kehittivät helpon ja toimivan Karaokekornerin terassikansan iloksi.

"Asiakkaita on ollut alusta saakka ja he laulavat koko ajan", Pub Hertas, Vantaa

KOFF x Singa Karaokekornerista löytyy kaikki valmiina avaimet käteen -periaatteella. Karaokekornerin pystyttää terassin vetonaulaksi hetkessä ja Singan helpon käytettävyyden ansiosta henkilökunta voi pyörittää karaokea samalla kun tarjoilee asiakkailleen kylmiä KOFF-juomia. Halutessaan asiakkaat voivat myös itse laittaa karaokekappaleet soimaan.

Karaoke villitsee Pub Hertaksen terassilla Vantaalla

KOFF x Singa Karaokekorneri on ollut menestys muun muassa vantaalaisen Pub Hertaksen terassilla. "Asiakkaita on ollut alusta saakka ja he laulavat koko ajan! Singaa on helppo käyttää ja sen kautta soitetaan myös taustamusiikki. Asiakkaamme todella diggailevat tällaisestä päiväkaraokesta terassilla laulettuna!" Pub Hertaksesta kiitellään.

Karaokekornerilla houkuttelet siis asiakkaita terassillesi jo päiväsaikaan. Sen voi ottaa käyttöön helposti myös sisätiloissa esimerkiksi karaokehuoneessa tai muussa tilassa missä kaivataan helposti siirrettävää ja toimivaa karaokeratkaisua. Karaokekornerilla voit helposti testata karaoken järjestämistä mitä mielikuvituksellisimmissa paikoissa tai vaikka yksittäisissä erikoistapahtumissa.

Karaokekornerilla lisämyyntiä

Jos mielenkiinto heräsi, niin ota yhteyttä KOFF x Singa Karaokekornereista vastaavaan myyjäämme Niklakseen (niklas@singa.com), niin pohditaan yhdessä miten se toimisi parhaiten juuri sinun käytössäsi.

singa's new karaoke corner
KOFF x Singa Karaokekornerissa yhdistyvät Singa-karaoke, KOFFin juomat, laadukas äänentoisto ja helppo siirrettävyys sekä käytettävyys.

Toimi nopeasti sillä karaokekornerit viedään nyt käsistä. Lisäksi arvomme kaikkien yhteyttä ottaneiden kesken Singa Business -karaokesovelluksen kolmeksi kuukaudeksi veloituksetta käyttöön.

KOFF x Singa Karaokekornerin tekniset mitat:

  • korkeus 205cm
  • leveys 170cm
  • syvyys 70cm

Lisäksi 35cm korkea irrallinen KOFF Karaoke –yläkyltti jonka molemmilla puolilla irrotettavat kaiuttimet. Kaksi pyörillä liikkuvaa erillistä kaappia, toisessa integroitu jääkaappi ja toisessa Singa-karaokelaitteisto.

Tapahtumapaikalta tarvitaan vain tila ja sähkö, joten saat karaokebileet käyntiin hetkessä melkeinpä minne vaan!